hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Visszautasíthatatlan ajánlat! Most még idei áron rendelhet, kreditpontos online konferenciával, 2021-es HVG adó- és tb-különszámokkal

  • adozona.hu

Az Adózóna előfizetők 99%-a ismét megrendelné az előfizetői szolgáltatásokat!* Nézze meg kedvezményeinket!

Ezért érdemes most előfizetni:
• Kedvezményes éves előfizetés, most még az idei áron, csak 27 990 Ft+áfáért!
• Hiteles szakmai támogatás: egész éven át kérdezheti szakértőinket!
• 2021-es HVG Adó- és Tb-különszámokat szeretne? Válassza az Adózóna-MAX csomagot!
• Ajándék online konferencia minden előfizetéshez extra kreditpontokkal 8900 Ft+áfa értékben!

Széles szolgáltatáscsomag, kimagasló szakmai színvonal, verhetetlen ár!

Adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen – az Adózóna megoldás a kérdéseire:
Egész évben kérdezheti szakértőinket, és hozzáfér a kérdés-válasz archívumhoz.
Megbízható, színvonalas szakmai tartalmat biztosít.
Naprakész információkkal segít frissen tartani az ismereteit.
Napi és heti hírlevelekben tájékoztatja a jogszabályok változásairól.
Nyomtatható változatban is elérhetők a cikkek, a kérdés-válaszok és a jogszabályok is.
Előszűrt törvénytár időállapotok szerinti kereséssel (adózás, számvitel, tb, munkajog, cégjog).

Válassza a legjobb árú szolgáltatáscsomagot,
rendelje meg Adózóna előfizetését most! >>


Most EXTRA kreditpontok!

1. Az Adózóna.hu online kiadvány számlával igazolt megvásárlása – a 93/2002. (V. 5.) kormányrendelet 10/B § (12) bekezdése értelmében – három személyt jogosít két-két továbbképzésbe beszámítható kreditpont elszámolására. A kreditpont elszámolására jogosult személyek adatait a megrendelési adatok rögzítésekor lehet megadni. Kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét! A kreditpontok csak hibátlannak bizonyuló adatok meglétekor számolhatók el. Az adatok a számlán lesznek feltüntetve, amit az előfizetés ellenértékének kiegyenlítése után küldünk ki.

2. A 2020-as év végi kampányidőszakban az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott, otthon is elvégezhető 8900 Ft értékű online konferenciát is:

Számvitel szakmai nap 2020. – Üzemi (üzleti) eredmény, követelések-kötelezettségek, kiemelt gazdasági események elszámolása, a számviteli törvény változásai (e-learning)

Előadó: Kardosné Birkás Anikó (számvitel) okleveles könyvvizsgáló
Az online konferencia elvégzésével megszerezhető kreditpontok:
  • 8 kreditpont – Regisztrált mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakirány, számviteli témakör (PM/311-127/2020.)
  • 8 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (PM/312-134/2020.)
  • 2 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-69/2020.)Igen, ez egyszerre értendő! A konferencián való részvétellel jogosultságtól függően egyszerre megkapja a 8, a 8 és a 2 könyvvizsgálói kreditet is!

Kreditpont besorolás: 2020-ra elszámolható kreditpontok.

Az online konferenciához a 2020. október 16. és november 30-a között beérkezett és 2020. december 10-éig befizetett előfizetőink kapnak hozzáférést, megrendelésenként (egy azonosító kóddal) egy tetszőleges személy vehet részt ingyenesen. A konferenciára 2020. december 17-éig lehet jelentkezni és 2020. december 21-én 23:59-ig lehet elvégezni! A határidők elmulasztásával a konferencia díjkötelessé válik. A részvételhez szükséges egyedi azonosító kódot az előfizetés számlájának kiegyenlítése után küldjük ki, a számla kísérő levelében tüntetjük fel.

(Részletek a konferenciáról lejjebb.)

Szüksége van még 2020-as kreditpontokra?
Rendelje meg előfizetését most! >>


Biztos szakmai támogatás

Ellenőrizhetetlen vagy sekélyes tartalmak helyett válassza azokat a megbízható, elismert szakértők által írt cikkeket és törvénymagyarázatokat, amelyek valóban segíteni fogják a mindennapi munkáját. Így nyugodt lehet, hogy döntéseit mindig hiteles információkra alapozza.

Az Adózóna.hu csapata több mint húsz szakértővel dolgozik azon nap mint nap, hogy az oldalon mindig pontos és szakszerű tájékoztatást kapjon. Adózás, társadalombiztosítás, számvitel és gazdasági jog egy helyen, hogy Önnek ne legyen szüksége további információforrás használatára.

Az Adózóna előfizetők 99%-a ismét megrendelné az előfizetői szolgáltatásokat! *

Talán érdekli Önt is, hogy melyek a legfontosabb okok, amelyeket előfizetőink leggyakrabban említenek, és ami miatt évről évre a mi szolgáltatáscsomagunk mellett döntenek:

Naprakész: minden változásról, hírről azonnal tájékoztatjuk előfizetőinket.
Biztonságot ad: velünk semmiről sem maradnak le, figyelmeztetjük minden határidőre vagy szükséges teendőre.
Egyszerű, gyors tájékozódás: hosszas keresgélés helyett, érthető magyarázatok, online bárhonnan elérhető felület.
Választ ad a kérdésaire: ha nem taláná meg cikkeinkben vagy a válaszok archívumában speciális kérdésére a választ, ön is kérdezhet szakértőinktől.
Szakmailag megbízható: kiemelkedően színvonalas szakértői gárdával dolgozunk.
Teljes körű: átfogó információkat adunk az adózás minden területéről: adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen.
Rendkívül kedvező ár: meglepően gazdag a szolgáltatáscsomagot, bárki számára elérhető áron kínáljuk. Tájékozódás egy teljes évre, egy ügyvédi munkakóra díjából.

* Forrás: HVG piackutatás 2020.
Köszönjük a visszajelzéseket, örülünk a véleményeknek.

Döntsön a hiteles szakmai támogatás mellett!
Válasszon most csomagajánlataink közül! >>
Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelőfelületünket!

 


Részletek az ajánlat részét képező online konferenciáról:

Számvitel szakmai nap 2020. – Üzemi (üzleti) eredmény, követelések-kötelezettségek, kiemelt gazdasági események elszámolása, a számviteli törvény változásai (e-learning)

Előadó: Kardosné Birkás Anikó (számvitel) okleveles könyvvizsgáló
Az online konferencia elvégzésével megszerezhető kreditpontok:
  • 8 kreditpont – Regisztrált mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakirány, számviteli témakör (PM/311-127/2020.)
  • 8 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (PM/312-134/2020.)
  • 2 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-69/2020.)Igen, ez egyszerre értendő! A konferencián való részvétellel jogosultságtól függően egyszerre megkapja a 8, a 8 és a 2 könyvvizsgálói kreditet is!

Kreditpont besorolás: 2020-ra elszámolható kreditpontok.

Igen, ez egyszerre értendő! A konferencia elvégzésével jogosultságtól függően egyszerre megkapja a 8, a 8 és a 2 könyvvizsgálói kreditet is!
Kreditpont besorolás: 2020-ra elszámolható kreditpontok.

A KONFERENCIA TARTALMA:

A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény módosítása: Mentesség a könyvvizsgálati kötelezettség alól – Szerződés elszámolási egysége Szt 3§4/11 – Teljesítési fok Szt 3§4/12 – Készültségi fok Szt 3§4/13 – Az új fogalmak – Szerződés elszámolási egységéhez tartozó STK kimutatása – Új aktív és passzív időbeli elhatárolások – Céltartalék kötelező képzésére vonatkozó módosítás Szt 41§1 – Befejezetlen termelés értékének meghatározásánál pontosítás Szt 62§2 – Értékesítés nettó árbevételét módosító új rendelkezések Szt. 72§4a – Saját termelésű készlet értékelése Szt 98§b – Befejezetlen szolgáltatás elszámolásához kapcsolódó feladat – Pótbefizetés visszafizetése – Eredménytartalék tartalma Szt.37§1g – Lekötött tartalék tartalma Szt. 38§ 11 – Átalakulások könyvvizsgálati kötelezettségének változása – Vagyonmérleg-vagyonleltár könyvvizsgálata Szt. 136§9 – Vagyonmérleg-tervezet különbözet oszlopának tartalma Szt. 139§2e – Cégtv módosítás számviteli vonatkozásai – Átalakulás napjának meghatározása – Kis értékű tárgyi eszközök értékhatára Szt. 80§2 – Üzemi (üzleti) eredmény tartalma – Összefoglalás – Tábla – Értékesítés nettó árbevétele Szt. 72-75§ – Aktivált saját teljesítmények Szt 75 – Anyagjellegű ráfordítások Szt. 78§ – Személyi jellegű ráfordítások Szt. 79§ – Értékcsökkenési leírás Szt. 80§ – Értékesítés közvetlen és közvetett költségei Szt. 82§ – Egyéb bevételek és ráfordítások Szt. 77§,81§ – Követelések-kötelezettségek: Fogalma, fajtái, bekerülésük, értékelésük, kiemelt esetek – Elengedett követelés-kötelezettség elszámolása – Átvállalt kötelezettség elszámolása – Adott-kapott előlegek – Kötelezettség teljesítés speciális esetei: beszámítással, valamint eszköz átadással – Követelés apport – Osztalék, osztalék előleg fizetés

AZ ONLINE KONFERENCIA MENETE:

A konferencia felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KONFERENCIÁRA való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi Konferenciát, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos konferencia esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a konferenciát) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyibe egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.
A System Media oktatási portáljának a címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

AZ ONLINE KONFERENCIA ELŐNYEI:

• Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
• Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
• Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

IDŐBEOSZTÁS:

A videófilmek modulokba vannak rendezve. Egyszerre annyi időt kell eltölteni a számítógép előtt, amennyi a modulban lévő film hossza. Ha elvégezte az első modult, akkor a soron következő filmet az Ön számára megfelelő, későbbi időpontban is megnézheti. Az utolsó filmet 2020. december 21-én 23:59 percig kell megnézni! VIZSGA NINCS! Bízunk benne, hogy szolgáltatásunk segítségére lesz a munkájában!

 

* Feltételek:

A fenti ajánlat feltételei az Adózóna.hu bármely előfizetési csomagjának megrendelése vagy megújítása esetében a 2020. október 16-ától november 30-áig beérkezett és 2020. december 10-éig befizetett megrendelésekre vonatkoznak.

Az online konferenciához a 2020. október 16. és november 30-a között beérkezett és 2020. december 10-éig befizetett előfizetőink kapnak hozzáférést, megrendelésenként (egy azonosító kóddal) egy tetszőleges személy vehet részt ingyenesen. A konferenciára 2020. december 17-éig lehet jelentkezni és 2020. december 21-én 23:59-ig lehet elvégezni! A határidők elmulasztásával a konferencia díjkötelessé válik. A részvételhez szükséges egyedi azonosító kódot az előfizetés számlájának kiegyenlítése után küldjük ki, a számla kísérő levelében tüntetjük fel.

A HVG Kiadó Zrt. a postai kiküldések esetleges csúszása miatt nem vállalja a felelősséget.

Ha bővebb információra lenne szüksége, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a 06-1-436-2045-ös telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen.

Az Adózóna.hu hiteles és megbízható tájékoztatással hálálja meg a bizalmát!

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Családi gazdálkodó egyéni vállalkozó

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Telephelyelszámolás

Lepsényi Mária

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 március
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close