Adózóna VIP50 Adóklub 2023 – Interaktív szakmai klub

 • adozona.hu

Legyen részese exkluzív szakmai rendezvényeinknek, melyek kizárólag 50 fő részére elérhetők! – Előfizetőknek 12% kedvezménnyel!

Ha nyitott mások szakmai meglátásaira, gyakorlati tapasztalataira, valamint arra, hogy saját szakmai tapasztalatát megossza nem kizárólag a rendezvénysorozat egy-egy témában meghívott szakértőivel, hanem a rendezvényen részt vevő klubtagokkal is, akkor Adóklubunkban a helye!

A rendezvények kimagasló szakmai színvonalát az Adózóna és a PwC Magyarország szakértői biztosítják, köztük a jogalkotásban is aktív szerepet játszó szakemberekkel.

Ha szeretne egy olyan szűk szakmai csoporthoz tartozni, ahol egyszerre tájékozódhat az egyes előírásokkal kapcsolatos jogalkotói szándékról és a legjobb gyakorlati megoldásokról, az Adózóna VIP50 Adóklub eseményei kitűnő alkalmat teremtenek erre.

Mi az egyedülálló az Adózóna VIP50 Klubtagságban?

Az Adózóna VIP50 Adóklub a személyes jelenlét minden előnyét kiaknázó szakmai fórum, exkluzív környezetben.

 • Személyes részvételi lehetőséget biztosítunk klubtangjainknak az Eiffel Palace grandiózus épületében az Adóklub negyedévente megrendezésre kerülő szakmai fórumain.
 • Alkalmanként kellemes reggelivel várjuk, melynek elköltése közben máris megkezdheti az ismerkedést a Klub tagjaival és az előadókkal.
 • A szakmai vitafórumot rövid pódiumbeszélgetéssel indítják meghívott szakértőink, melynek során felvezetik a meghirdetett témakörön belüli legaktuálisabb, legérdekesebb témákat.
 • Ezt követően interaktív szakmai eszme- és tapasztalatcserére nyílik lehetőség. Klubtagként ön aktívan alakíthatja a szakmai találkozó lefolyását: hozzászólhat az adott témához, kérdezhet, egy-egy témakört meghívott szakértőinkkel és a többi klubtaggal együtt vitathat meg.
 • A rendezvény kávészünetében lehetősége nyílik az addigi témákat a klubtagokkal vagy az adott rendezvény meghívott szakértőivel szűkebb körben is megvitatni.
 • Rendszeresség, tervezhetőség: az események negyedévente kerülnek megrendezésre, előzetesen meghirdetett témakörökkel és az adott témakörben meghívott szakértők bemutatásával.
 • Szakmai ismeretségi kör bővítése: a klubjellegből adódóan az ön szakmai kapcsolati hálója tovább bővülhet, valamint olyan szakmai, gyakorlati tapasztalatokról hallhat az interaktív eszmecsere során, melyekre a későbbiekben is építkezhet.
 • A tematika naprakészsége: az egyes klubesemények pontos tematikáját meghívott előadóink a mindenkori aktualitások és érdekességek, továbbá a klubtagok témajavaslatainak figyelembevételével, röviddel az események előtt tervezik meg. A tematika így – amellett, hogy aktuális –, fókuszáltan a klubtagokat érdeklő kérdésekkel tud foglalkozni.
  Az Adózóna VIP50 Adóklub résztvevői a rendezvények előtt kiküldött regisztrációs íven jelezhetik témajavaslataikat.

Időpontok, témakörök és meghívott szakértők 2023-ban:

1. Szja, tb
2023. június 14.

 • Horváthné Szabó Beáta
 • dr. Radics Zsuzsanna
 • Honyek Péter (PwC Magyarország)

2. Áfa
2023. szeptember 21.

 • Antretter Erzsébet (Niveus Consulting Group)
 • Bonácz Zsolt
 • Farkas Gábor (PwC Magyarország)

3. Tao, számvitel
2023. december 13.

 • dr. Erdős Gabriella
 • Sinka Júlia
 • Juhász Gergely (PwC Magyarország)

Mi mindent tartalmaz az Adózóna VIP50 Adóklub 2023. évi klubtagsága?

 • részvételi lehetőséget az Adózóna VIP50 Adóklub rendezvényein (2023-ban 3 alkalom),
 • az Adózóna 2023. júniustól megjelenő nyomtatott kiadványait,
 • 30%-os kedvezményt az Adózóna 2023. júniustól megrendezésre kerülő webináriumainak árából,
 • 30%-os kedvezményt biztosító HVG-könyvkupont,
 • 1 hónapos díjmentes hvg360-előfizetést.


FIGYELEM! A létszám limitált!

Az első 50 fő befizetett megrendelésénél zárjuk a jelentkezést.

A klubtagság ára a 2023-as évre: 222 000 Ft + áfa.

 

Adózóna előfizetőknek rendkívüli kedvezménnyel:

 • Adózóna előfizetőként 195 000 Ft + áfa áron, a teljes árhoz képest 12% kedvezménnyel – 27 000 Ft + áfa árelőnnyel – rendelheti meg klubtagságát.
  A kedvezményes megrendelési lehetőség részleteiről emailben értesítjük előfizetőinket.

 

Csatlakozzon az Adózóna VIP50 exkluzív Adóklubhoz most!>>   <<


Meghívott előadóink:

 • 2023. június 14.: szja, tb
Horváthné Szabó Beáta, adószaküzemgazdász, adószakértő

Horváthné Szabó Beáta

adószaküzemgazdász, adószakértő

Horváthné Szabó Beáta szakmai életútját az Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnál kezdte, majd húsz éven át nemzetközi tanácsadó cégeknél (Big4) dolgozott adótanácsadóként, igazgatói pozícióban. Öt éve vállalkozóként segíti az adózók munkáját. Az élőmunkát terhelő valamennyi adónemet érintően nyújt adótanácsot magyar és külföldi társaságoknak és magánszemélyeknek egyaránt. Széleskörű ismeretekkel rendelkezik mind a magyar, mind a külföldi magánszemélyek javadalmazásával összefüggő adózási kérdéseket illetően. Beáta több mint 30 éves előadói tapasztalattal rendelkezik. Rendszeresen tart szakmai előadásokat és publikációs tevékenységet folytat szaklapokban és online portálokon. Számos szakkönyv, szakmai kiadvány szerzője.

dr. Radics Zsuzsanna tb-szakértő, jogász

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Dr. Radics Zsuzsanna Gabriella közgazdasági szakokleveles jogász és egészségügyi menedzser, aki szakmai tevékenységét mind a közszférában-, mind a magánszférában folytatja. Az előbbi területen belül 15 évig dolgozott a Pénzügyminisztériumban és az Országos Egészségbiztosítási Pénztárban. A Pénzügyminisztériumban többek között részt vett szociális biztonsági egyezmények tárgyalásain, valamint a jogalkotásban, beleértve a Tbj. és az eho EU-jogharmonizációs szabályainak kidolgozását is. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnál 5 éven át vezette a Jogi Főosztályt. 2011 óta vállalkozóként tevékenykedik. Jogi-, és társadalombiztosítási szakértői munka mellett előadásokat tart, cikkeket ír, és több éven át kiadásra került szakkönyve is.

Honyek Péter (PwC), vezető menedzser

Honyek Péter

vezető menedzser

PwC Magyarország

Honyek Péter 2014-ben csatlakozott a PwC Magyarország adótanácsadási részlegéhez. Fő szakterülete a személyi jövedelemadózással, társadalombiztosítással kapcsolatos tanácsadás. A PwC-hez való csatlakozását megelőzően a Nemzetgazdasági Minisztériumban osztályvezetőként felelt a személyi jövedelemadózással kapcsolatos jogszabályok előkészítéséért, előtte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adószakmai szóvivőjeként is dolgozott. Az ügyfélkörébe nemzetközi nagyvállalatok mellett családi vállalkozások és magánszemélyek is tartoznak, illetve számos nonprofit szervezetet is segít tanácsaival. Péter az Eötvös Loránd Tudományegyetemen diplomázott jogászként.

 • 2023. szeptember 21.: áfa
Antretter Erzsébet adószakértő, igazgató

Antretter Erzsébet

adószakértő, igazgató

Niveus Consulting Group Kft.

Antretter Erzsébet több mint 12 éves Big4 adótanácsadási tapasztalattal rendelkezik, pénzügyi vezetője volt egy multinacionális hátterű kereskedelmi vállalatnak, illetve egy kisebb tanácsadó cég adóosztályát vezette. Jelenleg a Niveus Consulting Group adótanácsadási üzletágának igazgatója. Szakterülete a társasági adózás, ezen belül kiemelkedő tapasztalata van M&A tranzakciók adózási vonatkozásaiban és számos adóvizsgálatban, átvilágításban is közreműködött, illetve részt vett nemzetközi vállalatcsoportok jövedelemadó tervezésében. Jártassága a helyi iparűzési adóval kapcsolatos kérdésekben is számottevő. Emellett multinacionális környezetben komoly tapasztalatot szerzett a különböző ügyletek általános forgalmi adózásának megítélésében. Szakmai múltja során rendszeresen vett részt hazai és nemzetközi konferenciákon, illetve tartott előadásokat szakmai rendezvényeken adózási témákban. 2016 óta az Adózóna szakértője. Erzsébet okleveles közgazdász diplomája és jogi szakoklevele mellett adószakértői és mérlegképes könyvelői képesítéssel rendelkezik.

Bonácz Zsolt adószakértő

Bonácz Zsolt

adószakértő

Bonácz Zsolt végzettségét tekintve közgazdász, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó és bejegyzett adószakértő, akinek 25 éves tapasztalata van az adózás területén. Szakterülete az általános forgalmi adó, illetve az adóhatósági ellenőrzés módszertana és eljárási szabályai.

Farkas Gábor (PwC), cégtárs

Farkas Gábor

cégtárs

PwC Magyarország

Farkas Gábor 2008-tól a PwC Magyarország adótanácsadási üzletágának szakértője. Gábor az általános forgalmi adóra specializálódott, számos hazai és multinacionális cég, illetve önkormányzat adóügyeinek kezelésében, illetve adóvitáinak rendezésében nyújtott segítséget az elmúlt évtizedben. Müncheni kiküldetése után új tanácsadói részleget épített fel a budapesti irodában, amelynek eredményeként a PwC az egyik piacvezető céggé vált automatizált adózási rendszerek fejlesztésében és bevezetésében Magyarországon. Ezen kívül a hazai startup-környezetben is aktív, több innovatív vállalkozás piacra lépését segíti. Cégtársként Gábor a közvetett adók csoportjának vezetője, amely magában foglalja az adótechnológiáért felelős SmartTax-csoportot, illetve az áfa, vám és egyéb közvetett adók tanácsadási területét. A PwC stratégiai célkitűzéseivel összhangban támogatja a cég innovációs és digitalizációs törekvéseit is. Mérlegképes könyvelő és adótanácsadó képesítésekkel rendelkezik, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett MBA diplomát.

 • 2023. december 13.: tao, számvitel
dr. Erdős Gabriella adószakértő

dr. Erdős Gabriella

adószakértő

Dr. Erdős Gabriella a Budapesti Corvinus Egyetem docense, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Tiszteletbeli Tanára és a TaxMind Adó és Üzletviteli tanácsadó Kft. ügyvezető tulajdonosa. Bejegyzett adótanácsadó és mediátor. Több, mint 30 éves adószakértői tapasztalatát részben Hollandiában, részben Big4 adópartnerként szerezte. Szakterülete a közvetlen adók, EU- és egyezmény-jog. Számos hazai és külföldön megjelent könyv és folyóirat cikk szerzője.

Sinka Júlia okleveles adószakértő

Sinka Júlia

okleveles adószakértő

Sinka Júlia, közgazdász, mérlegképes könyvelő, okleveles adószakértő (áfa- és nemzetközi adózás), több mint negyedszázados gyakorlattal magánszemélyek, kis-és középvállalkozások adózásában és könyvvitelében. E területeken rendszeresen jelennek meg cikkei, jegyzetei, illetve a mérlegképes könyvelők továbbképzésének keretében oktat is. 2018-ban jelent meg könyvvitel témájú, „sztorizós” kötete (Kamu és gyémánt).

Juhász Gergely (PwC), cégtárs

Juhász Gergely

cégtárs

PwC Magyarország

Juhász Gergely 2019 óta az adó- és jogi tanácsadási üzletág cégtársa, a nemzetközi adótanácsadási szolgáltatásokra, és az ingatlanokat érintő tranzakciók adózására szakosodott magyarországi szakmai csoportok vezetője. Gergely a magánszemélyeknek nyújtott, vagyontervezéssel kapcsolatos adótanácsadási szolgáltatásokért is felelős. Ez a szakértői csapat családi vállalkozásokat és bizalmi vagyonkezeléseket, vagyonkezelő alapítványokat hivatott segíteni adó- és jogi, valamint „family office” típusú szolgáltatásokkal. Gergely 2007-ben csatlakozott a céghez, tagja a PwC-hálózat európai uniós adójogra, illetve ingatlanok adózására szakosodott nemzetközi csapatainak, valamint rendszeres előadó nemzetközi képzéseken. A Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy szakán végzett közgazdász, és jelenleg is az egyetem egyik rendszeres vendégelőadója.

>>   <<

 

Részletek:


A félnapos események várható programja:
09:00 – 10:00 nyitás, regisztráció, reggeli
10:00 – 12:30 szakmai eszmecsere (30 perces szünettel)


Részvétel az eseményeken:
Céges megrendelés esetén az egyes eseményekre nem muszáj mindig ugyanannak a személynek érkeznie, de egy tagsággal mindig csak egy fő vehet részt.
Az esemény előtti hetekben kiküldött regisztrációs kérdőíven lehet majd jelezni, hogy ki vesz részt a programon, illetve azt is, ha van konkrét téma, ami a tematikával kapcsolatban különösen érdekelné.


Parkolás – a környező utcákban vagy a WestEnd parkolójában célszerű parkolóhelyet keresni. A parkolás mindkét esetben díjköteles.
Az Eiffel Palace címe 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.


Szállás – az Eiffel Palace irodaépületként működik, helyben nincsen szálláslehetőség. A belvárosban rengeteg szálloda vagy privát szálláshelyszolgáltató működik. Ezek közül célszerű az igényeknek megfelelő lehetőséget választani a helyszínhez közel.


A HVG Kiadó Zrt. fenntartja a jogot a helyszín, az időpont, és a résztvevő szakértők személyének változtatására.
A rendezvény csak megfelelő jelentkezőszám esetén valósul meg, ellenkező esetben az addig befizetett tagsági díjak 100%-ban visszatérítésre kerülnek.

Megfelelő jelentkezőszám esetén a tagsági díj megérkezése után, a rendezvény előtt legkésőbb 7 nappal regisztrációs ívet küldünk a klubtagoknak az első eseményhez. Ezen jelezhetik majd témajavaslataikat is.Ha további információra lenne szüksége, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a 06-1-436-2045-ös telefonszámon munkanapokon 9-től 14 óráig, vagy az [email protected] e-mail-címen.

>>   <<

 

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Kölcsönök beszámítása

dr. Buzády Csongor, LL.M. (Berlin)

ügyvéd, vállalatfinanszírozási szakjogász

Buzády és Udvari Ügyvédi Iroda, partner

Kkv-minősítés

Pölöskei Pálné

adószakértő

EPR cukrászműhelynek

Tüske Zsuzsanna

vámszakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 június
H K Sze Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
hirdetÉs