hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Adózás 2022. kreditpontos online konferencia a NAV szakértőivel – Előfizetőinknek 23% kedvezménnyel!

  • adozona.hu

Készüljön fel idejében a jövő évi jogszabályváltozásokra! Az online webináriumon áttekintést kaphat a 2022. évi adóváltozásokról. A gazdasági, pénzügyi, könyvelési és számlázási szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést rendezvényünk. A webináriumon való részvételhez egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépre lesz szüksége.

Szeretnénk figyelmébe ajánlani az Adózóna és a System Media Kft. együttes szervezésében megrendezésre kerülő Adózás 2022. – Áfa, Art, Szja, Kata, Tao – Kreditpontos Adókonferencia a NAV szakértőivel - egynapos konferencia élő közvetítését (online konferencia), ahol áttekintést kaphat a 2022-es évet érintő legfontosabb változásokról.

Webináriumunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a nagy gyakorlattal rendelkező előadóink azokra a helyzetekre készítsék fel önöket, amelyekkel a mindennapi munkájuk során találkozhatnak. Ezért lehetőséget biztosítunk arra, hogy kérdéseiket már előre megfogalmazhassák előadóinknak.

FIGYELEM!

  • A részvétel után a 2021-es évre elszámolható kreditpontokat is kaphatnak.
  • A rendezvényre regisztrált olvasóink 21 900 Ft helyett most 14% kedvezménnyel, 18 900 Ft-os áron vehetnek részt a képzésen.
  • Az Adózóna előfizetői 21 900 Ft helyett most 23% kedvezménnyel, 16 900 Ft-os áron vehetnek részt a rendezvényen.

A képzés áfamentes.

A WEBINÁRIUMRÓL:

IDŐPONT:
2021. december 13. (hétfő)
, 9:00-től 16:30-ig, bejelentkezés és regisztráció 8:00 órától.

CÍME:
Adózás 2022. – Áfa, Art, Szja, Kata, Tao – Kreditpontos Adókonferencia a NAV szakértőivel

ELŐADÓK:
Dr. Funtek Zsolt főosztályvezető-helyettes, NAV (Áfa)
Dr. Asztalos Zsuzsa osztályvezető, NAV (Szja)
Dr. Rabné dr. Barizs Gabriella tájékoztatási szakértő referens, NAV Központi Irányítás (Tao)
Dr. Kovács Ferenc okleveles adószakértő (Art)

A WEBINÁRIUM ELVÉGZÉSÉVEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK*:

• 8 kreditpont – Regisztrált mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör Határozatszám: 102-612
• 10 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ Határozatszám: 105-507
• 4 kreditpont – Könyvvizsgálók Határozatszám: BP-10/2021

* A kreditpontok kiadására a System Media Kft. jogosult. A képzés a 2021-es képzési évre ad kreditpontokat!

A kreditpontos képzés az Adózóna.hu és a System Media Kft. közös rendezvénye. A kreditpontos képzést a System Media Kft. akkreditáltatja a PM-nél és az MKVK-nál. A kreditpontos igazolások kiállítására a System Media Kft. jogosult!
Képzésünk a megújult felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) hatálya alá tartozik. Kérésre a képzésen való részvételről a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR-rendszer) letölthető állami tanúsítványt állítunk ki!
A System Media Kft. felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003737

ÁRA:
A webinárium részvételi díja most 14% kedvezménnyel 21 900 Ft helyett mindössze 18 900 Ft /fő. A kedvezmény érvényesítéséhez használja a ADO2022-AZ-SM-EF kuponkódot.
A képzés áfamentes.

Az Adózóna-előfizetőkre vonatkozó 23%-os kedvezményes rendelési lehetőségről, és az ahhoz tartozó kuponkódokról e-mailben tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Jelentkezzen most!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK AZ ÉLŐ KÖZVETÍTÉSRE, A KREDITPONTOS IGAZOLÁS KIADÁSA

A rendezvényközvetítés valós időben, MICROSOFT TEAMS alkalmazáson keresztül történik, amely alkalmazás letöltése és használata ingyenes.
A rendezvény előtt 1 nappal a hallgatóknak kiküldjük az MS Teams megnyitásához szükséges linket, amelyre rákattintva az élő közvetésbe a rendezvény megkezdése előtt 45 perccel tudnak becsatlakozni.

A kreditpontos igazolások kiadásának feltételei a rendezvény időtartamának 98%-án való igazolt részvétel.

• Az élő közvetítésbe a rendezvény megkezdése előtt 45 perccel tud belépni a (fontos!!) jelentkezéskor megadott nevével! (Amennyiben nem azonosítható névvel lép be, a közvetítésből kizárjuk!)
• Az MS Teams közvetítésben a rendezvény végéig (16:30-ig) bent kell maradnia, hogy jogosult legyen a kreditpontos igazolásokra.
• Ha technikai okból megszakad a kapcsolat, azonnal be kell jelentkeznie, azonnal beengedjük, az igazolás kiállítható.
• Az élő közvetítéshez telefonos technikai ügyfélszolgálatot biztosítunk a rendezvény előtt és alatt!
Hívjon minket a 1-787-7570-es telefonszámon, ha nem biztos az MS Teams használatában!
Ha foglalt a szám, írjon e-mailt a [email protected] címre, és visszahívjuk!

Hálózati követelmény: minimálisan 5 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet-előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

FIZETÉSI / LEMONDÁSI FELTÉTELEK
A regisztráció után a megadott e-mail címre a System Media Kft. e-mailes visszaigazolást küld, a System Media Kft. képzés előtt 8 nappal SZÁMLÁT küld. Kérjük, a számlát a fizetési határidőig, legkésőbb a képzés napjáig kiegyenlíteni szíveskedjenek.

A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni.

A képzésre való jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk!

Ha bővebb információra van szüksége a konferenciával kapcsolatban, a System Media Kft. ügyfélszolgálata készséggel áll rendelkezésére a 06-1-787-7570 telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink


Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST / VIDEÓ

Kérdések és válaszok

Iratselejtezés

Kneitner Lea

okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő

Ez engem is érdekel Ez engem is érdekel

Átalányadó teszor

Kneitner Lea

okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő

Ez engem is érdekel Ez engem is érdekel

Egyéni vállalkozás megszüntetése

Kneitner Lea

okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő

Ez engem is érdekel Ez engem is érdekel

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
hirdetÉs