hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Izgalmas kérdések 2023-ban – Ön mit gondol róla?

  • adozona.hu

Közeledve az év végéhez bátran kijelenthetjük, hogy ez az év sem telt el adózási, járulékfizetési, illetve munkajogi szabályok változása nélkül. Olyan eddig szinte ismeretlen fogalmakkal ismerkedtünk meg, mint a kiterjesztett gyártói felelősség (EPR), illetve a tavaszi és az őszi adócsomag is hozott kisebb-nagyobb módosításokat. Mit gondol, melyek azok a területek, amelyek nehézséget okoznak, melyek azok, amelyek nem képezik a mindennapi rutin részét? Töltse ki kérdőívünket, és HVG kiadványokat nyerhet!

Az év során számos olyan jogszabály született, amely változást hozott a gazdasági életben. Eszünkbe juthat a január elején hatályba lépett a munka törvénykönyve igen jelentős változása, de az EPR-rendszer vagy a visszaélés-bejelentési szabályok változásának való megfelelés is komoly felkészülést igényelt a gazdasági szereplők részéről.

Szeretnénk megtudni, hogy ön mely területeket gondolja leginkább problémásnak, átláthatatlannak! Az alábbi kérdőív kitöltése mindössze néhány percet vesz igénybe, a válaszokat ajándékkal köszönjük meg: az első 40, komplett kérdőívet beküldő ügyfelünknek ajándékba adjuk választás szerint a HVG Extra a Nő magazin 2023/1. Sikeres nők a gasztronómiában, vagy HVG Extra Pszichológia 2023/3. Önmegvalósítás vagy énmegvalósítás című magazint.

A válaszokat 2023. december 6-áig várjuk.

KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET

Köszönettel,
az Adózóna csapata

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Beruházás egy részének terven felüli értékcsökkenése

Kocsis Zoltán

közgazdász

Dr. Szeiler & Partners Könyvelő és Adótanácsadó Iroda

Vállalkozás és garancia

dr. Magyar Attila

ügyvéd

Magyar-Hajós-Dobos Ügyvédi Iroda

Tényleges tulajdonos

dr. Magyar Attila

ügyvéd

Magyar-Hajós-Dobos Ügyvédi Iroda

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 március
H K Sze Cs P Sz V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31