hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Élet a kata után – alternatívák kisadózás helyett – videó

  • adozona.hu

Elérhető az Élet a kata után – alternatívák kisadózás helyett című webináriumon elhangzott előadás teljes anyagának videófelvétele.

Nagyon rövid idő áll rendelkezésre az eddig kata adónem szerint adózók jelentős részének arra, hogy kiválasszák, milyen módon adózzanak, ha az új feltételrendszernek nem felelnek meg. Bár egy előadás kereteit bőven meghaladja egy minden élethelyzetre kiterjedő példákkal szolgálni, de arra jó lehetőségnek tartjuk, hogy minden lehetséges opciót bemutassunk, az egyes adózási formák előnyeivel, hátrányaival.

Bízunk benne, hogy az előadást követően a többség már tudni fogja, hogy neki személy szerint melyik egy vagy két adózási forma lehet a legkedvezőbb, és ezzel a tudással tudja a könyvelőjével, tanácsadójával kiválasztani a legjobb megoldást.

Előadó: dr. Fischer Ádám, a Niveus Consulting Group jogi partnere

TÉMÁINK VOLTAK:

  • az új katatörvény feltételei
  • mit tehetünk, ha nem felelünk meg az új katatörvény kritériumainak
  • a kata adónem szempontjából alternatívát jelentő adózási formák előnyei, hátrányai
  • melyik adózási forma lehet számomra a legkedvezőbb, milyen irányba induljak

A webinárium résztvevőinek alkalmuk nyílt kérdéseiket feltenni az előadónak, melyeket szakértő előadónk az előadást követően válaszolt meg. A videó a résztvevők által feltett kérdéseket, és a szakértői válaszokat is tartalmazza.

Az előadást 11 900 Ft + áfa áron vásárolhatja meg.

Megvásárolom

A webináriumot 2022. július 28-án tartottuk meg, de már azóta is születtek olyan újabb rendeletek, melyek tovább árnyalják a képet. A változásokról is tájékoztatjuk megrendelőinket: a Webuni oldalán, a kurzus segédanyag menüpont alatt tudják letölteni azt a pdf-et, amelyben előadónk összefoglalja az augusztus 9-én kihirdetett módosításokat. (A 2022. augusztus 9. utáni esetleges változásokról az adozona.hu-n tájékozódhatnak.)
Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Átalányadó, költséghányad

Lepsényi Mária

adószakértő

15 Ft/km vagy 30 Ft/km?

Lepsényi Mária

adószakértő

De minimis támogatás szja-bevallásban

Lepsényi Mária

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 március
H K Sze Cs P Sz V
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
hirdetÉs