17 találat a(z) számítógép cimkére

Kibertámadások: a cégek saját dolgozói jelentik a legnagyobb fenyegetést Cikk

Csaknem másfélszeresére emelkedett az elmúlt két évben a vállalatokat érintő kiberincidensek száma, a mintegy ezer megkérdezett informatikai és IT biztonsági szakember szerint a cégekre a legnagyobb fenyegetést saját gondatlan alkalmazottaik jelentik – hívja fel a figyelmet az amerikai Ponemon Intézet globális felmérése alapján a Panda Security.

Decemberben csekély mértékben visszaesett az ipari termelés Cikk

2019 decemberében az ipari termelés volumene 1,2 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól. Munkanaphatástól megtisztított adatok alapján a termelés 3,7 százalékkal visszaesett. 2019-ben a termelés volumene 5,4 százalékkal nagyobb volt, mint 2018-ban, olvasható a Központi Statisztikai Hivatal oldalán közzétett gyorstájékoztatóban.

Munkavállalónak juttatott szemüveg munkáltatói költsége Kérdés

Készletről beruházás Kérdés

Nyílt végű pénzügyi lízing Kérdés

Társaságiadóalap-kedvezmény Kérdés

Óriási a veszélye a kibertámadásnak: másodpercenként 10 ezer incidens Cikk

Másodpercenként 10 ezer, a kiberbiztonságot érintő esemény történhet egy átlagos vállalat rendszerében, ami a konkrét infrastruktúrán túli alkalmazásokkal is kiegészítve akár 40 ezer is lehet, így a gyors reakció jelentős károktól mentheti meg a cégeket – mondta sajtóbeszélgetésen Keleti Arthur, a T-Systems Magyarország Zrt. IT biztonsági stratégája.

Informatikai csomag Kérdés

Számítógép és internethozzáférés időseknek Cikk

Közel 500 hátrányos helyzetű településre terjesztik ki az idősügyi infokommunikációs programot, amely 2018 augusztus végéig 1,2 milliárd forint állami támogatásból valósul meg – mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős helyettes államtitkára pénteken egy budapesti sajtótájékoztatón.

Elöregedett a kkv-k számítógépparkja Cikk

A magyar kis- és középvállalatok 29 százaléka 5 évnél idősebb számítógépet használ, ami lényegesen rosszabb az uniós átlagnál, ahol 18 százalék ez az arány – mondta Vass Gábor, a Microsoft Magyarország Kft. kkv-üzletág és partnerkapcsolati igazgatója a vállalat legfrissebb kutatását ismertetve csütörtökön Budapesten.

Internet-hozzáférés, számítógép-juttatás a dolgozóknak adómentesen Cikk

Egyre több munkahely, munkakör megkívánja a foglalkoztatottak házon kívüli, munkaidőn túli elérhetőségét, akár otthoni munkavégzését, amelynek legkorszerűbb módja az interneten keresztül történő kommunikáció. Milyen adózási következményekkel jár, ha a cég költségtérítést fizet, vagy a saját költségének terhére biztosít internet-hozzáférést, számítógép-használatot?

Anyag vagy áru? Kérdés

Terven felüli értékcsökkenés Kérdés

Ajándékozási illeték Kérdés

Számítógép utalvány Kérdés

null

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Szolgálati járandóság – kata

Széles Imre

tb-szakértő

Felmentési idő megszakítása

Winkler Róbert

nyugdíjszakértő

Társas vállalkozói jogviszony

Széles Imre

tb-szakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 február
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close