7 találat a(z) mosószer cimkére

Illegális vegyiáruüzemet, hamisított mosószereket találtak az adóellenőrök Cikk

Két hónap alatt a második illegális vegyiáru-üzemet leplezték le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) járőrei, akik 120 raklapnyi legyártott hamis terméket találtak egy budapesti telephelyen – közölte az adóhatóság.

Brutális mennyiségű hamis mosószert foglalt le a NAV Cikk

Egy nagyobbacska vármegyeszékhely teljes lakosságának éves mosószerfogyasztását is fedezné az a mennyiség, amelyre egy budapesti telephelyen akadtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai. A valóság viszont az, hogy pár százezer háztartás, Pécs, Miskolc vagy akár Szeged népessége is képtelen lenne egy éven keresztül mosni a pancsolt szerekkel, olvasható a NAV honlapján.

Levonható áfa Kérdés

Tisztelt Cím! Van egy építőipari vállalkozásunk, melyben több munkaruhát is kaptak az alkalmazottak. A vállalkozás telephelye egy családi ház, melynek a szuterén alsó szintjén került kialakításra egy konszignációs raktár is a vállalkozáshoz. A munkaruhák mosásához szeretne a cég egy mosógépet venni, mellyel kizárólag a vállalkozásban használt munkaruhákat mosná. Ez esetben elszámolható költségként, és az ehhez és a tisztításhoz szükséges mosószerek áfája levonható-e? Köszönettel

Hamisítványokra csaptak le a pénzügyőrök Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bács-Kiskun megyei pénzügyőrei egy telephely ellenőrzésekor hamis mosószert, öblítőt foglaltak le. Az okozott vagyoni hátrány mintegy hárommillió forint.

Mosószer-hamisítók buktak le Cikk

Pest megyében és az észak-alföldi régióban is buktak a mosószer hamisítók. A három banda a gyanú szerint több mint százmillió forint kárt okozott a védjegytulajdonosoknak - közölte a NAV.

Hamis mosószerrel buktak le Cikk

Lebuktak a cseh rendszámú furgonban utazók, amikor az adóhatósági járőrök ellenőrizték mosószer-szállítmányukat, majd a matricák és a silány kivitelezés láttán a 2010-es gyártási kódot kontrollálták a NAV számítógépes adatbázisában.

Mosószer-razzia egy bevásárlóközpontban Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Főigazgatóságának pénzügyőrei egy elégedetlen vásárló bejelentése alapján ellenőrzést tartottak egy Budapesten található bevásárlóközpontban, ahol több mint 1600 darab különféle hamisított mosószert foglaltak le összesen 5 millió forint értékben.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Munkába járás költségtérítése

Lepsényi Mária

adószakértő

Céges kisteherautó magáncélú használata

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 november
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3