84 találat a(z) menetrend cimkére

A téli szünetben minden nap jár a Gyermekvasút Cikk

A téli szünetben minden nap várja utasait a Gyermekvasút, ahol többek közt karácsonyi díszbe öltöztettek személykocsikkal is utazhat a közönség.

Változik a helyi és helyközi buszok menetrendje az ünnepek alatt Cikk

Változik a helyi és helyközi autóbuszok menetrendje karácsonykor és év végén - közölte a Volánbusz Zrt. és a Közlekedési Központok az MTI-vel.

Ünnepi menetrend a MÁV-nál Cikk

Változik a vonatok közlekedési rendje az ünnepi időszakban – közölte a MÁV szerdán az MTI-vel.

December 9-én lép életbe az új vasúti menetrend Cikk

Az új vasúti menedrend vasárnap lép életbe.

MÁV: változik a vonatok menetrendje a hosszú hétvége miatt Cikk

Változik a vonatok menetrendje a hosszú hétvége miatt: november 1-jén a szombati, 2-án és 3-án az ünnepnapi, 4-én a szokásos vasárnapi menetrend szerint járnak a vonatok – közölte a MÁV szerdán az MTI-vel.

Nemzetközi autóbuszos személyszállítás vállalkozó gépkocsivezetővel Kérdés

Az egyéni vállalkozó saját autóbuszaival mint engedélyes közúti közlekedési szolgáltató nem menetrendszerű személyszállítást végez hazai és nemzetközi, EU-n belül és EU-n kívüli országokba. Ezen tevékenység végzéséhez igénybe venné egy másik egyéni vállalkozó szolgáltatását, aki 493906 TEÁOR számmal (”Autóbusszal nem menetrendszerű személyszállításként végzett gépjárművezetői szolgáltatás engedélyes közúti közlekedési szolgáltató részére”) be van jegyezve, és nyilvánvalóan a megfelelő jogosítványai megvannak ehhez. Kérdésem: a vállalkozóval kötött vállalkozói szerződés alapján végeztethetem-e akár külföldön is a személyszállítást, kiemelt figyelemmel arra a tényre, hogy a saját munkavállalóinak a külföldi hatóságok ellenőrzései során be kell mutatniuk a munkaszerződésüket és a jármű jogszerű vezetését bizonyító iratokat? A kockázat az, hogy ha a külföldi hatósági ellenőrzés valamilyen körülményt nem fogad el jogszerűnek, akkor akár a járatot leállíthatja, a gépkocsivezetőt és az utasokat egy szállodába elhelyezi, addig míg az általa jogsértő körülményből ki nem menti magát a szállító cég. A másik lehetőség, hogy csak a munkaviszonyban álló gépkocsivezetőkkel végeztesse el a személyszállítást. Kérném a véleményét, tanácsát. Tisztelettel: Toronicza István

Korlátozások és menetrendváltozások a budapesti közlekedésben Cikk

Rendezvények miatt jelentős változásra, korlátozásokra kell számítani Budapest több pontján október 22-én és 23-án, emiatt a közösségi közlekedés menetrendje is változik – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Mávinform: két hétvégén is változik a vonatok menetrendje Cikk

A munkanap-áthelyezés és az október 23-ai ünnepnap miatt a mostani és a következő hétvégén is változik a vonatok menetrendje – közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Változik a BKK-menetrend a szombati munkanapokon és a hosszú hétvégéken Cikk

Változik a közösségi közlekedés menetrendje a munkanap-áthelyezések, illetve a halottak napja miatt októberben és november elején Budapesten – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Késő őszi menetrend kezdődik a balatoni hajókon és kompokon Cikk

Október 1. és október 23. között már csak hétvégenként és ünnepnapokon, a késő őszi menetrend szerint közlekednek a balatoni hajójáratok. A komp rövidebb ideig, de továbbra is 40 percenként jár – tájékoztatott a Balatoni Hajózási Zrt.

BKK: visszaáll a tanítási menetrend, befejeződnek a felújítások Cikk

Szeptember 3-án újra életbe lép a tanítási időszakban érvényes menetrend, egyes járatok sűrűbben közlekednek, és több felújítás is befejeződik – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt MTI-vel.

Augusztus 20. – A vonatközlekedés rendje is változik Cikk

Az augusztus 20-ai munkaszüneti nap miatt változik a vonatok közlekedési rendje: augusztus 19-én az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi, 21-én, kedden már a szokásos munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok – közölte a MÁV csütörtökön az MTI-vel.

Már menetrend szerint közlekednek a vonatok Budapest és Miskolc között Cikk

Megjavították a leszakadt felsővezetéket Aszód és Tura között, így várhatóan csütörtökön hajnalban már menetrend szerint közlekednek a vonatok a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon – közölte a Mávinform az MTI-vel.

Tömegközlekedés: itt változik a menetrend a fővárosban Cikk

Rendezvények és építési munkálatok miatt Budapest több pontján változik a hétvégén a közösségi közlekedés menetrendje és a közlekedési rend.

Útlezárás és menetrendváltozás a Várkert bazár környékén Cikk

Útlezárás miatt változik a közösségi közlekedés menetrendje a hétvégén Budapest I. kerületében, a Várkert bazár környékén – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Munkába járás költségtérítése

Lepsényi Mária

adószakértő

Céges kisteherautó magáncélú használata

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 november
H K Sze Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3