15 találat a(z) kérdőív cimkére

Izgalmas kérdések 2020-ban – Ön mit gondol róla? Cikk

Az év közben kihirdetett, januárban hatályba lépő törvényváltozások mellett lassan körvonalazódnak azok az újabb módosítások is, amelyek a közeljövőben fejfájást okozhatnak. Melyek a legproblémásabbak ön szerint ezek közül? Mit gondol, mely területek alapos áttekintésével kell töltenie ideje jó részét januárban? Töltse ki kérdőívünket, és HVG kiadványokat nyerhet!

2019-20-as jogszabályváltozások – Ön mit gondol róla? Cikk

Még vannak kérdőjelek a január óta alkalmazandó jogszabályváltozásokban, közben viszont már körvonalazódnak azok az újabb módosítások is, amelyek a közeljövő fejfájását okozhatják. Melyek a legproblémásabbak önök szerint ezek közül? Töltse ki kérdőívünket, és HVG Extra magazint nyerhet!

2019-es jogszabályváltozások – Ön mit gondol róla? Cikk

Az elmúlt hónapokban számos jogszabályváltozással kellett megbarátkoznunk, melyek némelyike még nem teljesen letisztult vagy átlátható. Ön szerint mely kérdéskörök okozzák a legtöbb fejtörést? Töltse ki kérdőívünket, és HVG Extra magazint nyerhet!

Van élet a cafeteria után? – Ön mit gondol? Cikk

A jövő évi adótörvény-változások a cafeteria rendszerében jelentős módosulásokat hoznak, a cafeteria kevésbé nyújt majd előnyös megoldásokat a munkavállalók költséghatékony motiválására.

Uniós exportőrökkel konzultál az Európai Bizottság Cikk

Konzultációs kérdőívet készített az Európai Bizottság az uniós exportőrök számára tervezett e-segédletről – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Adóz- és Vámhivatal (NAV).

Kötelező tréning Kérdés

Melyek napjaink legproblémásabb adózási kérdései? Szavazzon! Cikk

Gyakran igazi kihívás a szakma számára megtalálni a helyes megoldást egy-egy adózási kérdésre. Kérdőívet készítettünk, hogy megtudjuk, Önök szerint melyek a legtöbb problémát felvető adózási kérdések pillanatnyilag. A kitöltőknek a HVG Pszichológia egyik számát küldjük ajándékba.

A gépi kávétól a falusi vendégasztalig – lakossági felmérés az élelmiszerlánc-biztonságról Cikk

Hol vásárol élelmiszert, ellenőrzi-e a termék összetételét, lejáratát, árát, országeredetét? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tesz fel kérdőívén a Nébih, a felnőtt lakosság élelmiszerlánc-biztonsággal kapcsolatos véleményét tudakolva.

NAV-ellenőrzés – adózói szemmel Cikk

Segítse munkánkat és megajándékozzuk! Kérdőívet készítettünk a NAV-ellenőrzések témájában, hogy megtudjuk, önök mit gondolnak az ellenőrzésekről és az ezzel kapcsolatos lehetőségeikről. Az első 50 kitöltőnek a HVG Extra - A Nő 2015-ös számát küldjük ki.

Melyek 2015 legproblémásabb adózási kérdései? Szavazzon! Cikk

Sok esetben igazi kihívás a szakma számára megtalálni a helyes megoldást egy-egy adózási kérdésre. Kérdőívet készítettünk, hogy megtudjuk, Önök szerint melyek a legtöbb problémát felvető adózási kérdések 2015-ben. A kitöltőknek a HVG Pszichológia egyik számát küldjük ajándékba.

Ekáer szonda – Ön mit gondol róla? Cikk

Az Ekáer témájával többször is foglalkoztunk tavaly és idén. Kérdőívet készítettünk, hogy megtudjuk, az eltelt néhány hónap alatt mennyire sikerült megismerkedniük ezzel az új jogszabállyal, mi a véleményük róla. A kitöltők a HVG Extra Nő egyik számát küldjük ki.

Számítunk a véleményére – és még meg is ajándékozzuk érte! Cikk

Kérjük, töltse ki rövid kérdőívünket! Az első 300 válaszadó garantált ajándékot kap.

Mondja meg az APEH-nek mit csináljon! Cikk

Elégedettségi felmérés indul november 17-étől az APEH ügyfélszolgálatain és honlapján. Az APEH „fontos visszajelzéseket” munkájának és működésének irányairól, a változtatandó területekről.

Vagyonosodási vizsgálat: bank-infomáció, kölcsön, kérdőív és rokon Cikk

A vagyonosodási vizsgálathoz postázott kérdőív minden kérdésére köteles vagyok válaszolni? Mi a vagyonosodási vizsgálat menete? Aki külföldi rokonától kap kölcsön pénzt, és ez egy vagyonosodási vizsgálat során szóba kerül, az „bajba” keverheti a külföldi rokonát is? Amennyiben az APEH vagyonosodási vizsgálatot folytat, automatikusan az összes banktól kérnek információt a bankszámlákról, esetleg szelektálnak valamilyen szempont szerint? Ha már folyamatban lévő vagyonosodási vizsgálat közben gondolom úgy, hogy szeretnék ügyvédet is bevonni, van-e rá lehetőségem?

Miről faggathatja Orbánt az APEH? Cikk

A vagyonosodási vizsgálat a legtöbb emberben riadalmat kelt – talán nem is alaptalanul. Korábban már közöltük a vizsgálat menetét, illetve a kérdőívet, most pedig a kérdéseket vettük górcső alá. Az Adózóna által megkeresett szakértők a kérdőív néhány elemét aggályosnak vélik. Itt megtudhatja, mely kérdésekre kell, melyekre lehet és melyekre nem muszáj válaszolni.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Kiva-tao áttérési különbözet

Pölöskei Pálné

adószakértő

Kényszertörlés alatt álló cég

Dr. Szeiler Nikolett

ügyvéd, adótanácsadó

2019 november
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X