103 találat a(z) illegális cimkére

Illegális családi dohányüzemre csapott le a NAV Cikk

Dohánylevelek szárításával, aprításával és értékesítésével foglalkozó Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei családra csaptak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói.

Illegális cigarettagyárat számoltak fel Cikk

Illegális cigarettagyárat számoltak fel egy Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei telephelyen – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV szombaton az MTI-vel.

Illegálisan főzték a pálinkát, lebuktak Cikk

Több mint huszonötezer liter illegálisan előállított pálinkát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei családi vállalkozás ingatlanain – közölte a hatóság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Illegális potencianövelőket foglalt le a NAV Cikk

Közel kétezer darab potencianövelő zselét találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy bolgár férfi autójában az M1-es sztráda Komárom-Esztergom vármegyei szakaszán. Az elkövetőt és csomagjait átadták a rendőrség munkatársainak, olvasható a NAV honlapján.

Többmilliós bírság várható illegális fémhulladék miatt Cikk

Csaknem egy tonnányi bontott fémhulladékot találtak egy vasmegyeri ház udvarán – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

Illegális mosószerekkel kereskedő férfit tartóztatott le a NAV Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) budapesti pénzügyi nyomozói letartóztattak egy férfit, aki közel 60 millió forint értékű, illegálisan előállított mosószerrel kereskedett – tudatta a hivatal közleményben az MTI-vel.

Hatezer doboz adózatlan cigarettát talált az adóhatóság Vámosatya külterületén Cikk

Hatezer doboz adózatlan cigarettát találtak Vámosatya külterületén a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a rendőrség munkatársai – közölte az MTI.

Illegális cigarettagyárat lepleztek le Hevesben Cikk

Több millió szál cigaretta előállítására alkalmas, nagy teljesítményű illegális gyárat lepleztek le közvetlenül a termelés megindítása előtt a pénzügyőrök Heves vármegye egyik községében – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Nőtt az illegális cigarettapiac 2022-ben Cikk

Tovább nőtt az Európai Unióban az illegális cigarettapiac tavaly, a hamisított termékek fogyasztási listáját Franciaország vezeti, de Magyarországon is emelkedett az illegális cigarettaforgalom – derül ki a KPMG éves tanulmányából.

Elf Bartot nagy tételben hirdető illegális árusra csapott le a NAV Cikk

Nagy tételben e-cigarettát kínáló internetes hirdető nyomára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) revizorai, az árussal szemben eljárás indult – tájékoztatta a NAV csütörtökön az MTI-t.

Orvkereskedelem áfavonzata Kérdés

Illegális élelmiszer-előállító bukott le. A higiéniával is baj volt Cikk

Pest megyei illegális élelmiszer-előállítón ütöttek rajta 2022 novemberében a rendőrséggel együttműködve a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei. A helyszínen bejelentés nélkül, jogsértően számos állatfajt tartottak, az állategészségügyi és járványvédelmi követelményeket sem teljesítve. Az ingatlanon, szintén szabálytalanul kialakított körülmények között, többek között illegális vágást, feldolgozást és füstölést végeztek megdöbbentő higiéniai körülmények között.

lllegális autodiagnosztikai eszközöket és szoftvereket foglalt le a NAV Cikk

Illegális szoftvereket tartalmazó számítógépeket és hamis autódiagnosztikai eszközöket foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai Fejér megyében – közölte a NAV.

Illegális állatgyógyászati termékeket foglalt le a NAV Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai Beregsuránynál különböző típusú és kiszerelésű engedély nélküli állatgyógyászati készítményeket találtak, olvasható a NAV honlapján.

Vádat emeltek egy húskészítményeket illegálisan árusító férfi ellen, sokan megbetegedtek Cikk

Vádat emeltek egy férfival szemben, aki az otthonában a hatósági előírások megszegésével állított elő húskészítményeket és árulta azokat egy szegedi piacon, vevői közül huszonnyolcan megbetegedtek – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Kisüzemi bortermelés

Laczi Ferenc

igazságügyi jövedéki szakértő

Kölcsön kamat

Nagy Norbert

adószakértő

Ekho minimálbér alatti jövedelem esetén, arányosítás

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink