232 találat a(z) dollár cimkére

Erősödött kissé a forint Cikk

Erősödött kissé a forint szerda reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Kissé erősödött a forint szerda reggel Cikk

Csekély mértékben erősödött a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

A leggazdagabb oroszok vagyona több mint 28,7 milliárd dollárral nőtt az év eleje óta Cikk

Oroszország leggazdagabb üzletembereinek vagyona 28,749 milliárd dollárral nőtt 2024 eleje óta – derül ki a Bloomberg Billionaires Indexből, amelyet a részvényeik pénteki záróárfolyama alapján számítottak ki, közölte az MTI.

Erősödött a forint reggel Cikk

Erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben – közölte az MTI.

Vegyesen mozgott a forint reggel Cikk

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon – közölte az MTI.

Erősödött szerda reggel a forint Cikk

Erősödött a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Erősödött a forint árfolyama reggel Cikk

Erősödött a forint árfolyama kedd reggel a hétfő esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben – közölte az MTI.

Erősödött a forint szerda reggel Cikk

Erősödött a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Gyengült péntek reggelre a forint Cikk

Gyengült péntek reggelre a forint a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben – közölte az MTI.

Gyengül a rubel és esnek az orosz részvényárak amerikai szankciókra Cikk

A rubel háromheti mélypontra esett a dollárral szemben és erőteljesen, mintegy 15 százalékkal zuhant a moszkvai tőzsde irányadó mutatója a csütörtöki kereskedés nyitásakor, miután az amerikai pénzügyminisztérium szerdán szankciókat jelentett be az orosz devizapiacon a dollárkereskedésben közvetítőként működő orosz pénzintézetekkel szemben – közölte az MTI.

Gyengült a forint reggel Cikk

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon – közölte az MTI.

Kissé erősödött a forint szerda reggelre Cikk

Erősödött kissé a forint árfolyama szerda reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizapiacon.

Vegyesen alakult csütörtök reggelre a forint árfolyama Cikk

Vegyesen alakult a forint árfolyama csütörtök reggelre az előző esti jegyzéshez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben – közölte az MTI.

Kedden nagyot gyengült, szerda reggelre alig változott a forint árfolyama Cikk

Alig változott a forint árfolyama szerda reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Vegyesen mozgott a forint Cikk

Vegyesen alakult, kevéssé változott hétfő reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a péntek esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

NTAK adatszolgáltatás számlázás esetén

Gyüre Ferenc

adótanácsadó

Megbízási díj

Széles Imre

tb-szakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 július
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Együttműködő partnereink