244 találat a(z) béremelés cimkére

Becsapott köztisztviselők – érik a sztrájk Cikk

Mégsem vezetik be a pályát önkéntesen elhagyóknak szánt, 5-10 milliós lelépési pénzzel kecsegtető programot. Akár már májusban sztrájkba léphet több tízezer önkormányzati köztisztviselő, többségüknél ugyanis 2008 óta nem volt béremelés, és ez most sincs napirenden.

Így emelik a béreket az Audinál Cikk

Aláírta a béremelésről szóló megállapodást az Audi Hungaria Motor Kft. vezetősége és a vállalat munkavállalóit tömörítő Audi Hungaria Független Szakszervezet (AHFSZ), a 2016-os bérmegállapodás a munkavállalói és a munkaadói oldal kölcsönös megegyezésén alapul – közölte Czechmeister Mónika, a vállalat kommunikációs vezetője az MTI megkeresésére.

Sztrájk lehet a Tescónál Cikk

Sztrájkbizottságot alakítottak a Tesco dolgozói, erről az áruházlánc vezetését is értesítették – írja az index. A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) azért tervez munkabeszüntetést, mert a Tescóval most zajló bértárgyalásokon nem sikerült megállapodni a céggel.

Járulékmentes béremelés jön? Cikk

Ha a munkaadókkal való egyeztetések a kellő ütemben lezárulnak, akkor legkésőbb nyárra megszületnek azok a döntések, amelyek alapján tisztán látni, miként működik majd az új cafeteriarendszer – mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Megállapodtak az idei béremelésről a MÁV-nál Cikk

Megszületett az idei évre vonatkozó bérmegállapodás a vasútnál kedden – közölte a MÁV Zrt. és a szakszervezeti oldal az MTI-vel.

Közlekedési sztrájk Miskolcon – ellenzéki vélemények Cikk

A miskolci közgyűlés ellenzékben lévő pártjai a város vezetését hibáztatják a Miskolci Városi Közlekedési (MVK) Zrt. dolgozói szerdai sztrájkja miatt.

Sztrájkra készülnek a volánosok Cikk

Folytatja a sztrájk megkezdett előkészületeit a Volán Szakszervezetek Együttműködési Fóruma, mert a munkáltató legújabb, 1 százalékos béremelési ajánlatát még tárgyalási alapnak sem tekintik – közölte a szervezet kedden az MTI-vel.

50 százalékos béremelést ígért Lázár. „Ne vacakoljanak az ügyintézők!” Cikk

Megéri elmenni, de maradni is – vonható le a következtetés Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek a bürokráciacsökkentés kapcsán tervezett létszámcsökkentés és béremelési elképzelésekről az M1 tévének és a Kossuth Rádiónak adott nyilatkozataiból.

Béremelési javaslat vasutasoknak Cikk

A MÁV-csoport vezetése 2,2 százalékos alapbér-emelést, az alapbér további 0,5 százalékát kitevő önkéntes nyugdíjpénztári tagdíj-kiegészítést, továbbá két alkalommal 25-25 ezer forint egyszeri kifizetést ajánlott a nem vezetői munkakörben foglalkoztatottak részére a hétfőn reggelre összehívott szakszervezeti egyeztetésen – közölte a vasúttársaság az MTI-vel.

Közszolgák figyelem! Most menjen, ki merre lát – önként 5-10 millióval Cikk

Lázár János a 2017-es költségvetésben a bürokráciacsökkentés jegyében 15 százalékos létszámkorrekcióra tesz javaslatot a központi államigazgatási szerveknél. A Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján beszélt arról is, hogy az állami szolgálatból történő önkéntes kilépési programra is javaslatot tesz majd.

Béremelést követelnek a Volán-társaságoknál Cikk

Megkezdődtek a Volán-társaságok munkavállalóit érintő 2016. évi alágazati bértárgyalások a szakszervezetek és a munkáltatói szövetség, a Közúti Közlekedési Vállalkozások Szövetsége között hétfőn Budapesten – közölték a közúti közlekedési szakszervezetek az MTI-vel.

Béremelés 2016: megkezdődtek a tárgyalások Cikk

Ismét összeült a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma (VKF), amelynek első, januári ülésén a bérajánlások kérdésével foglalkoztak – mondta a VKF szakszervezeti és a munkáltatói oldalának egy-egy képviselője szerdán a tárgyalást követően az MTI-nek.

40-60 ezer forinttal több a borítékban Cikk

Január 1-jétől bevonják a felsőfokú végzettségű bölcsődei kisgyermeknevelőket is a pedagógus-előmeneteli rendszerbe. Ez csaknem 900 érintettnek átlagosan 30-40 százalékos, havi nettó 40-60 ezer forintos béremelkedést jelent.

Januártól 5, később 50 százalékos béremelés Cikk

Az idén elfogadott életpályamodellnek köszönhetően január 1-jétől 5 százalékos béremelést kapnak a rendvédelmi dolgozók – közölte Zsinka András a Belügyminisztérium személyügyekért felelős helyettes államtitkára.

Kismama béremelése visszatéréskor. Kérdés

Tisztelt Szakértő! Kismamánk 2 év után visszatérne. A kötelező bérfejlesztés végre kell minden esetben hajtani? Abban az esetben, ha tudjuk alkalmazni, vagy ha fel mondunk akkor is? Válaszát előre is köszönjük.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Gépkocsijavítás fél áfa

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 január
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetÉs