31 találat a(z) ONYA cimkére

Este 8 órától nem lesz elérhető az ONYA Cikk

2024. május 8-án 20 órától 24 óráig az ONYA rendszer nem lesz elérhető – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Bevallási és adófizetési információkat tartalmazó tájékoztatót tett közzé a NAV Cikk

Bevallási, adófizetési információkat tartalmazó összefoglaló jelent meg a NAV honlapján.

NAV: üzemszünetek szeptember 6-án Cikk

2023. szeptember 6-án 21 óra és 24 óra között a NAV Ügyfélportál, az eBEV, eSZJA, ONYA, OSS, MOSS, ELEKAFA és eVÁM portálok karbantartás miatt nem lesznek elérhetők – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

NAV: üzemszünet várható több online felületen Cikk

Karbantartás lesz a Központi Azonosítási Ügynök felületén 2023. július 14-én – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

NAV: több online felület sem lesz elérhető karbantartás miatt Cikk

Karbantartást végeznek a napokban a Központi Azonosítási Ügynök szolgáltatáson – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Karbantartás az ügyfélportál és az ONYA rendszeren Cikk

2023. május 31-én karbantartás lesz az ügyfélportál és az ONYA rendszeren – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

NAV: több felületen is üzemszünet lesz szerda este Cikk

Több elektronikus felületen is karbantartást végeznek május 10-én este – derül ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján közzétett tájékoztatásból.

Üzemszünet lesz az ONYA portálon Cikk

Karbantartás miatt 2023. április 19-én 20 órától 24 óráig az online nyomtatványkitöltő alkalmazás (ONYA) nem lesz elérhető – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

NAV: fennakadás az ONYA felületről indítható elektronikus fizetési szolgáltatásban Cikk

Fennakadás tapasztalható az ONYA felületről indítható elektronikus fizetési szolgáltatásban – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

NAV: hét portált is érint a mai üzemszünet Cikk

Az eBEV, ONYA, OSS, MOSS, ELEKÁFA portálok és az Ügyfélportál 2023. március 22-én 20 óra 10 perc és 23 óra 30 perc között, valamint az eSZJA portál 20 óra és 24 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

NAV: karbantartják az online nyomtatványkitöltő alkalmazást Cikk

Az ONYA 2023. január 18-án 20 óra és 21 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

NAV: üzemszünet lesz több portálon Cikk

Az ONYA- és az eSZJA-portálok 2023. január 11-én 20 óra és 24 óra között karbantartás miatt nem lesznek elérhetőek – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Ma 20 és 24 óra között nem lesz elérhető az ONYA portál Cikk

2022. szeptember 21-én 20 óra és 24 óra között az ONYA (online nyomtatványkitöltő alkalmazás) portál nem lesz elérhető – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Az ONYA-ban is elérhető lesz a készpénzes fizetést bejelentő nyomtatvány Cikk

Augusztus 18-ától már az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazásban (ONYA) is bejelenthetik az adóhatóságnak a kapcsolt vállalkozások az egymillió forintnál nagyobb összegű, készpénzben kifizetett szolgáltatásokat – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

NAV: augusztus közepétől a SORSZIG-nyomtatvány az ONYA-n érhető el Cikk

A nyugták és számlák nyomdai előállításakor a sorszámtartományt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a számla és a nyugta adóigazgatási azonosításáról, valamint az elektronikus formában megőrzött számlák adóhatósági ellenőrzéséről szóló 23/2014. NGM rendelet 4. § (2) bekezdése értelmében, az előállító SORSZIG-nyomtatványon benyújtott kérelme alapján jelöli ki. A nyomtatványt a NAV 2022. augusztus 18-ától az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazásban (ONYA) teszi elérhetővé. Így egyszerűbben, gyorsabban tölthető ki és nyújtható be a NAV-hoz – tette közzé honlapján a NAV.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Átalányadó mentes rész fölötti része

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Üzletrészátadás munkavállaló cégének

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Bankkártyás vásárlás számla nélkül

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 július
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Együttműködő partnereink