55 találat a(z) HVG cimkére

Drága gyermekeink Cikk

Egy vagyonba kerül a gyermek eljuttatása a felnőttkor és a felsőoktatás kapujába: két testvérnél akár 40-40 millió forintba is. Ez az összeg a szülői háztartási munka vagy a meseolvasás „ellenértékét” is tartalmazza, de pusztán az oktatás is könnyen elvihet 5 millió forintot 18 éves korig – írja a hvg hetilap összeállítása.

HVG Adóváltozások konferencia 2017 Esemény

December 7-én a HVG adó konferenciáján mindent megtudhat a legújabb adóváltozásokról.

Zsebre megy – hajsza az adóbevételekért Cikk

Politikai nézeteltérések és gazdasági érdekellentétek akadályozzák a közös fellépést az EU-ban az adóügyi kiskapukon át eurómilliárdokat kimenekítő multinacionális cégek ellen. Mivel az utóbbiak főleg amerikaiak, Washington és Brüsszel is civakodik a behajtható pénzen – írja a HVG hetilap.

Adókönnyítések és -szigorítások 2016-ra Cikk

Két lépcsőben elfogadott, sokakat érintő kisebb-nagyobb módosítások az adórendszerben: mindezeket részletesen tartalmazza a HVG Adó 2016 különszáma. A 484 oldalas kiadvány 15 törvényt közöl teljes terjedelemben, a módosításokkal egységes szerkezetben, eltérő betűtípusokkal kiemelve az év elejei és az évközi változásokat. A kommentárok a Nemzetgazdasági Minisztérium és más adószakértők közreműködésével, sok-sok példával készültek.

Top 500: ami a rekordok mögött van Cikk

Tiszteletre méltó növekedésre volt képes tavaly a magyarországi vállalatok élcsapata, bár a mutatós adatok sokszor csupán felvásárlásoknak, összevonásoknak köszönhetők. A legjobban most is azok jártak, akik nem a hazai piacból próbáltak megélni – összegzi a Top 500 árbevételi rekordereket bemutató összeállításában a HVG hetilap.

HVG Adókonferencia Esemény

EKÁER, ahogyan végre érthető lesz! Cikk

Megjelent a HVG kiadó új terméke, az EKÁER a gyakorlatban.

Ki lesz a PénzSztár, ki tud többet a pénzügyekről, a gazdaságról? Kezdődik a verseny Cikk

Összesen 712 négyfős középiskolás csapat részvételével, október 9-én internetes selejtezővel kezdődik a legnagyobb országos pénzügyi-gazdasági vetélkedő, a PénzSztár. Az idén második alkalommal – a TakarékBank, a MET és a Provident fő támogatásával – megrendezett, december 11-éig tartó verseny témakörei lefedik a gazdaság és a pénzügyek valamennyi fontosabb területét. A győztes csapat tagjai 100-100 ezer forinttal és egy-egy okostelefonnal gazdagodnak.

HVG Klubkártya Kérdés

Hogyan lehet hozzájutni?

HVG Munkajogi konferencia Esemény

Ezért idegesek a cégvezetők Cikk

Évi százezer forintos díj alatt nincs olyan biztosítás a piacon, ami fizet az új Ptk. alapján a magánvagyonával is felelős, károkozó cégvezető helyett – írja Cégvezetői felelősségbiztosítás című cikkében a HVG.

Ingyenes készpénzfelvétel, kockázatokkal Cikk

Érdemes megfontolni, éljünk-e a havi kétszeri ingyenes készpénzfelvételi kormányzati keggyel, már csak azért is, mert nem tudni, hova kerülnek az ehhez megadandó személyes adatok és banktitkok – írja a HVG.

Adószakértők léptek fel a Budapest Music Centerben Cikk

No, nem klasszikus zeneműveket adtak elő az adószakértők, hanem egész napos konferencia keretében a jövő évi adóváltozások bemutatójára invitálta a HVG-Nexon az érdeklődőket december 5-én.

HVG Adó különszám, kedvezményesen Cikk

Kedvezményesen vásárolhatja meg a HVG 2014-re szóló Adó különszámát, ha a kiadónál rendeli meg.

Ki lesz a PénzSztár? Középiskolai pénzügyi-gazdasági verseny Cikk

December 5-én délután 7 csapat szállt versenybe Budapesten az első országos középiskolai pénzügyi-gazdasági verseny, a PénzSztár elődöntőjében. A végeredmény alapján az első négy helyezett csapat jutott tovább a december 19-én, ugyancsak Budapesten tartandó országos döntőbe.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Szolárkezelő egyéni vállalkozó támogatása

Szipszer Tamás

adószakértő

Kapott támogatás katabevétel-e?

Szipszer Tamás

adószakértő

Önfoglalkoztatók kompenzációs támogatása

Szipszer Tamás

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 július
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close