hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Nincs megegyezés a kormány és a rendvédelmisek között, jöhet a tüntetés

  • MTI

Újabb demonstrációra készülnek a rendészeti szakszervezetek miután a keddi, a miniszterelnökkel folytatott tárgyaláson sem sikerült megegyezniük a feleknek - mondták szakszervezeti vezetők a Parlamentben tartott tárgyalás után.

Pongó Béla, a Független Rendőrszakszervezet és Bárdos Judit, a Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének vezetője is azt mondta, hogy nem tudják elfogadni a kormány álláspontját a nyugdíjrendszer átalakítása ügyében. A valamivel több mint egyórás tárgyaláson részt vevő tizenöt szakszervezet egyike sem fogadta el a kormány álláspontját, ezért demonstrációkra készülnek - tették hozzá.
   
Powell Pál, a Rendvédelmi Szervek Érdekegyeztető Fóruma munkavállalói oldalának megbízott elnöke elmondta: ígéretet kaptak Orbán Viktortól arra, hogy a hétfőn elfogadott alkotmánymódosításhoz kapcsolódó törvényi változások, valamint az új életpályamodell kidolgozásába bevonják őket.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Csekély értékű ajándék

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Szja/1. számú melléklet/8.43

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 július
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Együttműködő partnereink