hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Vida Ildikó kinevezéseket adott át, ígéretekről és reményeiről beszélt

  • MTI

Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnöke átadta az új szervezet vezetőinek kinevezési okmányait.

Összesen 133 fő vehetett át a kinevezésről szóló dokumentumot, a NAV elnökhelyettesei, szakfőigazgatói, a Központi Hivatal főosztályvezetői, a középfokú adóztatási és vámszervek főigazgatói, a Bűnügyi Főigazgatóság főigazgatója és főigazgató-helyettese, valamint a bűnügyi és az alsó fokú megyei igazgatók - tudatta a szervezet sajtóközleményében.

Vida Ildikó - ahogy a közleményben áll - első vezetői értekezletén hangsúlyozta a költségvetési bevételek beszedésének fontosságát és az államháztartási érdekek eredményes képviseletét, az állampolgárok és ügyfelek magas színvonalon történő kiszolgálását és a magyar gazdaság versenyképességének erősítését, az eljárások gyorsítását és az átlátható, gyors igazgatási tevékenység fontosságát, valamint a szervezeti hagyományok ápolását, a NAV személyi állományának megbecsülését.

Reményét fejezte ki, hogy "az új szervezet maradéktalanul teljesíti a kormányzati elvárásokat, amelyben mind a vezetői állomány, mind pedig a NAV valamennyi munkatársának magas szakmai színvonalú teljesítményére számít" - idézi a közlemény.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Öregségi nyugdíj

Winkler Róbert

nyugdíjszakértő

Nyíltvégű lizing

dr. Kelemen László

adószakértő, jogász

A traszferár és az áfa kapcsolata

dr. Kelemen László

adószakértő, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Együttműködő partnereink