hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Legyél Te is adótanácsadó!

  • MTI

Idén harmadszorra hirdeti meg Adóversenyét az Ernst & Young.

Idén ismét várja a jelentkezőket a közgazdász és jogi karokról valós ügyfélmegbízáson alapuló esettanulmány versenyére az Ernst & Young. A pályázatban való részvételhez nem szükségesek előzetes adózási ismeretek. A felkészüléshez a vállalat adótanácsadás részlege átfogó segítséget biztosít: rendelkezésre bocsátja a szükséges háttér-információkat és jogszabályokat, valamint lehetőséget biztosít konzultációra a szakértőivel – tudatja sajtóközleményében az Ernst&Young.

A verseny első három helyezettje pénzjutalomban részesül, a kiváló pályaművek szerzői pedig gyakornoki lehetőséget vagy akár állásajánlatot is kaphatnak az Ernst & Young-tól. A pályázat leadási határideje 2009. március 16.

„Fontos számunkra, hogy az adótanácsadás szakmát megismertessük a diákokkal, mivel a hazai felsőoktatás tematikájában nem kellően hangsúlyos, vagy nagyon elméleti az adóoktatás. Az E&Y Adóverseny ezzel szemben kiváló betekintést kínál egy izgalmas, változatos pénzügyi karrierbe, valamint a nemzetközi üzleti világ adókérdéseibe.„ – mondta el Rencz Botond, az Adótanácsadás üzletág vezető partnere.

„Az adótanácsadás szakma sokszor szembesül megalapozatlan előítéletekkel, holott az adózás az élet minden területét érinti, így munkánk során nap mint nap a legkülönfélébb üzleti kérdésekkel foglalkozunk, minden stratégiai döntés nélkülözhetetlen elemeként. ”– tette hozzá Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs, az Ernst & Young adószakértője.

Az először 2007-ben meghirdetett E&Y Adóverseny olyan sikeresnek bizonyult a résztvevők visszajelzései alapján, hogy az Ernst & Young hosszútávra tervezi a programot – tudatta a könyvvizsgáló, tanácsadó cég.
Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Műtéti költség adózása munkaviszonyban

Nagy Norbert

adószakértő

Részmunkaidőre váltás

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Cégautóval kapcsolatos áfalevonás.

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink