hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Adóalany-centrikus modellben gondolkodik az PM

  • MTI

Adóalany-centrikus adatszolgáltatási modell kidolgozására írt ki tárgyalásos közbeszerzést a Pénzügyminisztérium Informatikai Szolgáltató Központja - a felhívás a Közbeszerzési Értesítő legutóbbi számában jelent meg.


Az elvégzendő munkát így határozza meg a felhívás: "Vállalkozási szerződés, melynek tárgya az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal forrásrendszereinek adataiból építkező, adattárház technológiára épülő információs rendszer fejlesztése, mely üzleti intelligencia rendszer és vezetői információs rendszer jellegű funkciókat tesz elérhetővé az APEH munkatársainak, az adózóknak, a társ- és felettes intézményeknek (Adóalany centrikus adatszolgáltatási modell - ACM)". A munkát a jövő év közepére kell elkészíteni, becsült árat nem ad meg az ajánlatkérő.

Ajánlatot az a cég tehet, amelynek az elmúlt 3 évben, három feladatcsoportban - az adat- és alkalmazásmigráció, adattárház és a ráépülő üzleti intelligencia szoftverek bevezetése, illetve adattisztítás és adatminőség javítása területén - külön-külön legalább nettó 300 millió forint árbevétele származott. Emellett referenciákat is be kell mutatni.

Az ajánlatok beadási határideje március 2.

A kiválasztott jelentkezőket március 23-ig értesíti az ajánlatkérő arról, hogy továbbjutottak-e a második fordulóba.
Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

EPR

Tüske Zsuzsanna

vámszakértő

Közhatalmi tevékenység díjának továbbhárítása – Áfa 2

dr. Juhász Péter

jogász-adószakértő

HÍD Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt.

Fővárosi ipa-mentesség

Antretter Erzsébet

adószakértő, igazgató

Niveus Consulting Group Kft.

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink