hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Adóalany-centrikus modellben gondolkodik az PM

  • MTI

Adóalany-centrikus adatszolgáltatási modell kidolgozására írt ki tárgyalásos közbeszerzést a Pénzügyminisztérium Informatikai Szolgáltató Központja - a felhívás a Közbeszerzési Értesítő legutóbbi számában jelent meg.


Az elvégzendő munkát így határozza meg a felhívás: "Vállalkozási szerződés, melynek tárgya az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal forrásrendszereinek adataiból építkező, adattárház technológiára épülő információs rendszer fejlesztése, mely üzleti intelligencia rendszer és vezetői információs rendszer jellegű funkciókat tesz elérhetővé az APEH munkatársainak, az adózóknak, a társ- és felettes intézményeknek (Adóalany centrikus adatszolgáltatási modell - ACM)". A munkát a jövő év közepére kell elkészíteni, becsült árat nem ad meg az ajánlatkérő.

Ajánlatot az a cég tehet, amelynek az elmúlt 3 évben, három feladatcsoportban - az adat- és alkalmazásmigráció, adattárház és a ráépülő üzleti intelligencia szoftverek bevezetése, illetve adattisztítás és adatminőség javítása területén - külön-külön legalább nettó 300 millió forint árbevétele származott. Emellett referenciákat is be kell mutatni.

Az ajánlatok beadási határideje március 2.

A kiválasztott jelentkezőket március 23-ig értesíti az ajánlatkérő arról, hogy továbbjutottak-e a második fordulóba.
Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Számla adattartalma, a gépkocsi rendszáma

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Katás bevételi határ év közbeni átlépése

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Pénzforgalmi áfa

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 július
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close