hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Razzia a józsefvárosi piacon: APEH, ÁNTSZ, bírság

  • MTI

Hatósági razziát tartottak fővárosi piacokon szerdán; a józsefvárosi piacon kezdődött akcióban több mint kétmillió forint bírságot szabtak ki, három kínai állampolgárt előállítottak, egy körözés alatt álló magyar férfit elfogtak.

Tóth Béla alezredes, a Budapesti Rendőr-főkapitányság bevetési főosztályának helyettes vezetője a délelőtti akció eredményeit ismertetve az MTI-nek elmondta: a Kőbányai úton egy raktárbázis ellenőrzésekor három kínai állampolgárt kellett előállítaniuk, mert nem rendelkeztek okmányokkal, illetve megsértették a tartózkodási szabályokat. Elfogtak egy körözés alatt álló magyar állampolgárt is. 

Az APEH 300 ezer, a fogyasztóvédelmi hatóság három üzletben összesen 1,8 millió forintnyi bírságot szabott ki, míg az állategészségügyi hatóság lejárt szavatosságú, illetve felirat nélkül termékeket zárolt, és foglalt le. 

A rendőrség, vámőrség, fogyasztóvédelmi hatóság, APEH, ÁNTSZ és az állategészségügyi hatóság által tartott közös akció a kőbányai piacon és más területeken a nap folyamán tovább zajlik, azok eredményéről a későbbiekben számolnak be - mondta Tóth Béla alezredes.
Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Munkábajárás

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Házi vágás

Gyüre Ferenc

adótanácsadó

Kft. üzletrész eladása

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink