hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

AZ MLSZ megállapodott az APEH-hel, nincs lejárt adótartozásuk

  • MTI

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) részletfizetésre vonatkozó kérését kedvezően bírálta el az APEH, tekintettel arra, hogy a szövetség tartozása jelentős részét már törlesztette, ami azt jelenti, hogy jelenleg nincs lejárt adótartozása az MLSZ-nek.


A szövetség MTI-hez eljuttatott közleménye szerint ez azért rendkívül fontos döntés, mert a futballszervezetnek mostantól lehetősége van "nullás" adóigazolás kérésére. Ennek megléte a feltétele olyan pályázatok benyújtásának, melyekkel jelentős összegű támogatás igényelhető az infrastruktúra fejlesztésére.

Az MLSZ tájékoztatása szerint abból az időszakból, amikor Bozóky Imre elnök és Berzi Sándor főtitkár vezette a szövetséget, 105 millió forint adótartozás maradt fenn, ennek törlesztéséről sikerült megállapodni az APEH-hel.
Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Devizában kapott kölcsön kamata

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Pótbefizetéssel terhelt kft. üzletrészének eladása

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Duális képzés

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink