hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Ne szalassza el! Még idei ár, kreditpontos online képzés, 2019-es HVG adó- és tb-különszámok és a gyorsaknak extra ajándék

  • adozona.hu
1

Az Adózóna előfizetők 97%-a ismét megrendelné az előfizetői szolgáltatásokat!* Ezért érdemes most előfizetni: • Kedvezményes éves előfizetés, most még az idei áron, csak 23 990 Ft+áfáért! • Hiteles szakmai támogatás: egész éven át kérdezheti szakértőinket! • 2019-es HVG Adó- és Tb-különszámokat szeretne? Válassza az Adózóna-MAX csomagot! • Ajándék online képzés minden előfizetéshez • Ha időben rendel, a csomagban megkapja a HVG kiadó Többes jogviszony a gyakorlatban című kiadványát is

Széles szolgáltatáscsomag, kimagasló szakmai színvonal, verhetetlen ár!

Adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen – az Adózóna megoldás a kérdéseire:
Egész évben kérdezheti szakértőinket, és hozzáfér a kérdés-válasz archívumhoz.
Megbízható, színvonalas szakmai tartalmat biztosít.
Naprakész információkkal segít frissen tartani az ismereteit.
Napi és heti hírlevelekben tájékoztatja a jogszabályok változásairól.
Nyomtatható változatban is elérhetők a cikkek, a kérdés-válaszok és a jogszabályok is.
Előszűrt törvénytár időállapotok szerinti kereséssel (adózás, számvitel, tb, munkajog, cégjog).
• Most még kedvezményes, idei áron! – 2018. november 30-áig a megrendeléseket még az idei 23 990 Ft+áfa, illetve Max csomag esetén 29 990 Ft+áfa áron rögzítjük.
• A 2018-as év végi kampány ideje alatt az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott 17 900 Ft+áfa értékű online képzést is.
• A Max csomagban már a 2019-es HVG Adó- és Tb-különszámok!

Early Bird ajánlatunk: Ha 2018. október 16-áig rendeli meg előfizetését, akkor a HVG Kiadó most megjelenő Többes jogviszony a gyakorlatban című kiadványát ingyenesen postázzuk önnek.

Évközi felmérésünk alapján gyakori fejtörést okoznak a többes jogviszonnyal kapcsolatos praktikus kérdések, hiszen sokféle, összetett jogviszony-kombináció van, nehezen értelmezhetőek a jogszabályok és bonyolultak az eljárások. Szinte minden jogviszony-kombinációra más szabályok vonatkoznak,

A  lehetőségek könnyebb áttekintéséhez egy kihajtogatható komplex táblázatot is mellékelünk a kiadványhoz, amelyet akár az iroda falán is rögzíthet plakátként.

Többes jogviszony nagyon sok élethelyzetben állhat elő. Ilyen tipikus jogviszony-kombinációk merülnek fel például: 
– egyéni vállalkozó egyben ügyvezető vagy tag társas vállalkozásban is,
– főállású katás máshol is dolgozik,
– társas vállalkozó, kft.-tag egyben nyugdíjas,
– gyesen, gyeden, táppénzen lévő dolgozna,
– őstermelő nemcsak őstermeléssel foglalkozik,
– nyugdíjas egyben ügyvezető,
– valaki több munkahelyen vagy munkaviszonyban dolgozik, és mellette vállalkozó,
– külföldön és itthon is dolgozó alkalmazott stb.

A kiadvány célja gyakorlati útmutatás a többes jogviszony egyes eseteinek értelmezéséhez, a jogszabályi előírásoknak való megfelelés megkönnyítéséhez.


Válassza a legjobb árú szolgáltatáscsomagot,
rendelje meg Adózóna előfizetését most! >>
Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelő felületünket!

 


Most EXTRA kreditpontok!

 

1. Az Adózóna.hu online kiadvány számlával igazolt megvásárlása – a 93/2002. (V. 5.) kormányrendelet 10/B § (12) bekezdése értelmében – három személyt jogosít két-két továbbképzésbe beszámítható kreditpont elszámolására. A kreditpont elszámolására jogosult személyek adatait a megrendelési adatok rögzítésekor lehet megadni. Kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét! A kreditpontok csak hibátlannak bizonyuló adatok meglétekor számolhatók el. Az adatok a számlán lesznek feltüntetve, amit az előfizetés ellenértékének kiegyenlítése után postai úton küldünk ki.

2. A 2018-as év végi kampányidőszakban az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott, otthon is elvégezhető 17 900 Ft értékű online képzését is:

• Számlázás és számlakorrekció az új elektronikus adatszolgáltatás tükrében 2018. (e-learning) – kreditpontos online képzés Sike Olga (főosztályvezető-helyettes, NAV) és  Mizsányi Attila, (osztályvezető, NAV Központi Irányítás Ellenőrzési Főosztály) előadásában, amelynek az elvégzésével további kreditpontokat tud szerezni:

• 8 kreditpont – Reg. mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör (PM/252-181/2018)
• 10 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (PM/254-103/2018)
• 1 kreditpont – Könyvvizsgálók – (BP-193/2018)

Igen, ez egyszerre értendő! A képzés elvégzésével jogosultságtól függően egyszerre megkapja a 8, a 10 és az 1 könyvvizsgálói kreditet is!
Kreditpont besorolás: 2018-ra elszámolható kreditpontok.

Az online képzéshez a 2018. október 1.. és november 30. között beérkező, új, valamint a megújító előfizetőink kapnak hozzáférést, amennyiben az előfizetés díját 2018. december 10-éig befizetik. Az online képzésen megrendelésenként (egy azonosító kóddal) egy tetszőleges személy vehet részt ingyenesen, a képzést 2018. december 20-a 23:59-ig lehet elvégezni! A részvételhez szükséges azonosító kódot az előfizetés számlájának kiegyenlítése után postai úton küldjük ki. Az azonosító kódot a számla kísérő levelében tüntetjük fel.

(Részletek a képzésekről lejjebb.)

Szüksége van még 2018-as kreditpontokra?
Rendelje meg előfizetését most! >>

Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelő felületünket!

 


Biztos szakmai támogatás

Ellenőrizhetetlen vagy sekélyes tartalmak helyett válassza azokat a megbízható, elismert szakértők által írt cikkeket és törvénymagyarázatokat, amelyek valóban segíteni fogják a mindennapi munkáját. Így nyugodt lehet, hogy döntéseit mindig hiteles információkra alapozza.

Az Adózóna.hu csapata több mint húsz szakértővel dolgozik azon nap mint nap, hogy az oldalon mindig pontos és szakszerű tájékoztatást kapjon. Adózás, társadalombiztosítás, számvitel és gazdasági jog egy helyen, hogy Önnek ne legyen szüksége további információforrás használatára.

Az Adózóna előfizetők 97%-a ismét megrendelné az előfizetői szolgáltatásokat! *

Talán érdekli Önt is, hogy melyek a legfontosabb okok, amelyeket előfizetőink leggyakrabban említenek, és ami miatt évről évre a mi szolgáltatáscsomagunk mellett döntenek:

Naprakész: minden változásról, hírről azonnal tájékoztatjuk előfizetőinket.
Biztonságot ad: velünk semmiről sem maradnak le, figyelmeztetjük minden határidőre vagy szükséges teendőre.
Szakmailag megbízható: kiemelkedően színvonalas szakértői gárdával dolgozunk.
Teljes körű: átfogó információkat adunk az adózás minden területéről: adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen.
Egyszerű, gyors tájékozódás: online bárhonnan elérhető az oldal.
Kedvező ár: meglepően gazdag a szolgáltatáscsomag, bárki számára elérhető áron.

* Forrás: HVG piackutatás 2018.
Köszönjük a visszajelzéseket, örülünk a véleményeknek.

Döntsön a hiteles szakmai támogatás mellett!
Válasszon most csomagajánlataink közül! >>
Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelőfelületünket!

 


Részletek az ajánlat részét képező online képzésekről:

Számlázás és számlakorrekció az új elektronikus adatszolgáltatás tükrében 2018. (e-learning) onlne képzés – Eredeti ára: 17 900 Ft+áfa

ELŐADÓK:

Sike Olga, főosztályvezető-helyettes, NAV
• Mizsányi Attila, osztályvezető, NAV Központi Irányítás Ellenőrzési Főosztály

A KÉPZÉSSEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPOBNTOK:

• 8 kreditpont – Reg. mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör (PM/252-181/2018)
• 10 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (PM/254-103/2018)
• 1 kreditpont – Könyvvizsgálók – (BP-193/2018)

A KÉPZÉS TARTALMA:

2018. július 1-jétől teljesen átalakult az ÁFA-adatszolgáltatási rendszer. Gazdasági, pénzügyi, könyvelési és számlázási szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk. A számlázás és számlakorrekció témaköreit részletesen kibontva vezeti végig Önöket a NAV szakértő előadója az új elektronikus adatszolgáltatás gyakorlati problémáin, buktatóin.

“Belemegyünk az online számla adatszolgáltatás során használt technikába, … azért, hogy az esetleges hibajelenségeket, amiket ki fogunk vesézni, tudjuk hova tenni és tudjuk értékelni felhasználóként.” (Mizsányi Attila)

 

A KÉPZÉS MENETE:

A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos képzés esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a képzést) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyibe egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.
A System Media oktatási portáljának a címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

AZ ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

• Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
• Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
• Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

IDŐBEOSZTÁS:

A videófilmek modulokba vannak rendezve. Egyszerre annyi időt kell eltölteni a számítógép előtt, amennyi a modulban lévő film hossza. Ha elvégezte az első modult, akkor a soron következő filmet az Ön számára megfelelő, későbbi időpontban is megnézheti. Az utolsó filmet 2018. december 18. 23:59 percig kell megnézni! VIZSGA NINCS! Bízunk benne, hogy szolgáltatásunk segítségére lesz a munkájában!

* Feltételek:

A fenti ajánlat feltételei az Adózóna.hu bármely előfizetési csomagjának megrendelése vagy megújítása esetében a 2018. október 1-jétől november 30-áig beérkező megrendelésekre vonatkoznak, abban az esetben, ha a megrendelő az előfizetés díját 2018. december 10-éig befizeti.
Az Early Bird ajánlat csak az október 16-áig beérkezett és befizetett előfizetésekre vonatkozik.

A kreditpontos képzésre 2018 december 17-éig lehet bejelentkezni, és 2018.12-18-án 23:59 percig végezhetik el az érintett Adózóna előfizetők.

A HVG Kiadó Zrt. a postai kiküldések esetleges csúszása miatt nem vállalja a felelősséget.

Ha bővebb információra lenne szüksége, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a 06-1-436-2045-ös telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen.

Az Adózóna.hu hiteles és megbízható tájékoztatással hálálja meg a bizalmát!

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


Hozzászólások (1)
bbzse

Tisztelt Cím! Sajnálom, hogy korábban újítottam meg előfizetésemet. Ha tudtam volna, akkor most teszem. Csábító az online képzés. Üdvüzlettel.

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Alkalmi munkavállalói jogviszony korlátja

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Munkajogi jogutódlás vagy nem?

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Munkaerő átengedése kapcsolt felek között

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

2019 november
H K Sze Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X