2023-ban is a legjobb választás – most extra kreditpontokkal!

  • adozona.hu

Kezdje az Adózónával a 2023-as évet! Különleges ajánlatunk van az ön számára, rendeljen most: tájékozódjon a 2023-as adóváltozásokról a System Media által kínált Adózás 2023 kreditpontos e-learning segítségével. A Max- és Prémium csomagokban már a 2023-as Adó-, Tb- és Munkajog-különszámok.

Széles szolgáltatáscsomag, kimagasló szakmai színvonal, verhetetlen ár!

Adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen – az Adózóna megoldás a kérdéseire:
Egész évben kérdezheti szakértőinket, és hozzáfér a kérdés-válasz archívumhoz.
Megbízható, színvonalas szakmai tartalmat biztosít.
Naprakész információkkal segít frissen tartani az ismereteit.
Napi és heti hírlevelekben tájékoztatja a jogszabályok változásairól.
Nyomtatható változatban is elérhetők a cikkek, a kérdés-válaszok és a jogszabályok is.
Előszűrt törvénytár időállapotok szerinti kereséssel (adózás, számvitel, tb, munkajog, cégjog).
• A kampány ideje alatt az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott 11 900 Ft + áfa értékű kreditpontos online képzést is (e-learning).
• A Max csomagban már a 2023-as HVG Adó- és Tb-különszámok!


Válassza a legjobb árú szolgáltatáscsomagot,
rendelje meg Adózóna előfizetését most! >>
Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelő felületünket!


Most EXTRA kreditpontok!

1. Az Adózóna.hu online kiadvány számlával igazolt megvásárlása – a 93/2002. (V. 5.) kormányrendelet 10/B § (12) bekezdése értelmében – három személyt jogosít két-két továbbképzésbe beszámítható kreditpont elszámolására. A kreditpont elszámolására jogosult személyek adatait a megrendelési adatok rögzítésekor lehet megadni. Kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét! A kreditpontok csak hibátlannak bizonyuló adatok meglétekor számolhatók el. Az adatok a számlán lesznek feltüntetve, amit az előfizetés ellenértékének kiegyenlítése után postai úton küldünk ki.

2. A kampány ideje alatt az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott, otthon is elvégezhető 11 900 Ft értékű online képzést is:

ADÓZÁS 2023. – Áfa, Art, Szja, Tao a 2023. január 1-jétől hatályos jogszabályok alapján online kreditpontos konferencia.

Előadók:
Dr. Funtek Zsolt főosztályvezető-helyettes, NAV (ÁFA), Dr. Asztalos Zsuzsa osztályvezető, NAV (SZJA), Dr. Rabné dr. Barizs Gabriella tájékoztatási szakértő referens, NAV Központi Irányítás (TAO), Dr. Kovács Ferenc okleveles adószakértő (ART).

Az online konferencia elvégzésével megszerezhető kreditpontok:
8 kreditpont – Regisztrált mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakterület, nem számviteli témakör (Akkreditáció alatt!)
min. 6 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (Akkreditáció alatt!)
1 kreditpont – Könyvvizsgálók (Akkreditáció alatt!)

A képzés elvégzésével jogosultságtól függően egyszerre megkapja mindhárom kategóriában a krediteket!
Kreditpontbesorolás: 2023-ra elszámolható kreditpontok.

(Részletek és részvételi feltételek a képzésről lejjebb.)

Szüksége van még 2023-as kreditpontokra?
Rendelje meg előfizetését most! >>

Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelő felületünket!


Biztos szakmai támogatás

Ellenőrizhetetlen vagy sekélyes tartalmak helyett válassza azokat a megbízható, elismert szakértők által írt cikkeket és törvénymagyarázatokat, amelyek valóban segíteni fogják a mindennapi munkáját. Így nyugodt lehet, hogy döntéseit mindig hiteles információkra alapozza.

Az Adózóna.hu csapata több mint húsz szakértővel dolgozik azon nap mint nap, hogy az oldalon mindig pontos és szakszerű tájékoztatást kapjon. Adózás, társadalombiztosítás, számvitel és gazdasági jog egy helyen, hogy Önnek ne legyen szüksége további információforrás használatára.

Az Adózóna-előfizetők 99%-a ismét megrendelné az előfizetői szolgáltatásokat!*

Talán érdekli Önt is, hogy melyek a legfontosabb okok, amelyeket előfizetőink leggyakrabban említenek, és ami miatt évről évre a mi szolgáltatáscsomagunk mellett döntenek:

Naprakész: minden változásról, hírről azonnal tájékoztatjuk előfizetőinket.
Biztonságot ad: velünk semmiről sem maradnak le, figyelmeztetjük minden határidőre vagy szükséges teendőre.
Szakmailag megbízható: kiemelkedően színvonalas szakértői gárdával dolgozunk.
Teljes körű: átfogó információkat adunk az adózás minden területéről: adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen.
Egyszerű, gyors tájékozódás: online bárhonnan elérhető az oldal.
Kedvező ár: meglepően gazdag a szolgáltatáscsomag, bárki számára elérhető áron.

* Forrás: HVG piackutatás 2022.
Köszönjük a visszajelzéseket, örülünk a véleményeknek.

Döntsön a hiteles szakmai támogatás mellett!
Válasszon most csomagajánlataink közül! >>
Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelőfelületünket!


Részletek az ajánlat részét képező online képzésekről:

ADÓZÁS 2023. – Áfa, Art, Szja, Tao a 2023. január 1-jétől hatályos jogszabályok alapján online kreditpontos konferencia – Eredeti ára: 11 900 Ft +áfa

A KÉPZÉSSEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK
8 kreditpont – Regisztrált mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakterület, nem számviteli témakör (Akkreditáció alatt!)
min. 6 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (Akkreditáció alatt!)
1 kreditpont – Könyvvizsgálók (Akkreditáció alatt!)

Igen, ez egyszerre értendő! A képzés elvégzésével jogosultságtól függően egyszerre megkapja mindhárom kategóriában a krediteket!
Kreditpont-besorolás: 2023-ra elszámolható kreditpontok.

ELŐADÓK
Dr. Funtek Zsolt főosztályvezető-helyettes, NAV (ÁFA)
Dr. Asztalos Zsuzsa osztályvezető, NAV (SZJA)
Dr. Rabné dr. Barizs Gabriella tájékoztatási szakértő referens, NAV Központi Irányítás (TAO)
Dr. Kovács Ferenc okleveles adószakértő (ART)

A KÉPZÉS MENETE
A képzés felhasználónévvel és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos képzés esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a képzést) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyiben egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.
A System Media oktatási portáljának címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

AZ ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI
• Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.

• Oktatási portálunkon keresztül a világ bármelyik pontjáról elérhetőek internetkapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
• Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelenik meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

IDŐBEOSZTÁS
A videofilmek modulokba vannak rendezve. Egyszerre annyi időt kell eltölteni a számítógép előtt, amennyi a modulban lévő film hossza. Ha elvégezte az első modult, akkor a soron következő filmet az Ön számára megfelelő, későbbi időpontban is megnézheti. Az utolsó filmet 2023. május 15-én 23:59 percig kell megnézni! VIZSGA NINCS! Bízunk benne, hogy szolgáltatásunk segítségére lesz a munkájában!

 

* Feltételek:

A fenti ajánlat feltételei az Adózóna.hu bármely előfizetési csomagjának megrendelése vagy megújítása esetében a 2023. január 24-étől február 28-áig beérkezett és március 10-éig befizetett megrendelésekre vonatkoznak.

Az online konferencián megrendelésenként (egy azonosító kóddal) egy tetszőleges személy vehet részt ingyenesen. A konferenciára 2023. április 14-éig lehet jelentkezni, és 2023. február 10-étől május 15-éig lehet elvégezni a System Media honlapján! A részvételhez szükséges azonosító kódot az előfizetés számlájának kiegyenlítése után, a befizetést visszaigazoló levélben küldjük ki.

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a 2023. április 14-e után történő jelentkezések önköltségessé válnak!
Az ajánlat az Adózóna.hu bármely előfizetési csomagjának megrendelése vagy megújítása esetében a 2023. január 24-étől február 28-áig beérkezett és március 10-éig befizetett előfizetésekre vonatkozik.

A HVG Kiadó Zrt. a postai kiküldések esetleges csúszása miatt nem vállalja a felelősséget.

Ha bővebb információra lenne szüksége, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a 06-1-436-2045-ös telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen.

Az Adózóna.hu hiteles és megbízható tájékoztatással hálálja meg a bizalmát!

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink


Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

2023 HIPA

Szipszer Tamás

adószakértő

Főfoglalkozású átalányadózóból katás

Szipszer Tamás

adószakértő

Osztalékfizetés katából visszatért bt.

Szipszer Tamás

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 január
H K Sze Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
hirdetÉs