Megjelent a szeptemberi VálaszAdó

  • adozona.hu

Minden szempontból izzasztó nyár után mozgalmas szeptember elé nézünk. A kataváltozásokkal kapcsolatos kihívások, az ekho módosítása és az egyéb, a veszélyhelyzettel indokolt jogszabályváltozások sokaknak okoznak fejtörést.

Szeptemberi VálaszAdónkkal segítséget próbálunk nyújtani a jelenlegi jogi környezetben való eligazodáshoz az átalányadó- és a katabevételek elszámolási szabályai, az ekhóra vonatkozó új előírások vagy akár a hatósági áras üzemanyagvásárlásra vonatkozó rendelkezések ismertetésével.

Praktikus tanácsokat adunk továbbá a változó körülmények miatt egyre gyakoribb munkaszerződés-módosítások lebonyolításához, valamint – korábbi kezdeményezésünket folytatva – ízelítőül közlünk egy részt az Adózóna egyik print kiadványából, ezúttal „Lízingelt gépjárművek illetékkötelezettsége a lízingbevevőnél” címmel (Gépjárművek adózása, számvitele).

A 2022. szeptemberi VálaszAdót itt töltheti le.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink


Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Évközben átalányadóról szja-ra váltás

Adózóna szerkesztőség

kérdések és válaszok

Ingatlanbérlet, rezsi elszámolása

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 szeptember
H K Sze Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
hirdetÉs