hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

2019-20-as jogszabályváltozások – Ön mit gondol róla?

  • adozona.hu

Még vannak kérdőjelek a január óta alkalmazandó jogszabályváltozásokban, közben viszont már körvonalazódnak azok az újabb módosítások is, amelyek a közeljövő fejfájását okozhatják. Melyek a legproblémásabbak önök szerint ezek közül? Töltse ki kérdőívünket, és HVG Extra magazint nyerhet!

A 2019-es jogszabályváltozások sok területen késztetik elgondolkodásra a cégeket, hogyan változtassanak az eddig bevált gyakorlataikon. Épp, hogy kezdenénk hozzászokni az idei cafeteriaváltozásokhoz és alkalmazkodni az új foglalkoztatási lehetőségekhez, máris új területek körvonalazódnak, ahol a közeljövőben olyan változások várhatók, amelyek egyes gazdálkodó szervezeteket ismét döntési helyzet elé állítanak.

Szeretnénk megtudni, hogy ön mely területeket látja leginkább problémásnak. Az alábbi kérdőív kitöltése mindössze 3 percet vesz igénybe, a válaszokat ajándékkal köszönjük meg: az első 20, komplett kérdőívet beküldő ügyfelünknek elküldjük a HVG Extra A nő vagy a Fenntartható fejlődés magazin egyik számát.

A válaszokat 2019. 06. 27-éig várjuk.

KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET

Köszönettel,
az Adózóna csapata

A folytatáshoz előfizetés szükséges.
A teljes cikket előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Iratmegsemmisítés módja

Szolnoki Béla

adószakértő, könyvvizsgáló

Családi gazdaság – saját termék gyártatása

Szarvas Imréné

könyvvizsgáló, adószakértő, könyvelő

Telek értékcsökkenése beépítés esetén

Szolnoki Béla

adószakértő, könyvvizsgáló

2019 október
H K Sze Cs P Sz V
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X