hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt
A cikk termék vagy szolgáltatás promócióját tartalmazza.

Naprakész ÁFA-analitika a Bejovoszamlak.hu-val

  • adozona.hu

A NAV-tól automatikusan behúzható számlaadatokkal dolgozik az online számlanyilvántartó program.

Az egyik leginnovatívabb online számlanyilvántartó program, a Bejovoszamlak.hu a költségekből és bevételekből kiindulva valós időben nyújt átfogó képet a cégek működéséről. Az online platform a könyvelőtől a cégvezetőig összefogja és leegyszerűsíti valamennyi pénzügyekkel foglalkozó munkatárs dolgát.

A rendszer olyan, naprakész pénzügyi információkat is elérhetővé tesz, amelyeket egy külső könyvelői rendszer nem tud biztosítani: ilyen például készpénzállomány, a kintlevőségek és az előzetes áfa-információk.

A Bejovoszamlak.hu a NAV-tól közvetlenül letölthető, automatikusan behúzható számlaadatokkal dolgozik, így töredékére csökken a számlák iktatásához szükséges idő. A számlaadatokat egyszerűen ki lehet egészíteni a cégre vonatkozó költséghellyel, - típussal vagy címkével, amelyeket a rendszer a következő iktatásnál automatikusan fel is ajánl, így valóban egyetlen kattintásra rövidül az egy számlával eltöltött idő. (Erről egy rövid oktatóvideó is készült.)

A rendszer nem csak gyorsabbá, hanem pontosabbá és átláthatóbbá is teszi a pénzügyekkel foglalkozó kollégák munkáját. A könyvelő minden számlát azonnal lát, és előre megbeszéltek alapján beállíthatja valamennyi számla költséghelyét és -típusát, így elkerülhető a félrekönyvelés. A Bejovoszamlak.hu egyértelműen jelzi a könyvelőnek, hogy egy adott számlához melyek a kapcsolt számlák, és a cégvezető is láthatja, hogy hol tart a számlák feldolgozása.

Zádori Jácint, a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének elnökségi tagja szerint a digitalizáció egy bizonyos ügyfélkör esetén versenyelőny, és egyben az organikus növekedés kulcsa. „A könyvelők örömmel fogadják, ha a cégvezetők nyitottak a papírmentes, pontos és olcsó digitális megoldásokra, hiszen közös érdekünk, hogy minél gyorsabban és átláthatóbban dolgozzunk. A Bejovoszamlak.huegy olyan strukturált, egyszerűsített rendszer, amely összeköti a könyvelőket az adatgazdák információival. Valamennyi rendelkezésre álló napi adat közül az ÁFA-analitika a legfontosabb, hiszen ez befolyásolja leginkább a pénzforgalmat.”

A Bejovoszamlak.hu felületén bármilyen számlaadatra azonnal rá lehet keresni, legyen az számlaszám, partner, összeg, a számla kelte, teljesítés, fizetési állapot, költségnem, tevékenység, költségtípus vagy címke. Partnerre, költséghelyre, -típusra vagy címkére, illetve időszakra szűrve a rendszer könnyen átlátható riportot is készít.

Az online számla nyilvántartó programot egy hónapig díjmentesen ki is lehet próbálni, így korlátlan számú bejövő számlát lehet iktatni, és a NAV rendszerből bejövő számlák letöltése, a könyvelői hozzáférés, az utalási csomagexport és a statisztikák is elérhetővé válnak. A próbahónap után havi 30 számlát rögzít ingyenesen a rendszer, mindössze havi 1 500 Forintért pedig korlátlan számú számla iktatható.

A hazai fejlesztésű Bejovoszamlak.hu idén egy komplex irodai rendszer kialakítását is tervezi, melynek következő eleme, a házipénztár modul már júliusban elérhetővé válik, a számlázó modul pedig év végére várható.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

A cikk termék vagy szolgáltatás promócióját tartalmazza.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Tagi kölcsön kamata munkaviszonyban

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Külföldi munkavégzés esetén szochokedvezmények alapja

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Ügyvezető, aki a cégcsoport másik tagjánál áll munkaviszonyban

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 június
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Együttműködő partnereink