61 találat a(z) végtörlesztés cimkére

Lakáshitel végtörlesztés adómentes támogatása Kérdés

Végtörlesztés: milliárdokkal csökkent a bankokra kirótt bírság Cikk

A megismételt eljárásban a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a korábbi 9,5 milliárd forintról közel 5 milliárd forintra csökkentette a vezető kereskedelmi bankokra a devizahitelek végtörlesztésének 2011. végi, 2012. eleji korlátozásáért kirótt bírságot – közölte a GVH.

Munkáltatói lakáscélú támogatás Kérdés

Végleges pénzeszközátadás Kérdés

Hiába a kedvezmény, sok végtörlesztő nem kap visszatérítést Cikk

A rögzített árfolyamú kedvezményes végtörlesztéssel megszűnt hitel- és lízingszerződéseknél a pénzügyi intézmények november végéig küldik az elszámolási értesítőket. A törvény szerint a visszajáró összegből levonják a korábban igénybe vett kedvezményt, vagyis a piaci és a kedvezményes árfolyam különbözetét. Így sokaknak nem jár visszatérítés.

Devizahiteles mentőcsomag: kire vonatkozik, és kire nem? Cikk

A kormány, az ígéreteknek megfelelően pénteken benyújtotta a devizahiteles mentőcsomag első eleméről szóló törvényjavaslatát. Ennek értelmében a forinthiteleseket is megsegítik, mivel rájuk is vonatkozik a tisztességtelen banki eljárás korrigálásáról szabály. A végtörlesztést választók kimaradnak a csomagból – írja a hvg.hu.

Otthonvédelemmel összefüggő munkáltatói támogatás Kérdés

Semmi köze az adóhatóságnak ahhoz, miből végtörlesztettünk Cikk

Nem ellenőrizheti a NAV, honnan szedték össze a pénzt a végtörlesztők devizahitel-tartozásuk rendezésére - mondta a Pénzcentrum.hu kérdésére Varga Árpád, az adóhatóság elnök-helyettese. Csak a gazdagoknak segít a kormány pénzt mosni a végtörlesztésre vonatkozó szabályokkal - idézte fel a Pénzcentrum.hu Egyed Zsolt jobbikos képviselő hétfőn a parlamentben elhangzott szavait.

Százhatvanezren végtörleszthetnek fix árfolyamon Cikk

Idén január 30-ig meghaladta a 141 ezer darabot a fix árfolyamon végtörlesztett szerződések száma, s további 19 ezer szerződés esetében igazolták az ügyfelek a szükséges fedezet meglétét. A végtörlesztés céljára fordított hitelkiváltó forinthitelek száma január végéig mintegy 37 ezer darab volt. Így mintegy 160 ezer családnál szűnt meg a devizakockázatoknak való kitettség – derül ki a PSZÁF összesítéséből.

Külföldiek is végtörlesztettek Cikk

A magyar hitelfelvevők mellett külföldiek is éltek a végtörlesztési lehetőséggel a Magyar Nemzet információi szerint .

Végtörlesztés: nem volt roham az utolsó napon Cikk

Nem volt nagy roham az MTI által megkérdezett kereskedelmi bankoknál a végtörlesztésre még lehetséges utolsó napon, hétfőn az ügyfelek többsége inkább fedezetigazolást nyújtott be, a végtörlesztők már korábban kifizették hitelüket.

Munkavállaló lakáhiteléhez adnánk munkáltatói vissza nem térítendő támogatást Válasz

December 31-ig nem volt lehetőségünk végtörleszéshez átutalni. 2012-ben adómentesen milyen feltételekkel adhatunk támogatást ?

Egy hét sincs és itt az újabb végtörlesztési határidő Cikk

Lejár egy újabb végtörlesztési határidő hétfőn, azoknak ugyanis, akik jelezték végtörlesztési igényüket, január 30-ig be kell fizetniük a szükséges összeget, illetve igazolniuk kell, hogy rendelkezésükre áll az ehhez szükséges fedezet.

Felpörgette az ingatlanpiacot a végtörlesztés Cikk

A végtörlesztés miatt csökkenő lakásárak és a bizonytalan gazdasági környezet sok befektetési célú vásárlót vonzott a lakáspiacra- közölte a Duna House az MTI-vel csütörtökön. Arányuk decemberben már elérte a 24 százalékot januárban pedig eddig az összes vevő 31 százaléka vásárolt lakást befektetési céllal.

Huszonötmilliárdot kölcsönöztek a takarékok a végtörlesztéshez Cikk

Várhatóan a hazai takarékok nyújtják majd a devizahitel-kiváltáshoz felvett forinthitel harmadát – áll az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség közleményében. Az előzetes számok szerint a januári kihelyezések akár a decemberit is meghaladhatják.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Közösségen belüli értékesítés, fuvar

Bunna Erika

adótanácsadó

Ausztriai egyéni vállalkozó adózása

Horváthné Szabó Beáta

adószakértő

Fogorvos nyugtaadása

Bunna Erika

adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 február
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close