95 találat a(z) uniós támogatás cimkére

Zöldség- és gyümölcstermesztők: kvóta szerinti támogatás jöhet Cikk

Az Európai Unió napokon belül újabb javaslattal állhat elő az orosz embargó miatt hátrányt szenvedett zöldség- és gyümölcstermesztők megsegítésére – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára a Kossuth Rádió Krónika című műsorának.

Itt a segítség az EU-tól az orosz embargó miatt pórul járt termelőknek Cikk

Az Európai Bizottságnak 400 millió eurós (125 milliárd forint) alap áll rendelkezésére ahhoz, hogy kártalanítsa az EU-tagállamok mezőgazdasági termelőit az orosz élelmiszer-embargó miatt – közölte az EU kereskedelmi biztosa pénteki belga médiajelentések szerint.

Uniós fejlesztési pályázat könyvelése Kérdés

2013-ban kiírt pályázatot megnyert a kft. üzlethelyiség vásárlására. A vételár 50 százalékát önerőből, a másik 50 százalékát fejlesztési hitelből fizette meg. A támogatás összegét (a vételár 50 százaléka) viszont csak az idei évben utalták ki. Ebben az esetben rendkívüli bevételként kell elszámolni?

Több száz milliós költségvetési csalás Cikk

Több száz millió forintos állami és uniós támogatással élt vissza két cég, amelyek vezetői költségvetési csalás miatt akár tíz év börtönbüntetést is kaphatnak - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Óriási bukás jön cégek ezreinek! Több tízmilliárd forint a tét Cikk

Nyilvánosságra hozta a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) azoknak a cégeknek a nevét, amelyek nem töltötték ki az átláthatósági nyilatkozatot. A listán összesen 2500 vállalkozás szerepel. Az NFÜ hétfőn megkezdi az elállási eljárást az érintett cégekkel szemben – közölte az MTI-vel Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikáért felelős helyettes államtitkára.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Alapítvány – vállalkozási bevétel

Pölöskei Pálné

adószakértő

Fejlesztési tartalék

Pölöskei Pálné

adószakértő

Deviza adományozása

Pölöskei Pálné

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 február
H K Sze Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3