11 találat a(z) távfűtés cimkére

Magánszemély, bérbeadás, továbbszámlázott rezsiköltség Kérdés

Közvetített szolgáltatás áfatartalma Kérdés

Januártól csökken a földgázalapú szolgáltatóknál a települések és intézményeik távhődíja Cikk

A jövő évben nagymértékben csökkennek, a földgázalapú szolgáltatóknál a jelenlegi szint csaknem felére eshetnek vissza a települések és intézményeik távhődíjai – közölte az Energiaügyi Minisztérium szerda este az MITI-vel, hozzátéve, a tárca a tervezhető és költségtakarékos működésért három negyedévre rögzíti a díjak januártól érvényes mértékét.

Kifizető által magánszemélytől bérelt ingatlan igénybevételének arányos közüzemi díja Kérdés

Vissza nem térítendő támogatás társasházak távfűtés-korszerűsítésére Cikk

Mától lehet pályázni a társasházak távfűtés-korszerűsítési programjában elérhető támogatásra – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Társasházak támogatása: több milliárd forint a távfűtési rendszerek korszerűsítéséhez Cikk

Márciustól újra pályázhatnak – összesen 3 milliárd forintos keretösszegben – a társasházak és lakásszövetkezetek a távfűtési rendszerek korszerűsítésére, a szabályazhatóságot lehetővé tévő berendezésekre, de akár radiátorcserére is – mondta Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára ma reggel az M1 aktuális csatornán.

Új korszerűsítési pályázatra számíthatnak a távfűtéses lakásban élők Cikk

Még mindig sok a korszerűtlen távfűtéses lakás Magyarországon, fejlesztésükre ezért új pályázat kiírása várható – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában.

Ma kezdődik a fűtési időszak a fővárosban Cikk

Mára a szolgáltatói berendezéseket fűtésre alkalmas állapotba helyezik a mintegy 240 ezer fővárosi lakossági és a csaknem 7 ezer üzleti fogyasztó számára.

Állami támogatás a távfűtés korszerűsítésére Cikk

Távfűtéses épületekben lévő lakások fűtésének szabályozására, illetve korszerűsítésére jelent meg hétfőn kiírás az Otthon melege program keretében, a 2 milliárd forintos támogatási keretre lakásszövetkezetek és társasházak nyújthatnak be pályázatot idén szeptember 24. és 2020. március 31. között – jelentette be ma Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára.

Volt 10 százalék körüli fogyasztóiár-emelkedés és -csökkenés is Cikk

Októberben a fogyasztói árak 0,9 százalékkal voltak magasabbak, mint egy évvel korábban. A háztartásienergia árak, valamint a tartós fogyasztási cikkek, a járműüzemanyagok és a ruházkodási cikkek ára csökkent, a szeszes italok, dohányáruk drágultak - olvasható a Központi Statisztikai Hivatal mai gyorsjelentésében.

Távfűtés: az MSZP még nem csökkentené az áfát Cikk

Nem szerepel az MSZP azonnali intézkedési tervei között a távfűtés áfakulcsának csökkentése - közölte Szanyi Tibor aki elmondta azt is, más intézkedések viszont lesznek, az áfacsökkentéshez hasonló mértékű tehercsökkentés várható.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Csed, gyed, táppénz megbízási jogviszonyban

Czeglédi Bernadett

munkajogi és társadalombiztosítási szakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 március
H K Sze Cs P Sz V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31