53 találat a(z) prémium cimkére

Milliókért perelték a munkáltatót. A Kúria döntött Cikk

Vezető állású munkavállalókat megillető prémium kifizetésének részbeni elmulasztása ügyében folytatott perben döntött a Kúria.

Szakadék a nők és a férfiak bére között Cikk

A férfi keresetéhez képest akár 60 ezer forinttal is kevesebbet vihet haza egy női munkavállaló havonta. És bár egy friss felmérésből kiderül: a nők egyre inkább úgy érzik, egyre jobbak az előmeneteli lehetőségeik, még mindig elkeserítő a bérszakadék a férfi és női munkavállalók között – írja penzcentrum.hu.

Prémium, jutalom: elszámolási dilemmák Cikk

Közeledik az éves beszámoló benyújtásának határideje, de sok vállalkozásnál még tart a mérlegkészítés időszaka. Ennek során gyakran problémát jelent a már lezárt évhez kapcsolódó prémium, jutalom elszámolása.

Új Munka törvénykönyve: a szabadságmegváltás és a prémium szabályait is rögzíteni kell Cikk

A szabadság megváltásának lehetőségét, valamint a prémium, jutalom és bónusz szabályait is rögzíteni kell az új Munka törvénykönyvében (Mt.) a BDO Magyarország Tanácsadó Kft. szerint.

Még nincs döntés az APEH-dolgozók jutalomelőlegéről Cikk

Még nem született döntés arról, hogy az APEH dolgozóinak jutalomelőlegét kifizetik-e - mondta Szollár Domokos kormányszóvivő kedden, a kormányszóvivői tájékoztatón újságírói kérdésre válaszolva. Az Adó- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete szerint a hivatal dolgozói elszántak jogosnak hitt járandóságuk megszerzésében, amit elsősorban tárgyalásos úton szeretnének elérni

APEH-dolgozók sztrájkja: jár a prémium? Cikk

Sztrájkra készülnek az APEH-nál, mert az adóhivatal dolgozói augusztusban szinte biztosan nem kapják meg esedékes prémiumukat - írta a keddi Magyar Nemzet.

APEH-jutalmak: a dologzóknak automatikusan jár a prémium Cikk

A törvényesen kaptak jutalmat az APEH-dolgozók - közölte kérdésre válaszolva Daróczi Dávid kormányszóvivő a kormány vasárnapi soron kívüli ülése után.

Járulékfizetés a tavalyi teljesítmény utáni jutalom, prémium után Cikk

A 2006. évi teljesítményre tekintettel kifizetett jutalmat, prémiumot a 2006. december 31-éig hatályos szabályok szerint kell elbírálni az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) tájékoztatója szerint.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Álláskeresési járadék – ügyvezető

Széles Imre

tb-szakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink