108 találat a(z) online számla cimkére

NAV: december 5-étől új, kétlépcsős azonosítás az Online Számla rendszerében Cikk

Az új azonosítási mód 2022. december 5-én az esti órákban lép életbe, ebben az időszakban karbantartást is végez majd a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az Online Számla rendszerben, olvasható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán megjelent tájékoztatóban.

Nem egyeztek az online számla rendszerében közölt adatok az áfabevallás számaival Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az online számla rendszer és az áfabevallások adatainak összevetésével talált anomáliát három használtautó-kereskedő cégnél. Az ellenőrzéskor csaknem 390 millió forint értékben foglaltak le haszongépjárműveket, olvasható a NAV oldalán.

Üzemszünet lesz a NAV online számla rendszerében Cikk

Az online számla rendszer 2022. november 2-án 18 óra és 21 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető, olvasható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján.

Új irány vagy újragombolás? Merre tart az eÁFA rendszerének fejlesztése? Cikk

Majd egy év után újabb információk láttak napvilágot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által készített áfabevallás-tervezetekkel kapcsolatban (eÁFA). A hosszú várakozás alatt azonban a NAV szakemberei nem tétlenkedtek, az eredeti elképzelést jelentős mértékben továbbgondolták. A tájékoztató a GitHub fórumon került publikálásra, az anyagot 2022. szeptember 30-áig véleményezni is lehetett. Az úgynevezett „eÁFA M2M” koncepció fő célja, hogy az adózó által használt könyvelőprogram, és a NAV birtokában lévő adatok alapján az adózó vagy könyvelője képes legyen az áfabevallást rövidebb idő alatt elkészíteni, és ezzel párhuzamosan csökkenjenek az adminisztrációs hibákból fakadó kockázatok, olvasható a Mazars szakértőinek összefoglalójában.

Tesztelni lehet a NAV oldalán az online pénztárgépekhez kapcsolódó jövőbeli szolgáltatást Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rövidesen új, online szolgáltatást indít: gép–gép kapcsolaton keresztül teszi elérhetővé az online pénztárgépekből érkező adatokat, olvasható a NAV honlapján.

Online számlázásra áttérés Kérdés

Szeptember 6-án 2 órára leáll a NAV online számla rendszere Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján figyelmeztet arra, hogy a NAV online számla rendszere 2022. szeptember 6-án 18 óra és 20 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető.

Egyéni ügyvéd Kérdés

Kihagyott számlasorszám kimenő számlánál Kérdés

Figyelem! Ma áll le karbantartás miatt egy időre a NAV online számla rendszere Cikk

Karbantartás miatt az online számlarendszert a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2022. augusztus 8-án 18 órától 20 óráig leállítja. Kérik, elektronikus ügyintézésekor vegye figyelembe a karbantartási időszakot! A karbantartás végeztével frissítést tesznek közzé, olvasható a NAV honlapján.

Leállítják egy időre az online számla rendszert Cikk

Karbantartás miatt a NAV leállítja az online számla rendszert 2022. augusztus 8-án 18 órától 20 óráig – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Karbantartás lesz az online számla rendszeren Cikk

Az online számla rendszer 2022. július 21-én 20 óra és 21 óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető – írja honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Ma fennakadások lehetnek a NAV online számla rendszerében! Cikk

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) online számla rendszerének karbantartása ma fennakadások lehetnek, figyelmeztet honlapján a NAV.

NAV: üzemszünet lesz az online számla rendszerében Cikk

Az online számla rendszerének karbantartása miatt 2022. július 11-én 19 és 20 óra között a webes felületre belépéskor, valamint a gépi interfészen elérhető szolgáltatások használatakor előfordulhat kapcsolódási probléma – tette közzé csütörtökön a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján.

NAV: üzemszünet lesz az online számla rendszerében Cikk

Üzemszünet lesz az online számla rendszerében 2022. július 4-én 18 óra és 20 óra között, olvasható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Tárgyi eszköz elmaradt nyilvántartásba vétele

Kis Gábor

számviteli és adótanácsadás

Finacont Kft

Megtérített perköltség könyvelése

Kis Gábor

számviteli és adótanácsadás

Finacont Kft

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 november
H K Sze Cs P Sz V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
hirdetÉs