144 találat a(z) magánnyugdíjpénztár cimkére

Megszűnik az Aegon magánnyugdíjpénztára Cikk

Az Aegon Nyugdíjpénztár küldöttközgyűlése várhatóan a magánnyugdíjpénztári ágazat jogutód nélküli megszüntetéséről fog dönteni, ezt javasolja a cég vezetősége - közölte az Aegon.

Világgazdaság: súlyos mínuszban a nyugdíjkasszák Cikk

A hozamok pozitívak voltak összességében véve, a működési eredmények terén viszont súlyos mínuszban zárták az esztendőt a magánnyugdíjpénztárak - írta csütörtöki számában a Világgazdaság.

Az MSZP a magánnyugdíjpénztár-tagok és a rokkantak ügyében vár kormányzati fellépést Cikk

Az MSZP arra kéri a kormányt, hozzon jogszabályt az állami rendszerbe átkerülő magánnyugdíjpénztár-tagok nyugdíjszámításáról, továbbá függessze fel a megváltozott munkaképességűek egészségügyi felülvizsgálatát.

Magánnyugdíjpénztár: a Stabilitás a tagok terveire kíváncsi Cikk

A Stabilitás Pénztárszövetség felméri, érdemes-e fenntartani a magánnyugdíjpénztárakat. A kérdőívet a szervezet honlapján lehet kitölteni.

Vége az Erste magánnyugdíjpénztárnak Cikk

Az Erste Nyugdíjpénztár a magán-nyugdíjpénztári ágazat végelszámolással történő, jogutód nélküli megszüntetésének kezdeményezését javasolja a közgyűlésnek, 2012. július 1-jével - közölte az Erste.

Stabilitás: még mindig érdemes lehet a kasszákban maradni Cikk

Az új jogszabályi környezetben is megérheti magán-nyugdíjpénztári tagnak maradni - állapítja meg a Stabilitás Pénztárszövetség elemzése, amely a 2012. január 1-jével hatályba lépett nyugdíjtörvények pénztárakra gyakorolt hatását vizsgálja. A Kehi megállapításairól a sajtóból értesült a szervezet.

Magyar Nemzet: büntetőfeljelentésre készül a magánkasszák ellen a Kehi Cikk

A Magyar Nemzet információi szerint a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) elkészítette azt a jelentéstervezetet, amely a hazai magánnyugdíjpénztárak gazdálkodásának vizsgálati eredményeit tartalmazza. Ez alapján több büntetőfeljelentés is születhet.

Matolcsy-javaslat: visszalépési lehetőség a magánnyugdíjpénztárak tagjainak Cikk

Megteremti a még magán-nyugdíjpénztári tagok számára az átlépési lehetőséget az állami pillérbe a nemzetgazdasági miniszternek a Magyarország pénzügyi stabilitásáról szóló törvényhez benyújtott módosító javaslata.

A Stabilitás Pénztárszövetség keresi a lehetőséget a magánnyugdíj-pénztárak megmentésére Cikk

Az átmeneti rendelkezések ismeretének hiányában is keresi a módját a Stabilitás Pénztárszövetség, hogy önköltséges alapon fennmaradjanak a magánnyugdíj-pénztárak - mondta el Bába Julianna, a szövetség elnöke kedden a Budapesten tartott sajtótájékoztatón.

PSZÁF: kihívások várnak a pénzügyi szektorra 2012-ben is Cikk

A hazai pénzügyi szektor jelentős nehézségekkel néz szembe a továbbra is kockázatokkal terhelt nemzetközi gazdasági és pénzügyi környezet, a belső strukturális problémák és több speciális magyarországi tényező hatására - közölte a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) hétfőn miután megjelent a harmadik negyedéves kockázati jelentése.

Magánnyugdíj-ügyek: az összes beadványt törli az Ab Cikk

Január elsejével törlik a magánnyugdíjpénztári megtakarítások államosítását támadó összes alkotmánybírósági beadványt.

Matolcsy a magán-nyugdíjpénztári befizetésekről: 2013-ban is az állami kasszába megy Cikk

Valószínűleg 2013-ban is át kell irányítani a magán-nyugdíjpénztári befizetéseket az állami kasszába és el kell gondolkodni a rendszer jövőjéről, arról is lehet szó, hogy újra megnyitják az átlépési lehetőséget is - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter csütörtökön kormányszóvivői tájékoztatón.

Magánnyugdíjpénztár - bevallási nyomtatvány Kérdés

Olvastam az adózóna honlapján, hogy a magánnyugdíjpénztár bevallási nyomtatványt meg lehet találni a PSZÁF honlapján. Sajnos csak a régi nyomtatványokat találtam. Tudnának segíteni a keresésben?

Járulékfizetés alóli mentesség: hol az ellentmondás? Szakértői Kommentár

Változik januártól a járulékfizetés alóli mentesség szabályozása, a tagdíjbevallási kötelezettség módja, s a kiskorúak egészségügyi ellátával kapcsolatban is tartalmaz pontosításokat a jövőre életbe lépő törvény.

Magánnyugdíj-pénztár tagok sorsa 2012-ben Szakértői Kommentár

Három törvény is született 2011-ben a magánnyugdíj-pénztártagok életét befolyásolta. Lássuk, hogyan alakul a magánnyugdíj-pénztártagok további sorsa, illetve hogyan alakulnak a velük kapcsolatos foglalkoztatói kötelezettségek az elfogadott 2012. évtől hatályos adó- és járulék-módosítások ismeretében.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST / VIDEÓ

Kérdések és válaszok

Egyszerűsített foglalkoztatás napjainak száma

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Megbízási jogviszony

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Katás bt. végelszámolása szeptember 1-jei kezdéssel

Dr. Szeiler Nikolett

ügyvéd, adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
hirdetÉs