26 találat a(z) gazdag cimkére

Mészáros Lőrinc megelőzte Csányit. Ők a legvagyonosabb magyarok Cikk

A 100 Leggazdagabb magyar listáját már nem az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, hanem Mészáros Lőrinc vezeti. Kettejük becsült vagyona között 35 milliárd forint a különbség – írja a hvg.hu.

ProPublica: amerikai szupergazdagok, akik nem, vagy alig fizetnek jövedelemadót Cikk

Volt olyan év, amikor az amerikai szupergazdagok közül egyesek – köztük Jeff Bezos, az Amazon alapítója, Elon Musk, a Tesla alapítója, Michael Bloomberg volt New York-i polgármester, vagy Carl Icahn és Soros György milliárdos befektetők nem fizettek jövedelemadót – adta hírül kedden este a ProPublica nevű amerikai oknyomozó portál.

A világ 2 ezer leggazdagabbjának vagyona egyenlő a 4,6 milliárd legszegényebbével Cikk

Az elmúlt évtizedben megduplázódott a világ milliárdosainak száma, s 2153 milliárdos vagyonuk a Föld 4,6 milliárd legszegényebb ember vagyonával egyenlő – hívja fel a figyelmet ma közzétett jelentésében az Oxfam nemzetközi civilszervezet.

Még gazdagabbak lettek a gazdag magyarok Cikk

Mennyivel gyarapodott a 2010-es fideszes hatalomátvétel óta a NER-hez köthető vállalkozók vagyona? A hvg.hu utánanézett.

Óriási az eltérés az EU leggazdagabb és legszegényebb országa között Cikk

Bár az előző évekhez hasonlóan tavaly is némileg csökkent, de továbbra is óriási a különbség az Európai Unió leggazdagabb és legszegényebb országa, Luxemburg és Bulgária között – derült ki az Európai Unió statisztikai hivatala (Eurostat) által csütörtökön kiadott jelentésből.

Ennyi magyarnak több a vagyona 3 milliárd forintnál Cikk

Több mint 28 százalékkal nőtt két év alatt a hazai privátbanki üzletágban kezelt vagyon, miközben a számlák száma majdnem tíz százalékkal csökkent – számolta ki az Azénpénzem.hu a Blochamps adatai. A leggazdagabbak kiszolgálóit évek óta elemző cég a következő két évre 10-12 százalékos növekedést vár.

Csúcsot javítottak vagyonuk hízlalásával a leggazdagabb magyarok Cikk

Rekordot döntöttek a magyar milliárdosok, vagyonuk egy év alatt 890 milliárd forinttal 4267,4 milliárd forintra nőtt 2017 végére a napi.hu hírportál kiadványának becslése szerint.

Tartanak az újabb válságtól a világ leggazdagabbjai? Cikk

A leggazdagabbak matracban bújtatják pénzüket, mivel félnek egy újabb válságtól. Vagyonuk harmadát még mindig készpénzben tartják, hiába tanácsolják a privátbankárok, hogy a kockázatosabb eszközök felé forduljanak – számol be a portfolio.hu a UBS elemzéséről, amelyet a CNBC közölt.

Magyar is van a dollármilliárdosok listáján Cikk

Csányi Sándor üzletember ismét felkerült a Forbes világ leggazdagabbjait összesítő, kedden közzétett listájára.

Szegények és gazdagok Nagy-Britanniban Cikk

A brit statisztikai hivatal (ONS) legfrissebb felmérése szerint a brit háztartások leggazdagabb tíz százalékának nettó pénzügyi és ingatlanvagyona ötszörösen haladja meg a legszegényebb 50 százalékát.

Még gazdagabbak lettek a gazdagok Cikk

A világ leggazdagabb emberei idén közel ezermilliárd dollárral növelték vagyonukat.

Ezért nő a szupergazdagok száma Cikk

Az emelkedő nyersanyag- és ingatlanáraknak köszönhetően nagyobb és gazdagabb lett tavaly a világ milliárdosainak klubja – mutatják a PwC adatai.

Nőtt a szakadék a szegények és a gazdagok között Magyarországon Cikk

Az Eurostat adatai alapján, míg 2010-ben a legmagasabb jövedelmet elérő tizednek Magyarországon a jövedelmek 20,2 százaléka jutott, addig 2016-ra már 22,6 százaléka. Az ő gyarapodásuk a szegényebbek kárára valósult meg – írja legfrissebb jelentésében a GKI.

Itt a lista születési év szerint a világ leggazdagabb embereiről Cikk

Sok lista létezik a világ leggazdagabb embereiről, a Time magazin azonban most azt nézte meg, az egyes évek szülöttei közül kinek van a legtöbb pénze. Nem kis összegekről van szó: ha 1917 és 1996 között minden év leggazdagabb szülöttje összedobná a vagyonát, 1,4 trillió dollár, a világ GDP-jének 2 százaléka jönne össze – olvasható a hvg.hu-n.

Ők a leggazdagabb magyarok Cikk

Ismét Csányi Sándor vezeti a Napi.hu gondozásában megjelent A 100 leggazdagabb 2017-as listáját, ahová idén hét új nábob érkezett. A Befolyásbarométer dobogójára pedig újra Orbán Viktor, Csányi Sándor és Lázár János került.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Magánszemély termékbeszerzése EU-ból

Nagy Norbert

adószakértő

Külföldi autó tartós bérlet

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 november
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
hirdetÉs