22 találat a(z) demonstráció cimkére

Kiborult a tejföl a magyar tejtermelőknél Cikk

Július 8-án vonulnak utakra a hazai tejtermelők, akik az árletörő hatású és dömpingárasnak tartott olcsó tej- és tejtermékimport ellen tiltakoznak - értesült az agrárszektor.hu. Öt településen lesznek demonstrációk üzletláncok és tejtermékimportőr vállalkozások telephelyei előtt. A jövő évi uniós kvótaeltörlés, a feketeértékesítés és a rejtélyes tejárkülönbség is zavarja a piacot.

Fidesz: a demonstrálók nem akarnak dolgozni és másokat is akadályoznak Cikk

A Fidesz-frakció szerint a szerdán útzárakat és tiltakozó demonstrációkat szervezők ismét bebizonyították, hogy ők nem akarnak dolgozni, és politikai céljaik érdekében attól sem riadnak vissza, hogy a munkába jutásban másokat is akadályozzanak.

Korkedvezményes nyugdíj: a BKV-sok is sztrájkra készülnek Cikk

A korkedvezményes nyugdíjazás lehetőségét féltik a BKV kötöttpályás szakszervezetei is. Az egyik legnagyobb BKV-s szakszervezeti szövetség csütörtökön együtt tüntet a mozdonyvezetőkkel; ha nem sikerül megegyezni a kormánnyal, június végén BKV-sztrájk lesz.

Nincs megegyezés a kormány és a rendvédelmisek között, jöhet a tüntetés Cikk

Újabb demonstrációra készülnek a rendészeti szakszervezetek miután a keddi, a miniszterelnökkel folytatott tárgyaláson sem sikerült megegyezniük a feleknek - mondták szakszervezeti vezetők a Parlamentben tartott tárgyalás után.

Oszkó az APEH-esekről blogol Cikk

Oszkó Péter szerint az APEH és a VPOP szakszervezetei olyan problémák miatt igyekeznek a felelősséget rá hárítani, ami sokszor az ő mulasztásukból fakad. A pénzügyminiszter internetes naplójában csütörtökön azt írta: mindig ő volt a kezdeményező fél a megegyezésben, és várja a tárgyalóasztalnál a szakszervezeteket. Elárulta: azt is ő javasolta, hogy a bevételi előirányzatok helyett a PM bevételi prognózisokhoz viszonyítsák a hatósági teljesítményt és a 2010-es mozgóbér feltételrendszerét ennek alapján rögzítsék.

Erkölcsi és anyagi elismerést akarnak az APEH-esek Cikk

Közfelkiáltással hat pontból álló petíciót fogadtak el az adóigazgatási dolgozók demonstrációján résztvevők, amelyet a pénzügyminiszter nevében Pichler Ferenc, a tárca szóvivője vett át.

Ki akarják fizettetni a 13.havi bért és a nyugdíjat Cikk

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) tiltakozik a közszolgálatban dolgozók és a nyugdíjasok életminőségét rontó, a megélhetési feltételeiket veszélyeztető állami, kormányzati intézkedési tervek ellen - mondta ki szombati rendkívüli kongresszusán hozott állásfoglalásban a szervezet.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

FOKSZ tanuló szakmai gyakorlata

Széles Imre

tb-szakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 február
H K Sze Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3