26 találat a(z) busz cimkére

Múzeumok éjszakája: rendkívüli járatokat indít a BKK Cikk

Az előző évekhez hasonlóan idén is rendkívüli buszjáratokat indít és több menetrend szerinti járatát is sűríti a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton, a Múzeumok éjszakáján.

Útlezárások és menetrend-módosítások lesznek Budapesten csütörtöktől Cikk

Forgalomkorlátozás lép életbe csütörtöktől Budapest belvárosában a hétvégi Red Bull Air Race miatt, a lezárások következtében egyes tömegközlekedési járatok menetrendje is módosul – közölte szerdán a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Változik a 2-es villamos, a 15-ös és a 115-ös busz menetrendje szombaton Cikk

Ünnepség miatt az megszokottól eltérő menetrend szerint közlekedik szombat délelőtt Budapesten a 2-es villamos, illetve a 15-ös és 115-ös busz - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Káosz Pesten: buszok szállták meg a Városliget környékét Cikk

Kaotikus közlekedési helyzet kezd kialakulni a fővárosban a Műcsarnok melletti autóbusz-parkoló váratlan lezárása miatt. Naponta 200-250 turistabusz kénytelen ugyanis a Hősök tere és a Kerepesi út között keringeni, ami sokszorosára növeli a dugókat, a károsanyag-kibocsátást és a szálló port a levegőben. A helyzet megoldása érdekében egyeztetések kezdődtek a Városliget Zrt.-vel.

Változik a BKK menetrendje a hosszú hétvégén Cikk

Vasárnap a munkaszüneti, hétfőn a szombati, kedden pedig az ünnepnapi menetrend szerint lehet utazni Budapesten, ezeken a napokon az M3-as metró egész nap közlekedik a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Sűrűbb járatokat ígér ma éjszakára a BKK Cikk

Változik a közösségi közlekedési rend az év utolsó napján: ma éjjel a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) sűríti az éjszakai járatokat, a MÁV pedig több kocsival indítja az InterCity vonatokat.

Menetrend-módosítás és forgalomkorlátozás lesz rendezvények miatt Cikk

Több budapesti tömegközlekedési járat menetrendje is módosul a hétvégén rendezvények miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

18 személyes busz értékesítésének áfaszabálya alanyi mentesség esetén Kérdés

2143 CM3 hengerűrtartlamú, 3500 kg együttes tömegű, 18 személy szállítására alkalmas kisbuszt mint tárgyi eszközt szeretnék értékesíteni áfa alanyi mentes vállalkozóként. Beszerzéskor nem vontam le áfát, kell-e most áfás számlát kiállítani az értékesítésről, vagy ez is mentes értékesítésnek minősül? Kérdésem még, hogy ez a bevétel a 8 millió Ft áfa alanyi mentes összeghatárba beszámít-e, ha mentesen tudom értékesíteni a kisbuszt, illetve ha áfásan kell értékesítenem? Köszönöm válaszát.

Termelőeszköz értékesítése Kérdés

Tisztelt Szakértő! Egy társaság személyszállításra használt buszt értékesíteni szeretne. Magánszemélytől vásárolta (áfa nélkül). A kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben áfásan kell értékesítenie? Köszönöm Páll M.

Csoportos létszámleépítés: a médián keresztül üzenték meg, a szakszervezet perre készül Cikk

Bírósághoz fordul az Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ), ha a BKV vezérigazgatója nem teljesíti az együttműködési kötelezettségét, és létszámleépítést jelent be a cégnél. Az EKSZ ugyanis ebben az ügyben már január elején konzultációt kezdeményezett, így amíg a kért egyeztetés le nem zajlik, fel kell függeszteni a folyamatot – közölte a szakszervezet elnöke kedden az MTI-vel.

Buszt használtak a csempészéshez Cikk

Több mint háromezer doboz moldovai cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Ártándnál egy román autóbuszban - tájékoztatta a NAV észak-alföldi sajtóreferense kedden az MTI-t.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST / VIDEÓAJÁNLÓ

Kérdések és válaszok

Alkalmi munkavállalás több cégnél

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Szabadság kiadása

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 május
H K Sze Cs P Sz V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
hirdetÉs