112 találat a(z) Orbán Viktor cimkére

Megcsappant Orbán vagyona, hatalmas osztalékot vett fel Gyurcsány Cikk

A Demokratikus Koalíciót (DK) irányító Gyurcsány Ferencnek változott a legnagyobb mértékben a vagyoni helyzete tavaly a parlamenti képviselettel rendelkező pártok vezetői között, az ellenzéki politikus több mint egymilliárd forintos osztalékot vehetett fel 2016-ban szerdán nyilvánosságra került vagyonnyilatkozata szerint.

Nyugdíjemelés: lehet, hogy rátesznek még egy kicsit? Cikk

Ha meg tudnak állapodni a vállalkozókkal egy magasabb minimálbér-emelésben, akkor az emelkedő bérek és a magasabb infláció lehetőséget ad majd a magasabb nyugdíjemelésre – hangzott el az a Kossuth Rádió hétfői 180 perc című műsorának adott miniszterelnöki interjú előzetesében az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Társaságiadó-csökkentés: mit mondanak a vállalkozók a 9 százalékról? Cikk

Pozitív üzenetnek, komoly előre lépésnek értékelték a társasági nyereségadó csökkentésére vonatkozó miniszterelnöki bejelentést vállalkozók érdekképviseleti szervezetek.

Ennyi pénzt költünk Orbán és Rogán fizetésére Cikk

Hat éve változatlanul nagyjából másfélmillió forint Orbán Viktor miniszterelnök fizetése, propagandaminisztere sem marad el sokkal tőle – derül ki a kormány honlapján közzétett dokumentumból.

Orbán Viktor így látja Magyarország helyzetét Cikk

Nő a minimálbér, a bruttó átlagkereset, gyakorlatilag nincs infláció. Rendbe tettük az ország pénzügyeit, hazaküldtük az IMF-et, és az EU-nak is kifizettük a jussát. Támogatjuk a családokat, nőnek a keresetek, a nyugdíjak értéke megmaradt. 4,3 millióan fizetnek adót, 227 ezer emberre csökkent a munkanélküliek száma, 5 százalékos a munkanélküliség, miközben 100 ezer felett van a betöltetlen munkahelyek száma – sorolta az Országgyűlés őszi ülésszakának nyitó ülésén napirend előtti felszólalásában Orbán Viktor miniszterelnök.

Lesznek, akik ráfázhatnak a készpénzesítésre Cikk

A Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának (VKF) munkavállalói és munkáltatói oldalának szereplői eltérően ítélik meg Orbán Viktor miniszterelnök felvetését a cafeteria „készpénzesítéséről”, a VKF-fórum résztvevői pénteken formáltak véleményt erről az MTI megkeresésére.

Vasárnapi boltzár: a pártok a Fideszt és Orbánt okolják Cikk

Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint a Fidesz erőszakosan, „a politikai terrorizmus eszközrendszerét felhasználva” akadályozta meg ismét a népakarat érvényre juttatását a vasárnapi boltbezárással kapcsolatban, amelyhez a Nemzeti Választási Iroda (NVI) is asszisztált.

Lakásépítés áfája: megszületett a döntés Cikk

Hétfőn a parlament elé kerül az a törvényjavaslat, amely alapján a következő négy évben a lakásépítés áfája 27-ről 5 százalékra csökken – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz kongresszusán, Budapesten vasárnap.

Hivatalos magyarázat Vida Ildikó lemondásának körülményeiről Cikk

A miniszterelnök még június elején jelezte: szakmai okok alapján nem tudja elfogadni Vida Ildikó NAV-elnök lemondását, azonban a személyes és családi okok alapján igen – közölte szerdán az MTI érdeklődésére Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.

Ennyit kaszáltak havonta az Orbán-kormány tagjai Cikk

Vallottak a kormány tagjai a személyijövedelemadó-bevallásukról. Orbán Viktor és Lázár János meglehetősen szerény összegekről adott számot, Varga Mihály pedig már-már éhkoppon él. Ehhez képest Sonkodi Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára zsákolta a milliókat tavaly, és egy külügyes államtitkár is nagyon jó évet zárt – írja a hvg.hu.

Orbán adócsökkentést ígért Cikk

A következő kormányülésen nyújtja be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a 2016-os költségvetés tervezetét – közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Fokozatosan csökkentik a bankadót Cikk

A 2016-2019 közötti időszakban a bankok 2014. végi mérlegfőösszegének alapján számítva mérséklődik a bankadó Magyarországon.

NAV-vezetők leváltását követelik, így reagált az NGM Cikk

Az Együtt-PM arra szólítja fel a miniszterelnököt, hogy haladéktalanul váltsa le Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) "beutazási botrányban" érintett vezetőit.

Internetadó: ezt mondták reggel, azt mondták este Cikk

Mi az indoka az internetadó visszavonásának? Kiderül a Nemzetgazdasági Minisztérium közleményéből, amely szerint a tárca a távközlési törvény kiterjesztéséről (vagyis az internetadóról) szóló javaslat visszavonását az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnökénél.

Orbán meghátrált? Az internetadóról is szólt a Kossuth Rádióban Cikk

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjújában az internetadóról is szólt.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Lakásétterem

Szarvas Imréné

könyvvizsgáló, adószakértő, könyvelő

Ingatlan tulajdonjogának átadása

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Gyedhez 365 nap

Czeglédi Bernadett

munkajogi és társadalombiztosítási szakértő

Talent4U Consulting Bt.

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 június
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close