219 találat a(z) Mol cimkére

Ismét drágult az üzemanyag Cikk

Emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.

Tovább drágul a benzin Cikk

Emeli bruttó 5-5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Máma már nem drágul tovább – a héten már kétszer megtette Cikk

Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Drágul a benzin és a gázolaj is Cikk

Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Búcsú az Agip-tól, egyre nagyobb a Mol Cikk

A Mol-csoport lezárta az olasz Eni magyar leányvállalatának megvásárlását, ezáltal újabb 173 Agip márkanév alatt üzemeltetett töltőállomás került a Molhoz – jelentette be Fasimon Sándor, a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója sajtótájékoztatón, Budapesten hétfőn.

Várjon szerdáig! Ismét olcsóbb lesz az üzemanyag Cikk

Csökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Mától olcsóbban tankolhat gázolajból Cikk

Csökkentette bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a 95-ös benzin ára nem változott.

Erős árcsökkentés, olcsóbban tankolhat Cikk

Csökkenti bruttó 9 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Ha benzines, ha dízeles: várjon vagy siessen a tankolással Cikk

Csökkenti bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajét 2 forinttal emeli – értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Tovább csökkent az ár, 110 forinttal olcsóbb a benzin Cikk

Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol, a gázolajé nem változott.

Ismét drágul a gázolaj Cikk

Emeli bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benziné nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Mától még drágább a tankolás Cikk

Emelte bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Ismét durván drágul az üzemanyag Cikk

Emeli bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Drágul a benzin Cikk

Emeli bruttó 9-9 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Korkedvezményre jogosító munkakör Kérdés

Tisztelt Szakértő! Egyik ismerősöm az adategyeztetési eljárás keretén belül kifogásolta, hogy a zártcsatorna-tisztítóként eltöltött 16 év munkaviszonyát nem ismerik el korkedvezményre jogosító munkakörnek, mert a Magyar Olaj és Gázipari Rt.-re (ahol dolgozik) nem terjed ki a korkedvezményre jogosító munkakörben eltöltött munkavégzés hatálya. A törvényben nem találtunk erre vonatkozó rendelkezést, így kérem, írja meg nekünk, hogy tényleg van-e ilyen érvényes szabály, ami kizárja az egyes munkáltatókat a korkedvezményes munkakör elismerése szempontjából. Köszönettel: Horváth Zsolt

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Tagi kölcsön – nem kapcsolt vállalkozás

Nagy Norbert

adószakértő

Telefon-szolgáltatás

Nagy Norbert

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 június
H K Sze Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
hirdetÉs