320 találat a(z) üzemanyag cimkére

Mától olcsóbban tankolhat Cikk

Csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Ha tud, várjon a tankolással! Cikk

Csökkenti bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin, 5 forinttal pedig a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Drágult a benzin Cikk

Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Itt vannak a júniusi üzemanyagárak Cikk

Közzétette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a júniusi fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámoláskor alkalmazható üzemanyagárakat.

Gépjármű kölcsönadása Kérdés

Tisztelt Szakértő! Kérném szíves segítségét az alábbi esetben: intézményként vásároltunk egy a vezetővel együtt 9 személy szállítására alkalmas (a környező településekről iskolába bejáró gyermekek szállítására) gépjárművet .A sofőr menetlevelet vezet és az üzemanyagot a NAV által meghatározott üzemanyagnorma átalány alapján számoljuk el, az intézmény nevére szóló számlák alapján. A kérdés ahhoz kapcsolódik, mi a teendő abban az esetben, amennyiben a fenntartó és a fenntartó más intézményei kölcsön kérik ingyenesen a gépjárművet, nem az intézményhez kapcsolódó útra? Hogyan vezeti a sofőr a menetlevelet, az üzemanyag-elszámolás hogyan történik, ki tankol? Adózás szempontjából hogyan jár el helyesen az intézmény? köszönöm a segítséget.

Ismét olcsóbb lett a benzin és a gázolaj Cikk

Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Érdemes várni a tankolással Cikk

Csökkenti bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát vasárnap a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI.

Olcsóbban tankolhat Cikk

Csökkentette bruttó 4-4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Olcsóbb lett az üzemanyag Cikk

Csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Személygépkocsi üzemanyag-elszámolása Kérdés

Tisztelt Szakértő! Ügyfelem (kft.) személygépkocsit bérel tartós bérlet konstrukcióban. A személygépkocsit az ügyvezető használja. A kapcsolódó üzemanyagot elszámolja számlák alapján. Kérdésem, hogy van-e arra lehetőség, hogy ne kérjen számlát a tankolásokról, és a NAV által közzétett üzemanyag-átalány és fogyasztási norma alapján számoljon el költséget az útnyilvántartással összhangban? Csak céges használatra használja a személygépkocsit. Illetve ha a fenti nem lehetséges, szükséges-e mindenképpen számlát kérnie a tankolásokról és elszámolnia költségként? Válaszukat előre is köszönöm

Még drágább lesz az üzemanyag Cikk

Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Ismét drágult az üzemanyag Cikk

Emelte bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Céges személyautó Kérdés

T. Szakértő! Egy kft. személygépkocsit vásárolt. A cégautóadót megfizeti. Az üzemanyag- és a javítási költségek áfáját levonhatja-e? Kell-e útnyilvántartást vagy kiküldetésit vezetni? Válaszát köszönjük.

Ne halassza a tankolást szerdára! Már megint drágul az üzemanyag Cikk

Bruttó 4 forinttal emeli a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI.

Máris visszadrágult a benzin és a gázolaj Cikk

Emelte bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Családi gazdálkodó egyéni vállalkozó

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Telephelyelszámolás

Lepsényi Mária

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2021 március
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
hirdetÉs

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close