30 találat a(z) élelmiszerlánc-felügyeleti díj cimkére

Ne feledkezzen meg róla! Közeledik az élelmiszerlánc-felügyeleti díj fizetési határideje Cikk

2023. január 31-e a 2022. évi bevalláshoz kapcsolódó felügyeleti díj második részletének fizetési határideje. A díj akár online is kiegyenlíthető. Azon érintetteknek, akik az átutalást választják a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szeretné felhívni a figyelmét, hogy fokozottan ügyeljenek a megfelelő, 30006016-tal végződő tematikus számlaszám használatára, olvasható a Nébih honlapján.

Lejár az élelmiszerlánc-felügyeleti díj fizetési határideje Cikk

Július 31-éig kell befizetni az érintetteknek a 2022-es élelmiszerlánc-felügyeleti díj első részletét, a kötelezettség már online is teljesíthető – figyelmeztet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Ne feledkezzen meg róla! Közeleg az élelmiszerlánc-felügyeleti díj befizetésének határideje Cikk

2022. január 31-ig be kell fizetni az élelmiszerlánc szereplőknek a 2021. évre vonatkozó élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletét. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján arra hívja fel az érintettek figyelmét, hogy a kötelezettség teljesítésének gördülékeny azonosítása érdekében fokozottan ügyeljenek a megfelelő, 30006016-tal végződő tematikus számlaszám használatára

Fizetni kell az élelmiszerlánc-felügyeleti díj első részletét Cikk

Esedékes az élelmiszerlánc-felügyeleti díj első részletének befizetése – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Január 31-ig kell befizetni az élelmiszerlánc-felügyeleti díjat Cikk

Január 31-ig kell befizetni a 2020. évi bevalláshoz kapcsolódó élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletét – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Négy nap maradt: szeptember 30-áig még 120 ezer bevallást vár a NAV Cikk

A koronavírus-járvány egyik legnagyobb adókönnyítése, a beszámoló és az éves adóbevallások halasztása csaknem 600 ezer céget, szervezetet érintett, közülük még 120 ezertől várja az adóhatóság a társaságiadó-bevallást, amelynek beküldésére még négy napjuk maradt – tájékoztatta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára az MTI-t.

Szeptember 30-án lejáró határidő Cikk

Közeledik az élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallásának határideje a vendéglátás, közétkeztetés és turisztika ágazatok számára – írja honlapján a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Közeledik az élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallási határideje Cikk

Megnyílt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján az élelmiszerlánc-felügyeleti díj elektronikus bevallási felülete. A 2020-as bevallásokat 2020. május 31-éig kell benyújtania az élelmiszerlánc szereplők többségének. Az országos járványhelyzetre tekintettel ugyanis – a Kormány rendelkezése alapján – a vendéglátás, a közétkeztetés és a turisztika ágazatokban érintett cégek esetében 2020. szeptember 30-ára módosul a határidő, olvasható a Nébih oldalán.

Itt az idő megfizetni az élelmiszerlánc-felügyeleti díjat Cikk

A tavalyi bevalláshoz kapcsolódó élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletének befizetési határideje január 31-én lejár, az átutalás csak az erre a célra elkülönített fizetési számlára teljesíthető – figyelmeztet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Főtanácsnoki vélemény két magyarországi különadóról Cikk

Az Európai Bíróság főtanácsnoka ma tette közzé az indítványát két magyarországi különadó egyesített perében. E perben a magyar kormány támadja, hogy az Európai Unió egyik szerve (az Európai Bizottság) felfüggesztette az úgynevezett élelmiszerlánc-felügyeleti díjat és a dohányipari vállalkozások egészségügyi hozzájárulását – írja a Deloitte közleménye.

Már elérhető a 2019-es élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallási felülete Cikk

Megnyílt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján az élelmiszerlánc-felügyeleti díj elektronikus bevallási felülete. A 2019. évi díjbevallások benyújtására 2019. május 31-ig van lehetőségük az élelmiszerlánc szereplőinek – írja honlapján a Nébih.

Január 31-éig kell utalni az élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletét Cikk

Január 31-éig kell befizetni a 2018. évi élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletét – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Most kell fizetni az élelmiszerlánc-felügyeleti díjat Cikk

Az élelmiszerlánc szereplőinek (növénytermesztőknek, állattenyésztőknek, élelmiszer-előállítóknak és -forgalmazóknak) május végéig kellett benyújtaniuk az élelmiszerlánc-felügyeleti díjról szóló bevallásukat; az ekkor megállapított összeget két egyenlő részletben, július 31-éig, valamint 2019. január 31-éig kell elutalniuk a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) elkülönített fizetési számlájára – közölte a Nébih.

Magyar adószabályok felfüggesztését rendelte el az uniós bíróság Cikk

Az Európai Bizottság (EB) jogszerűen utasította Magyarországot, hogy függessze fel a dohányipari vállalkozásokat terhelő egészségügyi hozzájárulás és az élelmiszeripari vállalkozások élelmiszerlánc-felügyeleti díjának alkalmazását addig, míg a hivatalos vizsgálat lezárul – mondta ki az Európai Unió Bírósága szerdán.

Fontos információ az élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallásáról! Cikk

Új helyen, az Ügyfélprofil menüpontban érhető el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján az élelmiszerlánc-felügyeleti díj elektronikus bevallási felülete, közölte a hivatal. A 2018. évi díjbevallások benyújtására április 25-étől van lehetőségük az élelmiszerlánc szereplőinek. A kötelezettség teljesítésének határideje 2018. május 31.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Tartós bérlet áfa változtatása

Nagy Norbert

adószakértő

Láncügylet

Bunna Erika

adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2023 május
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
hirdetÉs