hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

A Deloitte lett az év tanácsadó cége

  • adozona.hu

Az International Tax Review, nagy tekintélyű nemzetközi adózási szaklap 2011-ben a Deloitte Zrt.-t választotta az év adótanácsadó cégének Magyarországon; közép-európai anyavállalatát pedig Közép-Európa legjobbjává.

„Az ITR adózási szaklap bírálóbizottsága által odaítélt díj az egyik legnagyobb nemzetközi szakmai elismerés, amit egy tanácsadó vállalat kiérdemelhet. A díj egy olyan összehasonlításnak az eredménye, amelynek a hitelességéhez nem férhet kétség, és amelynek jelentőségét a tanácsadói piac szereplői és az ügyfelek egyaránt, maradéktalanul elismerik”– fogalmazott a döntés kapcsán Kövesdy Attila, a Deloitte Zrt. adóosztályának vezetője.

Az ITR szakmai zsűrije a mozgósítható tanácsadói csapat mérete, a megoldott feladatok összetettsége és a tanácsadók innovatív szemléletű megközelítése szerint rangsorolta a benyújtott pályázatokat - a Deloitte ebben a versenyben érdemelte ki a legjobbnak járó elismerést.

 „A Deloitte számtalan esetben bizonyította, hogy egyszerre képes megfelelni a legkülönfélébb ügyfélelvárásoknak, hogy a döntően hazai központtal rendelkező, feltörekvő közepes méretű vállalatok igényeit képes ugyanolyan professzionálisan kiszolgálni, mint a legnagyobb nemzetközi nagyvállalatok - ettől sokszor eltérő - elvárásait. Meggyőződésünk, hogy az ITR díja ennek a képességünknek is az elismerése”- mondta Veszprémi István, a Deloitte Zrt. adópartnere.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink