hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

A Deloitte lett az év tanácsadó cége

  • adozona.hu

Az International Tax Review, nagy tekintélyű nemzetközi adózási szaklap 2011-ben a Deloitte Zrt.-t választotta az év adótanácsadó cégének Magyarországon; közép-európai anyavállalatát pedig Közép-Európa legjobbjává.

„Az ITR adózási szaklap bírálóbizottsága által odaítélt díj az egyik legnagyobb nemzetközi szakmai elismerés, amit egy tanácsadó vállalat kiérdemelhet. A díj egy olyan összehasonlításnak az eredménye, amelynek a hitelességéhez nem férhet kétség, és amelynek jelentőségét a tanácsadói piac szereplői és az ügyfelek egyaránt, maradéktalanul elismerik”– fogalmazott a döntés kapcsán Kövesdy Attila, a Deloitte Zrt. adóosztályának vezetője.

Az ITR szakmai zsűrije a mozgósítható tanácsadói csapat mérete, a megoldott feladatok összetettsége és a tanácsadók innovatív szemléletű megközelítése szerint rangsorolta a benyújtott pályázatokat - a Deloitte ebben a versenyben érdemelte ki a legjobbnak járó elismerést.

 „A Deloitte számtalan esetben bizonyította, hogy egyszerre képes megfelelni a legkülönfélébb ügyfélelvárásoknak, hogy a döntően hazai központtal rendelkező, feltörekvő közepes méretű vállalatok igényeit képes ugyanolyan professzionálisan kiszolgálni, mint a legnagyobb nemzetközi nagyvállalatok - ettől sokszor eltérő - elvárásait. Meggyőződésünk, hogy az ITR díja ennek a képességünknek is az elismerése”- mondta Veszprémi István, a Deloitte Zrt. adópartnere.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink


További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST / VIDEÓAJÁNLÓ

Kérdések és válaszok

Kiva – ingatlanértékesítés

Szipszer Tamás

adószakértő

Ebrendészet

Szipszer Tamás

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2022 május
H K Sze Cs P Sz V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
hirdetÉs