hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Az Ernst&Young lett az év adótanácsadó cége Magyarországon

  • adozona.hu

Magyarországon az Ernst & Youngot választotta az év adótanácsadó cégének és az év transzferár-tanácsadó vállalatának az International Tax Review. A tekintélyes nemzetközi adóügyi magazin harmadszor ítélte a legjobbnak az Ernst & Young transzferár-tanácsadási szolgáltatását Magyarországon.

Az International Tax Review nagyszabású londoni díjátadóján jelentették be, hogy az Ernst & Youngot választották az év adótanácsadó cégének és – 2008 és 2009 után ismét - az év transzferár-tanácsadó vállalatának Magyarországon. Az adóügyi magazin harmadik alkalommal ítélte a legjobb transzferár-tanácsadó cégnek Magyarországon az Ernst & Youngot - tudatta sajtóközleményében a tanácsadó cég.

Az Európai Adóügyi Díjakat minden évben az International Tax Review szerkesztői ítélik oda. A díjat azok a cégek kaphatják meg, amelyek a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtják az adóügyi tranzakciók, a strukturálás és a transzferár-tanácsadás területén. Azon vállalatokat díjazzák, amelyek nemcsak kiváló eredményeket érnek el, de élen járnak az innováció területén és képesek megbirkózni a legnagyobb kihívásokkal is az egyes kategóriákon belül.
A kedd éjszaka tartott gálán összesen kilenc díjat gyűjtöttek be az Ernst & Young Európát, a Közel-Keletet, Indiát és Afrikát magába foglaló, EMEIA régiójának cégei.

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Versenybírói elszámolás

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Ingatlanértékesítés szja-kötelezettségének kezdete

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Üzletrész-tulajdonlás

dr. Buzády Csongor, LL.M. (Berlin)

ügyvéd, vállalatfinanszírozási szakjogász

Buzády és Udvari Ügyvédi Iroda, partner

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Együttműködő partnereink