hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Rendeljen még idei áron! Kreditpontos képzést is kap előfizetése mellé. A csomagokban már a 2020-as HVG különszámok!

  • adozona.hu

Az Adózóna előfizetők 98%-a ismét megrendelné az előfizetői szolgáltatásokat!* Nézze meg kedvezményeinket, most különösen kedvező feltételekkel rendelhet!

Ezért érdemes most előfizetni:
• Kedvezményes éves előfizetés, most még az idei áron, mindössze 25 990 Ft+áfáért!
• Hiteles szakmai támogatás: egész éven át kérdezheti szakértőinket!
• 2020-as HVG Adó- és Tb-különszámokat szeretne? Válassza az Adózóna-MAX vagy -Prémium csomagot!
• EXTRA kreditpontos online képzés minden előfizetéshez!

Széles szolgáltatáscsomag, kimagasló szakmai színvonal, verhetetlen ár!

Adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen – az Adózóna megoldás a kérdéseire:
Egész évben kérdezheti szakértőinket, és hozzáfér a kérdés-válasz archívumhoz.
Megbízható, színvonalas szakmai tartalmat biztosít.
Naprakész információkkal segít frissen tartani az ismereteit.
Napi és heti hírlevelekben tájékoztatja a jogszabályok változásairól.
Nyomtatható változatban is elérhetők a cikkek, a kérdés-válaszok és a jogszabályok is.
Előszűrt törvénytár időállapotok szerinti kereséssel (adózás, számvitel, tb, munkajog, cégjog).
• Most még kedvezményes, idei áron! – 2019. november 30-áig a megrendeléseket még az idei 25 990 Ft+áfa alapáron rögzítjük.
A 2019-es év végi kampány ideje alatt az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott 8500 Ft+áfa értékű online képzést is.
• A Max csomagban már a 2020-as HVG Adó- és Tb-különszámok!

Válassza a legjobb árú szolgáltatáscsomagot,
rendelje meg Adózóna előfizetését most! >>


Most EXTRA kreditpontok!

1. Az Adózóna.hu online kiadvány számlával igazolt megvásárlása – a 93/2002. (V. 5.) kormányrendelet 10/B § (12) bekezdése értelmében – három személyt jogosít két-két továbbképzésbe beszámítható kreditpont elszámolására. A kreditpont elszámolására jogosult személyek adatait a megrendelési adatok rögzítésekor lehet megadni. Kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét! A kreditpontok csak hibátlannak bizonyuló adatok meglétekor számolhatók el. Az adatok a számlán lesznek feltüntetve, amit az előfizetés ellenértékének kiegyenlítése után postai úton küldünk ki.

2. A 2019-es év végi kampányidőszakban az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott, otthon is elvégezhető 8500 Ft értékű online képzését is:

ÁFA tv. 2019/2020. évi változásai, a 2019 nyári adócsomagban elfogadott módosítások alapján (E-learning)
Bonácz Zsolt adószakértő, adótanácsadó előadásában, amelynek az elvégzésével további kreditpontokat tud szerezni:

• 8 kreditpont – Regisztrált mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakterület, nem számviteli témakör (PM/445-600/2019.)
• 10 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (PM/446-415/2019.)
• 1 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-127/2019.)

Igen, ez egyszerre értendő! A képzés elvégzésével jogosultságtól függően egyszerre megkapja a 8, a 8 és az 1 könyvvizsgálói kreditet is!
Kreditpont besorolás: 2019-re elszámolható kreditpontok.

Az online képzéshez a 2019. október 1. és december 2. között beérkező, új, valamint a megújító előfizetőink kapnak hozzáférést, amennyiben az előfizetés díját 2019. december 12-éig befizetik. Az online képzésen megrendelésenként (egy azonosító kóddal) egy tetszőleges személy vehet részt ingyenesen, a képzést 2019. december 20-a 23:59-ig lehet elvégezni! A részvételhez szükséges azonosító kódot az előfizetés számlájának kiegyenlítése után postai úton küldjük ki. Az azonosító kódot a számla kísérő levelében tüntetjük fel.

(Részletek a képzésekről lejjebb.)

Szüksége van még 2019-es kreditpontokra?
Rendelje meg előfizetését most! >>


Biztos szakmai támogatás

Ellenőrizhetetlen vagy sekélyes tartalmak helyett válassza azokat a megbízható, elismert szakértők által írt cikkeket és törvénymagyarázatokat, amelyek valóban segíteni fogják a mindennapi munkáját. Így nyugodt lehet, hogy döntéseit mindig hiteles információkra alapozza.

Az Adózóna.hu csapata több mint húsz szakértővel dolgozik azon nap mint nap, hogy az oldalon mindig pontos és szakszerű tájékoztatást kapjon. Adózás, társadalombiztosítás, számvitel és gazdasági jog egy helyen, hogy Önnek ne legyen szüksége további információforrás használatára.

Az Adózóna előfizetők 98%-a ismét megrendelné az előfizetői szolgáltatásokat! *

Talán érdekli Önt is, hogy melyek a legfontosabb okok, amelyeket előfizetőink leggyakrabban említenek, és ami miatt évről évre a mi szolgáltatáscsomagunk mellett döntenek:

Naprakész: minden változásról, hírről azonnal tájékoztatjuk előfizetőinket.
Biztonságot ad: velünk semmiről sem maradnak le, figyelmeztetjük minden határidőre vagy szükséges teendőre.
Egyszerű, gyors tájékozódás: hosszas keresgélés helyett, érthető magyarázatok, online bárhonnan elérhető felület.
Választ ad a kérdésaire: ha nem taláná meg cikkeinkben vagy a válaszok archívumában speciális kérdésére a választ, ön is kérdezhet szakértőinktől.
Szakmailag megbízható: kiemelkedően színvonalas szakértői gárdával dolgozunk.
Teljes körű: átfogó információkat adunk az adózás minden területéről: adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen.
Rendkívül kedvező ár: meglepően gazdag a szolgáltatáscsomagot, bárki számára elérhető áron kínáljuk. Tájékozódás egy teljes évre, egy ügyvédi munkakóra díjából.

* Forrás: HVG piackutatás 2019.
Köszönjük a visszajelzéseket, örülünk a véleményeknek.

Döntsön a hiteles szakmai támogatás mellett!
Válasszon most csomagajánlataink közül! >>
Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelőfelületünket!


Részletek az ajánlat részét képező online képzésekről:

Az ÁFA tv. 2019/2020. évi változásai, a 2019 nyári adócsomagban elfogadott módosítások alapján (E-learning) onlne képzés – Eredeti ára: 8500 Ft+áfa

ELŐADÓK:

Bonácz Zsolt adószakértő, adótanácsadó

A KÉPZÉSSEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK:

• 8 kreditpont – Regisztrált mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakterület, nem számviteli témakör (PM/445-600/2019.)
• 10 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (PM/446-415/2019.)
• 1 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-127/2019.)A KÉPZÉS TARTALMA:

1. Az áfatörvény 2019. évi változásai – alanyi adómentesség tartalma – alanyi adómentesség értékhatárának változása – áttérés szabályai – áttérés következményei – adóhatósági álláspont – értékhatárba be nem számító tételek – előleg kezelése az értékhatár számításánál – külföldre irányuló értékesítések – külföldön teljesített szolgáltatások kezelése – külföldről igénybe vett szolgáltatás – utalványok adózása – 5 %-os adókulccsal adózó termékek körének bővülése – távolról nyújtható szolgáltatások – időszakonkénti elszámolás teljesítési időpontja – személygépkocsi bérleti díj áfa – lakóingatlan 5 %-os áfa – generálkivitelezési tevékenység – adólevonási jog (153/a. § (4) bek.) – állapotrögzítő módosulása – nemzetközi ügyletekhez kapcsolódó szolgáltatások adómentessége – áfa tv. egyéb változásai.

2. az áfatörvény 2020. évi változásai – vevői készlet szabályozása – közbenső szereplő által teljesített értékesítés teljesítési helye – közösségi termékértékesítés – behajthatatlan követelés – termék kiviteli harmadik országba – import áfa levonásának tárgyi feltétele – importáruhoz kapcsolódó szolgáltatások – áfa visszatérítési kérelem (257/j. §) – áfatörvény 2020. évi változásai 2019. évi lxxiii. törvény – jogutódlással történő megszűnés – szálláshely-szolgáltatás áfája – összefoglalás

A KÉPZÉS MENETE:

A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos képzés esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a képzést) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyibe egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.
A System Media oktatási portáljának a címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

AZ ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

• Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
• Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
• Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

IDŐBEOSZTÁS:

A videófilmek modulokba vannak rendezve. Egyszerre annyi időt kell eltölteni a számítógép előtt, amennyi a modulban lévő film hossza. Ha elvégezte az első modult, akkor a soron következő filmet az Ön számára megfelelő, későbbi időpontban is megnézheti. Az utolsó filmet 2018. december 18. 23:59 percig kell megnézni! VIZSGA NINCS! Bízunk benne, hogy szolgáltatásunk segítségére lesz a munkájában!

* Feltételek:

A fenti ajánlat feltételei az Adózóna.hu bármely előfizetési csomagjának megrendelése vagy megújítása esetében a 2019. október 15-étől december 2-áig beérkezett, és december 12-éig befizetett megrendelésekre vonatkoznak.

A kreditpontos képzésre 2019. október 30-tól december 17-éig lehet bejelentkezni, és 2019.12.20-án 23:59 percig végezhetik el az érintett Adózóna előfizetők.

A HVG Kiadó Zrt. a postai kiküldések esetleges csúszása miatt nem vállalja a felelősséget.

Ha bővebb információra lenne szüksége, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a 06-1-436-2045-ös telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen.

Az Adózóna.hu hiteles és megbízható tájékoztatással hálálja meg a bizalmát!

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Nyugdíjkorhasár előtti kereset

Winkler Róbert

nyugdíjszakértő

Hipa – kiva

Dr. Császár Zoltán

adótanácsadó, jogász

Influenszer adózás – számla

Dr. Császár Zoltán

adótanácsadó, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 szeptember
H K Sze Cs P Sz V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close