További témák
hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Ne maradjon le! Extra kreditpontos online képzés, 2019-es HVG Adó-, Tb- és Munkajog-különszámok

 • adozona.hu

Adózóna – a nélkülözhetetlen munkatárs. Ezért érdemes most előfizetni: • Kitűnő ár-érték arány, mindössze 25 990 Ft + áfa egy teljes évre! • Hiteles szakmai támogatás: egész éven át kérdezheti szakértőinket! • 2019-es HVG Adó-, Tb- vagy Munkajog-különszámokat szeretne? Válassza az Adózóna MAX- vagy Prémium-csomagot! • Ajándék online képzés minden előfizetéshez extra 8-9-2 kreditponttal

Széles szolgáltatáscsomag, kimagasló szakmai színvonal, verhetetlen ár!

Adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen – az Adózóna megoldás a kérdéseire:
Egész évben kérdezheti szakértőinket, és hozzáfér a kérdés-válasz archívumhoz.
Megbízható, színvonalas szakmai tartalmat biztosít.
Naprakész információkkal segít frissen tartani az ismereteit.
Napi és heti hírlevelekben tájékoztatja a jogszabályok változásairól.
Nyomtatható változatban is elérhetők a cikkek, a kérdés-válaszok és a jogszabályok is.
Előszűrt törvénytár időállapotok szerinti kereséssel (adózás, számvitel, tb, munkajog, cégjog).
• A kampány ideje alatt az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott 8500 Ft + áfa értékű online képzést is.
• A Max csomagban már a 2019-es HVG Adó- és Tb-különszámok!

Válassza a legjobb árú szolgáltatáscsomagot,
rendelje meg Adózóna előfizetését most! >>
Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelő felületünket!


Most EXTRA kreditpontok!
(3*2 + 8 + 9 + 2)

1. Az Adózóna.hu online kiadvány számlával igazolt megvásárlása – a 93/2002. (V. 5.) kormányrendelet 10/B § (12) bekezdése értelmében – három személyt jogosít két-két továbbképzésbe beszámítható kreditpont elszámolására. A kreditpont elszámolására jogosult személyek adatait a megrendelési adatok rögzítésekor lehet megadni. Kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét! A kreditpontok csak hibátlannak bizonyuló adatok meglétekor számolhatók el. Az adatok a számlán lesznek feltüntetve, amit az előfizetés ellenértékének kiegyenlítése után postai úton küldünk ki.

2. A kampány ideje alatt az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott, otthon is elvégezhető 8500 Ft értékű online képzést is:

Adótörvények 2019. (2019. január 1-jétől hatályos jogszabályok alapján) (e-learning) – kreditpontos online képzés Jancsa-Pék Judit (áfa), adótanácsadó, LeitnerLeitner Hungary, Dr. Papp Adrienn (adóigazgatás), főosztályvezető-helyettes NAV, Dr. Asztalos Zsuzsa (szja, kata), osztályvezető, NAV, Balázs Péter (tao.), adótanácsadó, LeitnerLeitner Hungary előadásában, amelynek az elvégzésével további kreditpontokat tud szerezni:

• 8 kreditpont – Reg. mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör (PM/252-332/2018.)
• 9 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (PM/254-221/2018.)
• 2 kreditpont – Könyvvizsgálók – (BP-2/2019.)

Igen, ez egyszerre értendő! A képzés elvégzésével jogosultságtól függően egyszerre megkapja a 8, a 9 és a 2 könyvvizsgálói kreditet is!
Kreditpont-besorolás: 2019-re elszámolható kreditpontok.

Az online képzéshez a 2019. január 4. és március 13. között beérkező új, valamint a megújító előfizetőink kapnak hozzáférést, amennyiben az előfizetés díját 2019. március 22-éig befizetik. Az online képzésen megrendelésenként (egy azonosító kóddal) egy tetszőleges személy vehet részt ingyenesen, a képzést 2019. április 30-án 23:59-ig lehet elvégezni! A részvételhez szükséges azonosító kódot az előfizetés számlájának kiegyenlítése után postai úton küldjük ki. Az azonosító kódot a számla kísérő levelében tüntetjük fel.

(Részletek a képzésekről lejjebb.)

Szüksége van még 2019-es kreditpontokra?
Rendelje meg előfizetését most! >>

Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelő felületünket!


Biztos szakmai támogatás

Ellenőrizhetetlen vagy sekélyes tartalmak helyett válassza azokat a megbízható, elismert szakértők által írt cikkeket és törvénymagyarázatokat, amelyek valóban segíteni fogják a mindennapi munkáját. Így nyugodt lehet, hogy döntéseit mindig hiteles információkra alapozza.

Az Adózóna.hu csapata több mint húsz szakértővel dolgozik azon nap mint nap, hogy az oldalon mindig pontos és szakszerű tájékoztatást kapjon. Adózás, társadalombiztosítás, számvitel és gazdasági jog egy helyen, hogy Önnek ne legyen szüksége további információforrás használatára.

Az Adózóna előfizetők 97%-a ismét megrendelné az előfizetői szolgáltatásokat!*

Talán érdekli Önt is, hogy melyek a legfontosabb okok, amelyeket előfizetőink leggyakrabban említenek, és ami miatt évről évre a mi szolgáltatáscsomagunk mellett döntenek:

Naprakész: minden változásról, hírről azonnal tájékoztatjuk előfizetőinket.
Biztonságot ad: velünk semmiről sem maradnak le, figyelmeztetjük minden határidőre vagy szükséges teendőre.
Szakmailag megbízható: kiemelkedően színvonalas szakértői gárdával dolgozunk.
Teljes körű: átfogó információkat adunk az adózás minden területéről: adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen.
Egyszerű, gyors tájékozódás: online bárhonnan elérhető az oldal.
Kedvező ár: meglepően gazdag a szolgáltatáscsomag, bárki számára elérhető áron.

* Forrás: HVG piackutatás 2018.
Köszönjük a visszajelzéseket, örülünk a véleményeknek.

Döntsön a hiteles szakmai támogatás mellett!
Válasszon most csomagajánlataink közül! >>
Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelőfelületünket!


Részletek az ajánlat részét képező online képzésekről:

Adótörvények 2019. (2019. január 1-jétől hatályos jogszabályok alapján) (e-learning) onlne képzés – Eredeti ára: 17 900 Ft +áfa

ELŐADÓK:

Jancsa-Pék Judit (áfa), adótanácsadó, LeitnerLeitner Hungary,
Dr. Papp Adrienn (adóigazgatás), főosztályvezető-helyettes NAV,
Dr. Asztalos Zsuzsa (szja, kata), osztályvezető, NAV,
Balázs Péter (tao.), adótanácsadó, LeitnerLeitner Hungary

A KÉPZÉSSEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK:

8 kreditpont – Reg. mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör (PM/252-332/2018.)
9 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (PM/254-221/2018.)
2 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-2/2019.)

A KÉPZÉS TARTALMA:

Az általános forgalmi adó: Az áfatörvény 2019. január 1-jétől hatályos változása – Számlaadatokról online adatszolgáltatás, számlázás, számlamódosítás szabályai (2018. július 1-jétől, illetve 2018. július 16-ától hatályos szabályok) – Egyéb aktuális áfabeli kérdések.
Az adóigazgatást érintő változások: Az adóigazgatási rendtartásról szóló törvény – Az adózás rendjéről szóló törvény – Az adóhatóság által foganatosítandó végrehajtási eljárásokról.
Szja tv., Katv., Ekho tv.: Személyi jövedelemadó – Kisadózó vállalkozások tételes adója – Az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulásról szóló törvény módosítása (pénzbeli ellátások és az ekho).
Társasági adó: 2018. évi évközi változások – 2019-től hatályos változások – Az IFRS-ek szerinti beszámolót készítő adózókra vonatkozó pontosítások – Állami támogatások és adókedvezmények együttes érvényesíthetőségének főbb szempontjai.

A KÉPZÉS MENETE:

A képzés felhasználónévvel és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos képzés esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a képzést) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyiben egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.
A System Media oktatási portáljának címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

AZ ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

• Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
• Oktatási portálunkon keresztül a világ bármelyik pontjáról elérhetőek internetkapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
• Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelenik meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

IDŐBEOSZTÁS:

A videofilmek modulokba vannak rendezve. Egyszerre annyi időt kell eltölteni a számítógép előtt, amennyi a modulban lévő film hossza. Ha elvégezte az első modult, akkor a soron következő filmet az Ön számára megfelelő, későbbi időpontban is megnézheti. Az utolsó filmet 2019. április 30. 23:59 percig kell megnézni! VIZSGA NINCS! Bízunk benne, hogy szolgáltatásunk segítségére lesz a munkájában!

* Feltételek:

A fenti ajánlat feltételei az Adózóna.hu bármely előfizetési csomagjának megrendelése vagy megújítása esetében a 2019. január 22-étől március 13-áig beérkező megrendelésekre vonatkoznak, abban az esetben, ha a megrendelő az előfizetés díját 2019. március 22-éig befizeti.
A kreditpontos képzésre 2019. április 18-áig lehet bejelentkezni, és 2019. április 30-án 23:59 percig végezhetik el az érintett Adózóna előfizetők.

A HVG Kiadó Zrt. a postai kiküldések esetleges csúszása miatt nem vállalja a felelősséget.

Ha bővebb információra lenne szüksége, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a 06-1-436-2045-ös telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen.

Az Adózóna.hu hiteles és megbízható tájékoztatással hálálja meg a bizalmát!

Az előfizetéssel elérhető tartalmak között további cikkeket olvashat a témáról.

Válasszon csomagajánlataink közül:

Ha előfizetőnk, lépjen be!

Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
TÖBB MINT TÖRVÉNYTÁR!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Magyar vállalkozás izraeli munkavégzése

Erdős Gabriella

adószakértő

TaxMind Kft.

Katás egyéni vállalkozó kivitelezés

dr. Bartha László

adójogi szakjogász

Katás vállalkozás ingatlan-bérbeadása

Szipszer Tamás

adószakértő

2019 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
hirdetés
FONTOS JOGSZABÁLYOK
 1. KATA és KIVA 2012. évi CXLVII. törvény a kisadózó vállalkozások tételes adójáról és a kisvállalati adóról
 2. Art. 2003. évi . XCII. törvény
 3. Áfa 2007. évi CXXVII. törvény
 4. Áht. 1992. évi XXXVIII. törvény
 5. EHO tv. 1998. évi LXVI. törvény az egészségügyi hozzájárulásról
 6. Ekho tv. 2005. évi CXX. törvény az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulásról
 7. EVA tv. 2002. évi XLIII. törvény az egyszerűsített vállalkozói adóról
 8. Helyi adó tv. 1990. évi C. törvény a helyi adókról
 9. Itv. 1990. évi XCIII. törvény az illetékekről
 10. Jöt. 2003. évi CXXVII. törvény a jövedéki adóról és a jövedéki termékek forgalmazásának különös szabályairól
 11. Rega. tv. 2003. évi CX. törvény a regisztrációs adóról
 12. Szakhoz. tv. 2003. évi LXXXVI. törvény a szakképzési hozzájárulásról és a képzés fejlesztésének támogatásáról
 13. Számv. tv. 2000. évi C. törvény a számvitelről
 14. Szja 1995. évi CXVII. törvény
 15. Szlarend 24/1995 PM rendelet
 16. Tao tv. 1996. évi LXXXI. törvény a társasági adóról és az osztalékadóról
 17. Tbj. 1997. évi LXXX. törvény a társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e szolgáltatások fedezetéről
 18. Tbj. vhr. 195/1997. (XI. 5.) Korm. rendelet a társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e szolgáltatások fedezetéről szóló 1997. évi LXXX. törvény végrehajtásáról
 19. Tny. 1997. évi LXXXI. törvény a társadalombiztosítási nyugellátásról
 20. Tny. vhr. 168/1997. (X. 6.) Korm. rendelet a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény végrehajtásáról

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X