hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Ne maradjon le! Extra kreditpontos online képzés, 2020-as HVG adó- és tb-különszámok és a gyorsaknak Cégek átalakulása és megszűnése kiadvány

  • adozona.hu

Adózóna – a nélkülözhetetlen munkatárs. Ezért érdemes most előfizetni: • Kitűnő ár-érték arány, mindössze 27 990 Ft + áfa egy teljes évre! • Hiteles szakmai támogatás: egész éven át kérdezheti szakértőinket! • 2020-as HVG Adó-, Tb- vagy Munkajog-különszámokat szeretne? Válassza az Adózóna MAX- vagy Prémium-csomagot! • Ajándék online képzés minden előfizetéshez extra kreditpontokkal. • Ha időben rendel, a csomagban megkapja a Cégek átalakulása és megszűnése című kiadványunkat is.

Széles szolgáltatáscsomag, kimagasló szakmai színvonal, verhetetlen ár!

Adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen – az Adózóna megoldás a kérdéseire:
Egész évben kérdezheti szakértőinket, és hozzáfér a kérdés-válasz archívumhoz.
Megbízható, színvonalas szakmai tartalmat biztosít.
Naprakész információkkal segít frissen tartani az ismereteit.
Napi és heti hírlevelekben tájékoztatja a jogszabályok változásairól.
Nyomtatható változatban is elérhetők a cikkek, a kérdés-válaszok és a jogszabályok is.
Előszűrt törvénytár időállapotok szerinti kereséssel (adózás, számvitel, tb, munkajog, cégjog).
• A kampány ideje alatt az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott 8500 Ft + áfa értékű online képzést is.
• A Max csomagban már a 2020-as HVG Adó- és Tb-különszámok!

Early Bird ajánlatunk: Ha 2020. január 21-éig rendeli meg és fizeti be előfizetését, akkor az Adózóna előfizetési csomag részeként garantáltan megkapja a Cégek átalakulása és megszűnése című legújabb kiadványunkat:.
Ízelítő a kiadvány tartalmából:

  • Összeolvadás, beolvadás, szétválás, kiválás
  • Járandóságok, bértartozások rendezése
  • Felszámolás számviteli dokumentációja
  • Végelszámolás hatása a részvényesekre
  • Vagyonmérleg, vagyonleltár
  • Veszteségelhatárolás

A kiadvány várható megjelenési időpontja: 2020 január közepe.

Hogy megajándékozhassuk,
rendelje meg Adózóna előfizetését most! >>
Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelő felületünket!


Szerezze meg 2020-as kreditpontjainak több, mint felét!
(3*2 + várhatóan extra 8 + 8 + 1 kreditpont)

1. Az Adózóna.hu online kiadvány számlával igazolt megvásárlása – a 93/2002. (V. 5.) kormányrendelet 10/B § (12) bekezdése értelmében – három személyt jogosít két-két továbbképzésbe beszámítható kreditpont elszámolására. A kreditpont elszámolására jogosult személyek adatait a megrendelési adatok rögzítésekor lehet megadni. Kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét! A kreditpontok csak hibátlannak bizonyuló adatok meglétekor számolhatók el. Az adatok a számlán lesznek feltüntetve, amit az előfizetés ellenértékének kiegyenlítése után postai úton küldünk ki.

2. A kampány ideje alatt az Adózóna előfizetői csomagok tartalmazzák a System Media Kft. által felajánlott, otthon is elvégezhető 8500 Ft értékű online képzést is:

Adózási aktualitások 2020.- Áfa, szja, art, tao (e-learning)
Az online képzés Bonácz Zsolt adószakértő, adótanácsadó előadásában, a 2019.12.10-én megrendezett egész napos konferencia felvételeiből készül, amelynek az elvégzésével a mérlegképes könyvelők a szükséges éves kreditpontjaik felét meg tudják szerezni 2020-ra:

várhatóan 8 kreditpont – Reg. mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör (akkreditáció alatt)
várhatóan 8 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (akkreditáció alatt)
várhatóan 1 kreditpont – Könyvvizsgálók (akkreditáció alatt)

Igen, ez egyszerre értendő! A képzés elvégzésével jogosultságtól függően egyszerre megkapja a 8, a 8 és az 1 könyvvizsgálói kreditet is!
Kreditpont besorolás: 2020-ra elszámolható kreditpontok.

Az online képzéshez a 2020. január 7. és március 2 között beérkező új és megújító előfizetőink kapnak hozzáférést, amennyiben az előfizetés díját 2020. március 11-éig befizetik. Az online képzésen megrendelésenként (egy azonosító kóddal) egy tetszőleges személy vehet részt ingyenesen, a képzést 2020. április 30-án 23:59-ig lehet elvégezni! A részvételhez szükséges azonosító kódot az előfizetés számlájának kiegyenlítése után postai úton küldjük ki. Az azonosító kódot a számla kísérő levelében tüntetjük fel.

(Részletek a képzésekről lejjebb.)

Szüksége van 2020-as kreditpontokra?
Rendelje meg előfizetését most! >>

Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelő felületünket!


Biztos szakmai támogatás

Ellenőrizhetetlen vagy sekélyes tartalmak helyett válassza azokat a megbízható, elismert szakértők által írt cikkeket és törvénymagyarázatokat, amelyek valóban segíteni fogják a mindennapi munkáját. Így nyugodt lehet, hogy döntéseit mindig hiteles információkra alapozza.

Az Adózóna.hu csapata több mint húsz szakértővel dolgozik azon nap mint nap, hogy az oldalon mindig pontos és szakszerű tájékoztatást kapjon. Adózás, társadalombiztosítás, számvitel és gazdasági jog egy helyen, hogy Önnek ne legyen szüksége további információforrás használatára.

Az Adózóna előfizetők 98%-a ismét megrendelné az előfizetői szolgáltatásokat!*

Talán érdekli Önt is, hogy melyek a legfontosabb okok, amelyeket előfizetőink leggyakrabban említenek, és ami miatt évről évre a mi szolgáltatáscsomagunk mellett döntenek:

Naprakész: minden változásról, hírről azonnal tájékoztatjuk előfizetőinket.
Biztonságot ad: velünk semmiről sem maradnak le, figyelmeztetjük minden határidőre vagy szükséges teendőre.
Szakmailag megbízható: kiemelkedően színvonalas szakértői gárdával dolgozunk.
Teljes körű: átfogó információkat adunk az adózás minden területéről: adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen.
Egyszerű, gyors tájékozódás: online bárhonnan elérhető az oldal.
Kedvező ár: meglepően gazdag a szolgáltatáscsomag, bárki számára elérhető áron.

* Forrás: HVG piackutatás 2019.
Köszönjük a visszajelzéseket, örülünk a véleményeknek.

Döntsön a hiteles szakmai támogatás mellett!
Válasszon most csomagajánlataink közül! >>
Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelőfelületünket!


Részletek az ajánlat részét képező online képzésről:

Adózási aktualitások 2020.- Áfa, szja, art, tao (e-learning)
Az online képzés Bonácz Zsolt adószakértő, adótanácsadó előadásában, a 2019.12.10-én megrendezett egész napos konferencia felvételeiből készül, amelynek az elvégzésével a mérlegképes könyvelők a szükséges éves kreditpontjaik felét meg tudják szerezni 2020-ra:

• várhatóan 8 kreditpont – Reg. mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör (akkreditáció alatt)
• várhatóan 8 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (akkreditáció alatt)
• várhatóan 1 kreditpont – Könyvvizsgálók (akkreditáció alatt)

A KÉPZÉS MENETE:

A képzés felhasználónévvel és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos képzés esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a képzést) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyiben egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.
A System Media oktatási portáljának címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

AZ ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

• Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
• Oktatási portálunkon keresztül a világ bármelyik pontjáról elérhetőek internetkapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
• Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelenik meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

IDŐBEOSZTÁS:

A videofilmek modulokba vannak rendezve. Egyszerre annyi időt kell eltölteni a számítógép előtt, amennyi a modulban lévő film hossza. Ha elvégezte az első modult, akkor a soron következő filmet az Ön számára megfelelő, későbbi időpontban is megnézheti. Az utolsó filmet 2020. április 30. 23:59 percig kell megnézni! VIZSGA NINCS! Bízunk benne, hogy szolgáltatásunk segítségére lesz a munkájában!

* Feltételek:

A fenti ajánlat feltételei az Adózóna.hu bármely előfizetési csomagjának megrendelése vagy megújítása esetében a 2020. január 7-étől március 2-áig beérkező megrendelésekre vonatkoznak, abban az esetben, ha a megrendelő az előfizetés díját 2020. március 11-éig befizeti.
Az Early Bird ajánlat csak a 2020. január 21-éig beérkezett és befizetett előfizetésekre vonatkozik. A kiadványt az Adózóna előfizetés számlájának befizetése és a kiadvány megjelenése után postázzuk.

A kreditpontos képzésre 2020. április 17-éig lehet bejelentkezni, és 2020. április 30-án 23:59 percig végezhetik el az érintett Adózóna előfizetők.
A kedvezmény érvényesítéséhez, 
a befizetés után kiküldött egyedi azonosító kód megadásával kell majd jelentkezni a képzésre a System Media oldalán.

A HVG Kiadó Zrt. a postai kiküldések esetleges csúszása miatt nem vállalja a felelősséget.

Ha bővebb információra lenne szüksége, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a 06-1-436-2045-ös telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen.

Az Adózóna.hu hiteles és megbízható tájékoztatással hálálja meg a bizalmát!

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Lakásétterem

Szarvas Imréné

könyvvizsgáló, adószakértő, könyvelő

Ingatlan tulajdonjogának átadása

Surányi Imréné

okleveles közgazda

Gyedhez 365 nap

Czeglédi Bernadett

munkajogi és társadalombiztosítási szakértő

Talent4U Consulting Bt.

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 június
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close