hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt

Ha most fizet elő, HVG Munkajog webinárium 2020 részvételt és HVG Extra magazincsomagot kaphat!

  • adozona.hu
2

Dr. Pál Lajos munkajogász, ügyvéd lesz az előadója idén is a HVG Kiadó munkajog konferenciájának, amelyet a körülményekre tekintettel ezúttal webinárium formájában nézhetnek meg a résztvevők. Ha most rendeli vagy hosszabbítja meg előfizetését, akkor részt vesz a sorsoláson, amelyen 5 nyertes kap ingyenes hozzáférést kap a webináriumhoz. Emellett garantált 25 százalék vásárlási kedvezményt adunk minden előfizetés mellé, és 200 HVG Extra magazincsomag is gazdára talál.

A HVG Munkajog konferencia évről évre közkedvelt ügyfeleink körében, ami egyrészt dr. Pál Lajos személyének köszönhető, hiszen kitűnő előadóról van szó. Másrészt pedig annak, hogy minden évben vannak olyan változások a munkajog területén, amelyek miatt fontos újra és újra átvenni a legfontosabb kérdéseket.

AZ ESEMÉNY A KÖRÜLMÉNYEKRE TEKINTETTEL EZÚTTAL WEBINÁRIUM FORMÁJÁBAN LESZ ELÉRHETŐ!

A konferencia kiemelt témái:

  • A munkaszerződés teljesítésének különös formái: a munkavégzés helye és a munkaidőbeosztás.
  • Az egyenlőtlen munkaidőbeosztás és a munkabér elszámolása.
  • A vezető állású munkavállaló jogviszonyával kapcsolatos újabb kúriai ítéletek.
  • A Kúria joggyakorlat-elemző csoportjának új véleménye: tanulmányi szerződés és versenytilalmi megállapodás.
  • A jognyilatkozatok közlése és a GDPR összefüggései.

Helyszín:
Mercure Budapest Castle Hill
1013 Budapest, Krisztina krt. 41-43.

Időpont: 2020. május 28. 

A konferencia Adózóna-előfizetéssel igazán teljes, hiszen azzal egyéves biztonságot vásárol: naprakész információink, a speciális adózási és társadalombiztosítási eseteket is részleteikben bemutató gyakorlatias cikkeink, az archívumunkban található több ezer kérdés és válasz, valamint szakértőink gyors rendelkezésre állása mind-mind garancia arra, hogy az Adózóna az ön számára is nélkülözhetetlen munkaeszközzé váljon.

Ha most fizet elő a szolgáltatásra, akkor

  • garantált 25 százalék kedvezményt kap a HVG Munkajog 2020 WEBINÁRIUM árából, és
  • részt vesz a sorsoláson, amelyen megnyerheti

                       – az 5 ingyenes hozzáférés egyikét a HVG Munkajog 2020 webináriumra (eredeti ára: 34 900 Ft +áfa),
                       –
a 200 HVG Extra magazincsomag egyikét (HVG Extra Pszichológia 2019/4., Fenntartható fejlődés 2020.).

Ahhoz, hogy megajándékozhassuk,
rendelje meg Adózóna előfizetését most! >>
Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelő felületünket!


2020-ban is kreditpontok!

Az Adózóna.hu online kiadvány számlával igazolt megvásárlása – a 93/2002. (V. 5.) kormányrendelet 10/B § (12) bekezdése értelmében – három személyt jogosít fel két-két továbbképzésbe beszámítható kreditpont elszámolására. A kreditpont elszámolására jogosult személyek adatait a megrendelési adatok rögzítésekor lehet megadni. Kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét! A kreditpontok csak hibátlannak bizonyuló adatok meglétekor számolhatók el. Az adatok a számlán lesznek feltüntetve, amit az előfizetés ellenértékének kiegyenlítése után postai úton küldünk ki.

Szüksége van még 2020-as kreditpontokra?
Rendelje meg előfizetését most! >>

Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelő felületünket!


Biztos szakmai támogatás

Ellenőrizhetetlen vagy sekélyes tartalmak helyett válassza azokat a megbízható, elismert szakértők által írt cikkeket és törvénymagyarázatokat, amelyek valóban segíteni fogják a mindennapi munkáját. Így nyugodt lehet, hogy döntéseit mindig hiteles információkra alapozza.

Az Adózóna.hu csapata több mint harminc szakértővel dolgozik azon nap mint nap, hogy az oldalon mindig pontos és szakszerű tájékoztatást adjon. Adózás, társadalombiztosítás, számvitel és gazdasági jog egy helyen, hogy Önnek ne legyen szüksége további információforrás használatára.

Az Adózóna-előfizetők 98 százaléka ismét megrendelné az előfizetői szolgáltatásokat!*

Talán érdekli Önt is, hogy melyek a legfontosabb okok, amelyeket előfizetőink leggyakrabban említenek, és ami miatt évről évre a mi szolgáltatáscsomagunk mellett döntenek:

Naprakész: minden változásról, hírről azonnal tájékoztatjuk előfizetőinket.
Biztonságot ad: velünk semmiről sem maradnak le, figyelmeztetjük minden határidőre vagy szükséges teendőre.
Szakmailag megbízható: kiemelkedően színvonalas szakértői gárdával dolgozunk.
Teljes körű: átfogó információkat adunk az adózás minden területéről: adózás, számvitel, társadalombiztosítás, munka- és cégjog egy helyen.
Egyszerű, gyors tájékozódás: online bárhonnan elérhető az oldal.
Kedvező ár: meglepően gazdag a szolgáltatáscsomag, bárki számára elérhető áron.

* Forrás: HVG piackutatás 2018.
Köszönjük a visszajelzéseket, örülünk a véleményeknek.

Döntsön a hiteles szakmai támogatás mellett!
Válasszon most csomagajánlataink közül! >>
Kérjük, használja asztali számítógépen a megrendelőfelületünket!


* Feltételek:

A fenti ajánlat feltételei az Adózóna.hu bármely előfizetési csomagjának megrendelése vagy megújítása esetében a 2020. március 3-ától április 14-éig beérkező megrendelésekre vonatkoznak, abban az esetben, ha a megrendelő az előfizetés díját 2020. április 24-éig befizeti.

Sorsolás 2020. április 27-e, az 5 darab HVG Munkajog 2020 webinárium hozzáférés és a 200 darab HVG Extra magazincsomag nyertesét e-mailben értesítjük.

A HVG Munkajog 2020 webináriumon való részvétel kedvezményes megvásárlásához a 25 százalékos kedvezménykódot befizetés után a számlakísérő levélben küldjük ki megrendelőinknek. A kedvezményes kuponkód beváltásának határideje 2020. május 5-e.

A HVG Kiadó Zrt. a postai kiküldések esetleges csúszása miatt nem vállalja a felelősséget.
Ha bővebb információra lenne szüksége, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére a 06-1-436-2045-ös telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen.

Az Adózóna.hu hiteles és megbízható tájékoztatással hálálja meg bizalmát!

Hozzon ki többet az Adózónából!
Előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is.

Előfizetési csomagajánlataink:


Hozzászólások (2)
adózóna.hu

Kedves Kérdező!

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
Üdvözlettel. az Adózóna csapata

-U-950523

Tisztelettel kérem a munkajogászt, hogy kérdésemre válaszoljon. Ez a helyzet tudom sok problémát vet fel és sajnos sok az útvesztő. Jelen esetben a kérdés, hogy egy fogászati asszisztens, aki 25 éve dolgozik a fogorvos mellett és most a fogorvos korlátozva van, mert csak fogat húzhat , így természetesen nem tud munkát adni és sajnos bedolgoztatni sem tudja mert önállóan egy asszisztens nem tud dolgozni. Kérdés, hogy a munkaszerződést illetve a bejelentését lekorlátozhatja -e az asszisztensnek heti 2 órára egyoldalúan? Azt már olvastam, hogy jelen esetben nem jár bér az állásidőre, mert külső elháríthatatlan ok miatt nem tud adni a fogorvos munkát, viszont fizetni sem tud csak az elvégzett munka után, de az asszisztens semmibe nem hajlandó beleegyezni, így a munkát sem akarja folytatni , de felmondani sem akar, mert akkor elesik a végkielégítéstől. Ilyen helyzetben fel lehet neki mondani mert nem veszi fel a munkát arra az egy órára? Jár neki így is a végkielégítés? Ugyanis arra utazik, hogy mondjon fel neki a fogorvos mert nem tud munkát adni, fizesse ki a végkielégítést és utána elmegy munkanélkülire. Ebben az esetben, hogy jár el a fogorvos jogszerűen? Várom a válaszát.
Köszönöm.

Új hozzászólás

Kérjük, hogy szakértőinknek szóló kérdését ne kommentben tegye fel! Használja helyette a kérdés-válasz funkciót, kérdésében hivatkozzon az érintett írásra, lehetőleg annak URL-jét is megadva. A választ csak így tudjuk garantálni. Köszönjük!
További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Egyesület – könyvelés

Pölöskei Pálné

adószakértő

Számlázás

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Pénztárgép, számlázás

Hunyadné Szűts Veronika

igazságügyi adó- és járulékszakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 július
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close