13 találat a(z) vagyonnyilatkozat cimkére

Civil szervezetek vezetőinek vagyonnyilatkozatai Kérdés

Tisztelt Szakértő! Milyen esetben van szükség a civil szervezet vezetőjének vagyonnyilatkozat-tételre? Egyáltalán van-e olyan eset, amikor egy átlagos civil szervezet vezetőjének kell vagyonnyilatkozatot tennie?

Nőttek Áder megtakarításai Cikk

Áder János köztársasági elnöknek 2017-ben az előző évhez képest több mint 6 millió forinttal nőttek a megtakarításai, amelyek összértéke szerdán nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozata alapján mintegy 65 millió forint.

Orbán Viktor leadta vagyonnyilatkozatát Cikk

Orbán Viktor miniszterelnök törvényes határidőben, szerdán leadta vagyonnyilatkozatát – tájékoztatta a kormányfő sajtófőnöke este az MTI-t.

Megcsappant Orbán vagyona, hatalmas osztalékot vett fel Gyurcsány Cikk

A Demokratikus Koalíciót (DK) irányító Gyurcsány Ferencnek változott a legnagyobb mértékben a vagyoni helyzete tavaly a parlamenti képviselettel rendelkező pártok vezetői között, az ellenzéki politikus több mint egymilliárd forintos osztalékot vehetett fel 2016-ban szerdán nyilvánosságra került vagyonnyilatkozata szerint.

Tévedett a sajtó, állítja vagyonnyilatkozatáról a képviselő Cikk

A családi gazdálkodásból származó jövedelmét feltüntette a vagyonnyilatkozatában, a bevallás megfelel a valóságnak – közölte a fideszes Győrffy Balázs hétfőn az MTI-vel.

Ha kíváncsi az országgyűlési képviselői vagyonnyilatkozatokra, itt kell keresnie Cikk

Valamennyi országgyűlési képviselő és nemzetiségi szószóló leadta a január 31-ei határidőre saját és vele közös háztartásban élő házas- vagy élettársának, gyerekeinek vagyonnyilatkozatát – közölte Vejkey Imre, az Országgyűlés mentelmi bizottságának kereszténydemokrata elnöke vasárnap délután az MTI-vel.

Kedvezményes nyugdíj férfiaknak, ingyenes gyermekétkeztetés: lehet róla népszavazás Cikk

Megváltoztatta a Nemzeti Választási Bizottságnak (NVB) a férfiak kedvezményes nyugdíjba vonulásával, az ingyenes gyermekétkeztetéssel és a hozzátartozói vagyonnyilatkozatok nyilvánosságával összefüggő népszavazási kezdeményezésekre vonatkozó határozatát a Kúria a Magyar Közlöny legfrissebb száma szerint.

Tovább pörög Szijjártó és Kósa vagyonügye: javaslat az ellenőrzésre Cikk

Többek közt az országgyűlési képviselők, a jegybankelnök, a legfőbb ügyész és az alkotmánybírák vagyongyarapodásának vizsgálatára nyújtott be törvényjavaslatot pénteken Schiffer András LMP-s képviselő.

Vagyonvizsgálatot kezdeményeznek Kósa Lajossal szemben Cikk

Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Kósa Lajossal, a Fidesz ügyvezető alelnökével és feleségével szemben az illetékes parlamenti bizottságnál az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció (DK) annak nyomán, hogy a médiában megjelent hír szerint vagyonnyilatkozatban fel nem tüntetett óbudai lakással rendelkeznek.

Simon-ügy, Rogán-botrány – górcső alá vennék a vagyonnyilatkozatokat Cikk

A Simon-ügyhöz és a Rogán-botrányhoz hasonló esetek elkerülése érdekében a Állami Számvevőszéknek kötelezően ellenőriznie kellene az országgyűlési képviselők és a közpénzekkel gazdálkodók vagyonnyilatkozatait - indítványozza Schiffer András LMP-s képviselő.

Simon Gábor hozzátartozóinak vagyonnyilatkozatát is tanulmányozzák Cikk

A héten tanulmányozhatják az Országgyűlés mentelmi bizottságának tagjai Simon Gábor volt országgyűlési képviselő hozzátartozóinak vagyonnyilatkozatát - közölte a bizottság KDNP-s elnöke hétfőn a testület zárt ülése után újságírókkal.

Vagyonnyilatkozat: a tisztségviselők is nyilatkoztak Cikk

Egyes tisztségviselőknek, köztük a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének, a legfőbb ügyésznek, az Állami Számvevőszék, a Gazdasági Versenyhivatal, valamint a Magyar Nemzeti Bank elnökének is nyilatkozatot kellett tennie a 2012. december 31-ei vagyoni állapotnak megfelelően csütörtökig. A friss beszámolókat a parlamenti honlapon tették közzé.

Képviselői vagyonnyilatkozatok: ingatlan, vitorlás, autó Cikk

Leginkább ingatlaneladásban és -vásárlásban nyilvánult meg a kormánytagok vagyonának a változása tavaly a Miniszterelnöki Hivatal honlapján található adatok szerint.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Elszámolási időszak – áfa tv. 58. §

Kelemen László

adószakértő, jogász

Befogadott számlák a NAV-nál

Kelemen László

adószakértő, jogász

Számlakiállítás saját költség felhasználásról

Kelemen László

adószakértő, jogász

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 július
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close