19 találat a(z) szigorítás cimkére

Jönnek a szigorítások az ekáerben, bár a tárca elégedett Cikk

Sikeres az elektronikus közúti áruforgalom-ellenőrző rendszer (ekáer), amelyet 2015. január elsején a gazdaság fehérítésének céljából vezetett be a kormány – mondta Molnár Tamás, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára csütörtökön Óbarokban, sajtótájékoztatón.

Szigorítanák a gazdasági társaságok adatkiadását Cikk

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok szerződésben foglalt adatkiadásának szigorítását foglalta a jövő évi költségvetést megalapozó törvények mellékletébe egy módosító javaslattal az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága csütörtökön. A változtatást az ellenzék életesen bírálta, ugyanakkor a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke támogatta azt.

Így vennék el a kedvet a dohányzástól Cikk

Az Európai Parlament szerdán elfogadta a dohánytermékek szóló korábbi irányelv szigorítását. A jogalkotók a dohányzás egészségre káros hatásaira felhívó fényképes vagy szöveges feliratok méretének növelésével, az ízesített és formatervezett cigaretták betiltásával és az elektronikus dohánytermékek szigorúbb szabályozásával próbálják visszaszorítani a fiatalok dohányzását.

Az adószigorítás szűkíti a rejtett gazdaságot Cikk

Az adószabályok szigorítása, a fokozott ellenőrzés és az APEH, valamint a VPOP létszámának növelése egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy szűkül a rejtett gazdaság - jelentette ki Karácsony Imréné, a Pénzügyminisztérium szakállamtitkára, a Miniszterelnöki Hivatal és az MTA Közgazdaságtudományi Intézetének közös rendezvényén.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Reklámajándék 2.

Kneitner Lea

okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő

Eltulajdonított eszköz

Kneitner Lea

okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő

Meghiúsult tárgyieszköz-értékesítés

Kneitner Lea

okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 szeptember
H K Sze Cs P Sz V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close