8 találat a(z) megszorítás cimkére

Matolcsy az euró bevezetéséről Cikk

Magyarország ugyan még nem tagja az eurózónának, de valamikor, a következő évtizedekben bevezeti majd az eurót – közölte Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke ma a Lámfalussy Lectures konferencián.

A megszorítások ellen tüntettek a görög gazdák Cikk

Könnygázt vetett be szerdán a rendőrség a görög fővárosban, Athénban tüntető gazdák ellen, akik a kormány megszorító intézkedései miatt vonultak utcára. Nagyjából 1300 gazda indult útnak éjjel komppal Krétáról a görög fővárosba, hogy ott a földművelésügyi minisztérium elé vonuljon.

NGM-cáfolat a megszorításos hírre Cikk

Nevetséges minden olyan állítás, amely szerint „1000 milliárdos megszorítás lenne a jövő évi költségvetésben”, hiszen a költségvetési törvényjavaslat az ideinél közel 2000 milliárd forinttal több kiadást tartalmaz, amelyet a magyar emberekre fordítunk. A jövő évi költségvetés tervezete minden szakterület számára többletforrást juttat, a levont következtetések ily módon nevetségesek – közölte szerkesztőségünkkel a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Szavaztak a görögök a megszorításokról Cikk

A görög parlament megszavazta csütörtök hajnalban azokat a megszorító intézkedéseket, amelyek a nemzetközi hitelezők követelnek Athéntól a harmadik pénzügyi mentőcsomagról szóló tárgyalások megkezdéséért cserébe.

Nyugdíj: jön a csökkentés. Egymást érik a megszorítások a szerbeknél Cikk

A progresszív adózás után októbertől progresszív nyugdíjcsökkentést vezet be a szerb kormány - jelentette be Aleksandar Vucic miniszterelnök a szerbiai közszolgálati televíziónak adott interjújában.

Megszorítások a nyugdíjrendszerben Cikk

A kormány egyik állandó érve, hogy a nyugdíjasokat megvédték a válság negatív hatásaitól. Pedig a legnagyobb átalakítások és megszorítás az elmúlt években éppen ezen a területen zajlottak le, és sokan kerültek az „út szélére” – írja a Policy Agendára hivatkozva a hvg.hu.

Megszorítások jönnek? – prognózisok 2014-re Cikk

Jelentős a szakadék a választás miatt hurráoptimista kormányzattal egy követ fújó Magyar Nemzeti Bank és a gazdaságkutatók, elemzők 2014-es prognózisai között – írja a legfrissebb HVG.

Ezt köszönhetjük Matolcsynak 2013-ban Cikk

A hét közepén, október 17-én reggel újabb megszorításokat jelentett be Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter. Így jelenleg a két csomag összesen 764 milliárd forintos költségvetési kiigazítást jelent 2013-ra vonatkozóan. Burkolt kiadáscsökkentés, lassuló hitelezés, forintgyengülés - mit várhatunk még?

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Katás bt. osztalékot kap kft.-től

Szipszer Tamás

adószakértő

Kata új szabályok

Szipszer Tamás

adószakértő

Katás feleség

Szipszer Tamás

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close