66 találat a(z) játékadó cimkére

Befizetés adó, adóelőleg, járulék, járadék Esemény

Befizetés, áfa, kulturális adó, játékadó, kiva, adók Esemény

Százmilliós koncessziós díj, játékadó és felügyeleti díj: benyújtották a törvényjavaslatot a szerencsejátékokról Cikk

Játéktípusonként százmillió forintos koncessziós díjat, játékadót és felügyeleti díjat kell fizetniük az internetes szerencsejátékokat szervező magántársaságoknak a távszerencsejátékokról szóló törvényjavaslat szerint, amelyet a nemzetgazdasági miniszter hétfőn terjesztett az Országgyűlés elé.

Játékadó bevallása Esemény

Szerencsejáték-szervezői tevékenység szüneteltetése: hogyan alakul az adófizetés? Cikk

Azon időszakra, amikor a pénznyerő automata üzemeltető szünetelteti szerencsejáték-szervezői tevékenységét, nincs játékadófizetési és (nullás adattartalmú) bevallási kötelezettsége - hívja fel a figyelmet az adóhatóság.

Befolyhat a kormány által tervezett játékadó-bevétel Cikk

Befolyhat a kormány által tervezett játékadó-bevétel, ha átállhat a szerencsejáték-piac a szerver alapú üzemeltetésre - írja közleményében a Magyar Szerencsejáték Szövetség.

Matolcsy: 37 milliárdos játékadó-bevételt vár a kormány Cikk

A pénznyerő automaták üzemeltetése után fizetendő játékadóból a kormány 37,2 milliárd forint bevétellel számol 2012-ben; ez csaknem megegyezik a 2011-es 33,15 milliárd forintos előírással - derül ki Matolcsy György nemzetgazdasági miniszternek egy írásbeli válaszából.

Játékadó: a kormány mégis beszedné Cikk

A kormány drasztikus adóbevétel-növelést akart, de fél év alatt a törvénymódosítás ötödére zsugorította össze a nyerőgép- és nyerőjátékpiacot.

Világgazdaság: csökken a NAV játékadó-bevétele Cikk

Csökken a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) játékadó-bevétele: januárban 6,756 milliárd, februárban 6,449 milliárd, márciusban 5,970 milliárd forint folyt be a költségvetésbe - írja a Világgazdaság.

Játékadó befizetése Esemény

Játékadó befizetése Esemény

Bevallás a pénznyerő automaták, valamint a játékautomaták adójáról Esemény

Játékadó: megszűnő vendéglátóhelyeket vizionál a Szerencsejáték szövetség Cikk

A Magyar Szerencsejáték Szövetség szerint tízezer, játékteremként is üzemelő vendéglátóhely szűnik meg országszerte a következő negyedévben a nyerőgépiparra kivetett ötszörös játékadó emelést tartalmazó törvény november 1-jei hatályba lépése miatt.

Online szerencsejáték: a vártnál kevesebb adó folyhat be Cikk

A Sportingbet szerint az online szerencsejátékokból származó adóbevételek több tízmilliárd forinttal elmaradhatnak a remélt összegtől, mert a szeptemberben elfogadott szerencsejáték-törvény módosítása megnyitja ugyan a magyar piacot az internetes szerencsejátékok előtt, de egy fontos területére, az online sportfogadásra nem tér ki.

Ezt is módosítják a játékadó szabályaival együtt Cikk

A reklámszabályokat is tartalmazó, úgynevezett médiaalkotmány is megváltozik január 1-jétől, miután az Országgyűlés távszerencsejáték-adó bevezetéséről döntött és ahhoz kapcsolódva szabályozta az online szerencsejátékot: a hirdetési tilalom alá vont termékek köre kiegészül az adóhatóság engedélye nélkül szervezett távszerencsejátékkal.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!

Kérdések és válaszok

Kiküldetés?

dr. Hajdu-Dudás Mária

ügyvéd

Áfa levonhatósága

Bunna Erika

adótanácsadó

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2020 augusztus
H K Sze Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
hirdetés

exit_to_app Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

close