34 találat a(z) forintárfolyam cimkére

Gyengült a forint, 391 felett az euró Cikk

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Minimálisan mozdult el a forint árfolyama szerda reggelre Cikk

Minimálisan mozdult el a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Enyhén erősödött a forint Cikk

Minimálisan mozdult el a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Enyhén gyengült a forint Cikk

Alig mozdult el a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Alig változott a forint árfolyama szerda reggelre Cikk

Szerda reggelre alig változott a forint árfolyama az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Erősödött reggel a forint árfolyama Cikk

Erősödött a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre a kedd kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Alig változott szerda reggelre a forintárfolyam Cikk

Vegyesen alakult, kevéssé változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Erősödött a forint árfolyama reggel Cikk

Erősödött a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel a kedd kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Nagyot zuhant a forint árfolyama Cikk

Másfél-két százalékkal gyengült ma a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi devizapiacon.

Hatalmas időzített bombán ül a költségvetés Cikk

A napokban több nyilatkozat is megjelent azzal kapcsolatban, hogy kezdi a kormány is komolyan venni a jegybank várható veszteségét. Menekülnének ugyanis abból a helyzetből, hogy a költségvetésnek kelljen megtérítenie a tőkevesztést, ami több százmilliárd forintos kiadást égetne be évekre a büdzsébe. A megoldást valószínűleg az jelentheti, ha a jegybanki veszteségtérítési szabályt tovább lazítaná a kormány, egy ilyen irány akár a jegybank keddi megszólalásából is kiolvasható – írja a portfolio.hu.

Erősödött reggel a forint Cikk

A kedd esti jegyzésekhez képest erősödött a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Gyorsabban, magasabbra, erősebben! – Heti PénzPiac – 2023. 10. hét Cikk

A Global Tax-Office Kft. heti pénzpiaci összefoglalója az elmúlt hét fontosabb pénzpiaci és gazdasági eseményeit tartalmazza, melyek hatással lehetnek a hazai vállalkozások életére.

Erősödött a forint reggel Cikk

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora reggel a kedd esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

10 százalék fölé tolta az alapkamatot az MNB Cikk

Száz bázisponttal 10,75 százalékra emelte a jegybanki alapkamatot a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa mai kamatdöntő ülésén. A forint árfolyama alig változott a döntést követően.

Vegyes forintmozgással nyitjuk a hetet Cikk

Vegyesen mozgott a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest hétfő reggel a bankközi devizapiacon péntek estéhez viszonyítva.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Cserepótló ingatlan, illeték

dr. Magyar Attila

ügyvéd

Magyar-Hajós-Dobos Ügyvédi Iroda

Szálláshely-szolgáltatás

Lepsényi Mária

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 április
H K Sze Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Együttműködő partnereink