6 találat a(z) engedélyezés cimkére

Koronavírus – az EU engedélyezte a Moderna adaptált oltóanyagának alkalmazását Cikk

Az Európai Bizottság engedélyezte a Moderna által kifejlesztett Spikevax XBB.1.5 nevű, koronavírus elleni módosított oltóanyagának alkalmazását az Európai Unióban – jelentette be pénteken a brüsszeli testület, közölte az MTI.

Engedélyezési jog Kérdés

Továbbra sem utazhatunk Szputnyik oltással Cikk

Oroszország az előírások különbözősége miatt még nem bocsátott minden információt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) rendelkezésére a Covid–19 elleni orosz Szputnyik V vakcina engedélyezéséhez – ismerte el Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő kedden újságíróknak.

Több gyógyszer-engedélyezési eljárás lehet a Brexit miatt Cikk

A Brexit miatt újraosztják az unión belül a gyógyszer-engedélyezési eljárások területét. Az Egyesült Királyság Európai Unióból történő kiválása miatt kapacitások szabadulnak fel, amelyekre Magyarország is bejelentkezhet – írja a Világgazdaság pénteki száma Pozsgay Csillát, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet főigazgatóját idézve.

Vámengedélyt kérne? Mától csak így lehet Cikk

Október 2-ától kizárólag elektronikus úton intézhetik a gazdálkodók – néhány kivétellel – az Uniós Vámkódex hatálya alá eső engedélyeket, a korábbi papír alapú ügyintézés helyett. A benyújtott kérelmekkel és az engedélyezési eljárással kapcsolatosan ettől kezdve csak a rendszeren keresztül kaphatnak információt a vállalkozások – figyelmeztetnek az EY tanácsadó cég szakértői.

Itt a legújabb engedélyezett pénztárgép Cikk

Tableten működő online pénztárgépet engedélyezett a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal – közölte ma a forgalmazó Laurel cégcsoport.

{{ item.ArticleTitle }}

{{ item.ArticleLead }}

További hasznos adózási információk

NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
PODCAST

Kérdések és válaszok

Ügyvezetés – Megbízási jogviszony

dr. Radics Zsuzsanna

tb-szakértő, jogász

Részesedés csökkenése

Pölöskei Pálné

adószakértő

Szakértőink

Szakmai kérdésekre professzionális válaszok képzett szakértőinktől

2024 május
H K Sze Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Együttműködő partnereink